מפסיק עם שקילות מזון

IdoCalisthenics

משתמש פעיל
545
78
נק' מוניטין:
87
545
78
אני חושב שזה קצת יותר מדי בשבילי, אני צריך להפסיק. אני רואה המון אנשים שמגיעים לתוצאות יפות מאוד בלי.
בכללי, אני מאוד בקיא בערכים של כמעט כל מוצר שאני אוכל. כרגע, מתחיל סוג אימונים חדש, ששורף הרבה קלוריות. המטרה שלי בעצמי עדיין לא ברורה לי.
טיפים מאנשים שהפסיקו לספור בעצמם?

למה לא יתן? לאורך זמן יתן אחלה אינדיקציה.
פעמיים ביום בכלל מוגזם לגמרי - שתית מים? אתה שוקל יותר, הלכת לשירותים - אתה שוקל פחות, אכלת יותר מלח - אתה שוקל יותר וכו'.

כל יום בבוקר אחריי השירותים יתן אינדיקציה
פעמיים בשבוע לדעתי זה לא יתן בידיוק בגלל מה שאמרת ... שתית יום אחד יותר מים/היית בסטרס/אלף ואחת סיבות שהמשקל יכול להשתנות

אני חושב שהכי "בריא" זה פעם ביום בבוקר, או 3 ימים כאלה לפחות בשבוע...פחות מזה לדעתי לא תדע באמת לאן נושבת הרוח ויותר מזה לא באמת הכרחי אלא אם כן אתה מתחרה עוד חודש

כל יום בבוקר אחריי השירותים יתן אינדיקציה
פעמיים בשבוע לדעתי זה לא יתן בידיוק בגלל מה שאמרת ... שתית יום אחד יותר מים/היית בסטרס/אלף ואחת סיבות שהמשקל יכול להשתנות

אני חושב שהכי "בריא" זה פעם ביום בבוקר, או 3 ימים כאלה לפחות בשבוע...פחות מזה לדעתי לא תדע באמת לאן נושבת הרוח ויותר מזה לא באמת הכרחי אלא אם כן אתה מתחרה עוד חודש
כל יום יהיה הכי מדוייק, מסכים, אבל יותר מדי התעסקות
לגבי פעמיים בשבוע אני מסכים שאם תסתכל על שבוע אחד אז זה לא ממש אינדיקציה אבל אם תסתכל על נגיד 4 שבועות אתה יכול לראות את המגמה אם עלית/ירדת וכמה

נערך לאחרונה:
למה לא יתן? לאורך זמן יתן אחלה אינדיקציה.
פעמיים ביום בכלל מוגזם לגמרי - שתית מים? אתה שוקל יותר, הלכת לשירותים - אתה שוקל פחות, אכלת יותר מלח - אתה שוקל יותר וכו'.

מסכים,
אין שום סיבה להישקל פעמיים ביום.

פעם ביום זה גם מיותר ברוב המוחלט של המקרים אבל אם זה מה שנותן לך להרגיש טוב תעשה את זה.

אמרתי לך, הגעתי לתוצאות מרשימות משקילות של פעמיים בשבוע,
כמו שגם @oriya2 ציין, לא אמור להיות הפרש משמעותי במידה ואתה יודע לעשות את ההתאמות.

גם אני ניסיתי להפסיק לשקול מזון אחרי שנתיים של שקילות. ולמרות שאני יודעת להעריך לפי העין וקלוריות בהמון דברים, לא כל כך הצליח לי. הרגשתי שאני קצת בלי מסגרת. היה לי הרבה יותר קשה לשלב דברים שאני אוהבת מה שגרם לי להימנע וסתם להתנפל בסופו של דבר. בנוסף ככה או ככה מצאתי את עצמי עוקבת אחרי הכמות חלבון שאני אוכלת.

המון עושים עיניין ומעקמים פרצוף ששומעים שאני שוקלת את האוכל. כל עוד זה לא נעשה באובססיה. אני לא רואה בזה משהו רע או שגוי. במיוחד שזה לוקח באמת שניה לשקול ולחשב. אני נהנית מההתעסקות ועושה לי טוב לדעת איפה אני עומדת. שלא נדבר שאני מכניסה כל דבר אפשרי שאני אוהבת בלי רגשות אשם של ״חרגתי״
אני פחות אוהבת תפריט קבוע ומגוונת תמיד.
אם אתה באמת אוכל אותו דבר כאופן קבוע. לא רואה סיבה שלא יעבוד לך גם בלי לשקול.

החברה פה בעלי יותר ניסיון ממני, תקשיב להם

לדעתי הצנועה בהתחלה כן להשתדל פעם ביום או לפחות איזה 4 פעמים בשבוע , אח''כ כמו שנאמר כבר אפשר בתדירות נמוכה יותר.
בידיוק לזה התכוונתי, במקרים של תחילת תהליך מסה/חיטוב/ניטרלי, לדעתי חובה בשביל לקבל אינדקציה, משם להמשך תהליך זה בסדר פעמיים-3 בשבוע

מסכים עם @ליאמוש.
אני היום אחרי כמה שנים של תפריט אחד ומסודר ומן הסתם שוקל את האוכל, עברתי להשתמש באפליקציה myfitneespal אבל עדיין שוקל את האוכל. אני אוכל מה שבא לי ואני יודע איפה אני עומד מבחינת קל', חלבון, פחמימה ושומן. אני לא מרגיש שזה אובססיה פשוט ככה זה טוב לי, במיוחד שאני אוכל מה שבא לי אבל כמובן לא מגזים אם אני מחליט פתאום לאכול חטיף כלשהו או עוגה.. אני בד"כ מקפיד לאכול אוכל נורמלי ולא שטויות. אישית חושב שטיפה יותר קשה להצליח במטרות שלך כשזה נוגע לחיטוב למשל או מסה כמו שרצית(מסה בלי פלוס קלורי גדול יותר מדיי באחד מן הימים או חיטוב בלי גרעון גדול מידי גם באחד מן הימים/+יותר)כי אתה לא שוקל אוכל אז אתה לא יודע איפה אתה עומד בדיוק מבחינת קל', חלבון, פחמימה ושומן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית