הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך אף אחד לא מדבר על GME?

• פותח/ת השרשור Banned
  • פורסם בתאריך
לא הבנתי את השאלה?
אני בגדול לא הכי מבין בעניין.. השקעתי כסף בכמה מניות בגלל שאבא שלי אמר לי שעדיף לעשות את זה מאשר שהכסף סתם יישב בבנק.

אני קצת גם בור בעניין אבל באיזה שער אתה ממליץ גם? או שהשער קשור לכמה כסף אני רוצה לקנות?
היה בחור עם אותו ניק כמו שלך במשחק combat arms חחח

לא הבנתי את השאלה?
אני בגדול לא הכי מבין בעניין.. השקעתי כסף בכמה מניות בגלל שאבא שלי אמר לי שעדיף לעשות את זה מאשר שהכסף סתם יישב בבנק.

אני קצת גם בור בעניין אבל באיזה שער אתה ממליץ גם? או שהשער קשור לכמה כסף אני רוצה לקנות?

בכללי אם אין לך מושג אז מדדים זה אחלה.

אין שער מומלץ, אם תצליח למצוא את המחיר המינימלי מה טוב,
הכניסה שלי הייתה ב49 בזמנו.

שזה שוב פעם יעלה?
מה הייתה הסיבה שלו?

הוא זה שמתחיל כל פעם את הדחיפה של המניה למעלה, חובטים קצת בשורטיסטים ועושים כסף.
סוג של PUMP & DUMP.

לדעתי זה קשור לשימוע שהיה באמריקה

יש מצב שקשור בעניין אבל זה לא מה שגרם לעליות.

לא נראה לי אתה יודע מה זה הרצת מניות כי זה בול מה שקורה פה

"הרצת מניות הינה דרך בלתי חוקית להשפיע על מחירי המניות הנסחרות בבורסה לני"ע, אשר גורמת למשקיעים בני"ע לקבל החלטות שגויות, המביאות להפסדים כספיים. הדבר נעשה במיוחד לגבי מניות בעלות נפח מסחר נמוך. במילים פשוטות, הרצת מניה הינה כל פעולה אשר מאיצה במרמה את מחיר המניה כלפי מעלה."

אין פה שום מרמה.

אין פה שום מרמה.
נראה לי אתה לא מבין מה אתה קורא
הרצת מניה הינה כל פעולה אשר מאיצה במרמה את מחיר המניה כלפי מעלה.

תקרא את זה שוב ושוב עד שתבין או שתסביר לי מה ההבגל בין מה שעשו 90% WSB במיוחד עם GME

זה מרמה כי הם מתאמים ביניהם מסחר שגורם לאחרים הפסדים כספיים.

אבל שכל אחד ייפרש מה שהוא רוצה

נראה לי אתה לא מבין מה אתה קורא
הרצת מניה הינה כל פעולה אשר מאיצה במרמה את מחיר המניה כלפי מעלה.

תקרא את זה שוב ושוב עד שתבין או שתסביר לי מה ההבגל בין מה שעשו 90% WSB במיוחד עם GME

אח שלי, מה שהם עשו זה לא במרמה, כמו שאני ארשום פה בפורום שאני משקיע בX ומלא אנשים יצטרפו אליי.

הם לא פרסמו ידיעה כוזבת, בסופו של דבר אני לא רואה שום קייס משפטי מולם.

זה מרמה כי הם מתאמים ביניהם מסחר שגורם לאחרים הפסדים כספיים.

לרשום בפורום "HOLD GME" זו לא מרמה, לא משנה איך תהפוך את זה.

לפרסם ידיעה "GME הודעיו שהם הולכים להתפתח לעוד 3 מדינות ב2022" זו מרמה.

עריכה,

גיים סטופ הינה רשת חנויות למשחקי ווידאו ומחשבים שמפעילה בארה"ב כ-5,500 סניפים בעזרת 14,000 עובדים. החברה מפסידה כבר כמה רבעונים ומגפת הקורונה הכניסה אותה למצוקה. זו הסיבה שגרמה למשקיעים רבים לחשוב שהיא נמצאת לקראת קריסה ולכן הם אף מכרו את מניותיה בחסר (Short).

מתברר שדווקא יתרות השורט הגדולות עודדו כמה משקיעים צעירים לקנות אותה, מתוך מחשבה שאם רבים יעשו כמוהם השורטיסטים יילחצו. הם העריכו שהשורטיסטים ייפלו למלכודת של "שורט סקוויז", שתיאלץ אותם לסגור את הפוזיציות בהפסד תוך כדי עליה נחשונית של המניה. כדי להצליח בכך הם פרסמו את דעתם בפורום המניות ושוק ההון של אתר "רדיט", ועודדו משקיעים נוספים לעשות כמוהם. לשמחתם הם קיבלו רוח גבית מציוץ עידוד של מנכ"ל טסלה, אילון מאסק, האיש העשיר בעולם שנתפס משום מה כאביר המשקיעים הקטנים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית