הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך אף אחד לא מדבר על GME?

• פותח/ת השרשור Banned
  • פורסם בתאריך
@מישמישמישמיש

אגב, בדיוק שמעתי סקירה משפטית על העניין של GME,

לא הייתה הרצת מניות כי לא היה שום דבר פלילי, מכנים את זה "קבוצת רכישה" וזה לגמרי לג'יט.

@מישמישמישמיש

אגב, בדיוק שמעתי סקירה משפטית על העניין של GME,

לא הייתה הרצת מניות כי לא היה שום דבר פלילי, מכנים את זה "קבוצת רכישה" וזה לגמרי לג'יט.

אז אם אני מארגן קבוצת רכישה למניות של חברהק ונה 50 אחוז מהמניות
(סתם זרקתי מספר)
מעלה את ערך המניעה ב50% (שוב זרקתי מספר)
ואז מוכר זה נראה לך לג'יט?

מהסקירה המשפטית שאני קראתי,הSEC די עם הזנב בין הרגליים. כי יש עבירה, אבל אין להם שום יכולת להרשיע או לחפש אשמים

מהסקירה המשפטית שאני קראתי,הSEC די עם הזנב בין הרגליים. כי יש עבירה, אבל אין להם שום יכולת להרשיע או לחפש אשמים
בדיוק כיוון שזה לא היה בדיוק מאורגן והשתתפו בזה יותר מידי אנשים אי אפשר לעשות כלום אבל זה היה פשוט הרצת מניות
כי זה בדיוק מה שקורה בהרצת מניות וזה לא חוקי

בדיוק כיוון שזה לא היה בדיוק מאורגן והשתתפו בזה יותר מידי אנשים אי אפשר לעשות כלום אבל זה היה פשוט הרצת מניות

כי זה בדיוק מה שקורה בהרצת מניות וזה לא חוקי
איך בדיוק? אם קבוצה של משקיעים קונה חלק גדול בחברה כלשהי זאת לא הרצת מניות ממה שידוע לי. מניח שזה גם קורה לא מעט פעמים

ויכוח מיותר,
עובדתית נכון לעכשיו לא עברו על החוק.
שמשהו ישתנה נחיה את הדיון מחדש.

יצא לך לקרוא משהו לאחרונה על NNOX? קניתי אותה סיבוב שלישי רק בגלל האישור מ FDA, בינתיים במינוס 38% מכל השבועיים האחרונים

יצא לך לקרוא משהו לאחרונה על NNOX? קניתי אותה סיבוב שלישי רק בגלל האישור מ FDA, בינתיים במינוס 38% מכל השבועיים האחרונים

האמת שהציפיות מעולות כרגע, פשוט כל פעם הם מגיעים לא מוכנים.

פה מרוכזות חדשות לגביהם, Nanox.vision News

בכל מקרה, אני נפטרתי מהם ברגע שיכולתי, זה היה סיבוב מוגזם ומעייף.

אישית אני סוחר דרך ברוקר זר,
אינטראקטיב וקולמקס פרו.

תחליט קודם אם אתה רוצה להתעסק עם תוכנה
בלי הנגשה לעברית ועם צורך בהגשת טפסים למס הכנסה כל שנה או לשלם עמלות גבוהות בפלטפורמות בארץ.

למסחר הייתי אומר שטרייד סטיישן וקולמקס פרו יותר נוחים.

להשקעות אינטראקטיב (לא המתווך הישראלי) מעולים.

לי הציעו או אינטראקטיב או אקסלנס, העיניין שאינטרקטיב צריך למלא דוח שנתי כמה זה מסובך?

ואני יותר להשקעות, פחות למסחר, ואין סיכוי שאשקיע דרך הבנק
אשמח גם להצעות.

לי הציעו או אינטראקטיב או אקסלנס, העיניין שאינטרקטיב צריך למלא דוח שנתי כמה זה מסובך?

ואני יותר להשקעות, פחות למסחר, ואין סיכוי שאשקיע דרך הבנק
אשמח גם להצעות.

אינטראקטיב זה ברוקר זר ובעמלות נמוכות יותר.
עניין ההגשת דוח הוא פעם ראשונה קצת מסובך ולומדים איך לעשות את זה... בכללי תוכל להיעזר ברו״ח בפעם הראשונה.

אם אתה להשקעות לטווח ארוך בכלל לא תיאלץ להתעסק עם דוחות עד שתמכור פוזיציה.

בכללי הייתי ממליץ להשקיע דרך אינטראקטיב ארה״ב ולא להתעסק עם המתווך הישראלי, העמלות דרך המתווך גבוהות פי כמה.

אינטראקטיב זה ברוקר זר ובעמלות נמוכות יותר.
עניין ההגשת דוח הוא פעם ראשונה קצת מסובך ולומדים איך לעשות את זה... בכללי תוכל להיעזר ברו״ח בפעם הראשונה.

אם אתה להשקעות לטווח ארוך בכלל לא תיאלץ להתעסק עם דוחות עד שתמכור פוזיציה.

בכללי הייתי ממליץ להשקיע דרך אינטראקטיב ארה״ב ולא להתעסק עם המתווך הישראלי, העמלות דרך המתווך גבוהות פי כמה.

תודה רבה אחי, מה דורש ממני להשקיע דרך מתווך ארה"ב?
איך אני גם מגיע אליו?

בנוגע למה דרוש ממני בדוחות, אני לא אעשה מסחר יומי אבל כן אקנה ואמכור כמובן, איזה דוחות צריכים להציג ואיך כל הפרוצדורה הזאת
והאם ההשקעה + כסף לרו"ח (אם צריך) לא עולה כמו דמי ניהול במקום אחר למשל?

תודה רבה אחי, מה דורש ממני להשקיע דרך מתווך ארה"ב?
איך אני גם מגיע אליו?

בנוגע למה דרוש ממני בדוחות, אני לא אעשה מסחר יומי אבל כן אקנה ואמכור כמובן, איזה דוחות צריכים להציג ואיך כל הפרוצדורה הזאת
והאם ההשקעה + כסף לרו"ח (אם צריך) לא עולה כמו דמי ניהול במקום אחר למשל?

רושם interactive brokers בגוגל, נכנס לאתר ופותח משתמש.
צריך להבין אנגלית בסיסית זה הכל.

אם אתה מתכנן למכור תקרא קצת על איך להגיש דוח גם כן באינטרנט יש המון מדריכים שיעזרו.
הפואנטה ברו״ח זה שהוא ישב איתך וילמד אותך פעם אחת ואחרי זה כל שנה תעשה לבד.

היתרון בלסחור לבד זה גם עמלות נמוכות, נוחות, נגישות ולא רק דמי ניהול.

בהצלחה

רושם interactive brokers בגוגל, נכנס לאתר ופותח משתמש.
צריך להבין אנגלית בסיסית זה הכל.

אם אתה מתכנן למכור תקרא קצת על איך להגיש דוח גם כן באינטרנט יש המון מדריכים שיעזרו.
הפואנטה ברו״ח זה שהוא ישב איתך וילמד אותך פעם אחת ואחרי זה כל שנה תעשה לבד.

היתרון בלסחור לבד זה גם עמלות נמוכות, נוחות, נגישות ולא רק דמי ניהול.

בהצלחה

תודה רבה אחי קודם כל, גם אם זה ברוקר אמריקאי, בגדול מבחינת הדוחות זה לא משנה נכון?
ואעשה כמו שאמרת. שוב תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית