גולה

MariuszMuscle

מושעה
156
8
נק' מוניטין:
-24
156
8
עשיתי זריקה של טסטוסטרון פעם אחרונה לפני שבועיים כי סיימתי סייקל, פתאום מלפני שבוע התחיל לי גולה בתוך הישבן במקום הזריקה עם כאבים חלשים, ועכשיו כבר 3 ימים שהכאבים יתחזקו ונהיו מטורפים, אין סימן על הישבן ואין גולה על הישבן, יש גולה רק במישוש הישבן וזה ממש כואב עד שלא יכול לשבת וזה לא עובר, מה עושים?

Screenshot_20210203-130453.png

מה כבר אפשר לעשות... מחליפים דילר

נשמע לי כמו PIP קלאסי. אם זה לא עובר אחריי שבוע לך לרופא שוב. החשש היחיד שלך צריך להיות זיהום ואני בספק גדול שזה המצב, הגוף שלך כבר היה מאותת לך.

• פותח/ת השרשור
נשמע לי כמו PIP קלאסי. אם זה לא עובר אחריי שבוע לך לרופא שוב. החשש היחיד שלך צריך להיות זיהום ואני בספק גדול שזה המצב, הגוף שלך כבר היה מאותת לך.

אז למה אני עדיין לא יכול לשבת ואני מת מכאבים? הרי הכאבים לא עוברים ולא נחלשים, זה דלקת?

אז למה אני עדיין לא יכול לשבת ואני מת מכאבים? הרי הכאבים לא עוברים ולא נחלשים, זה דלקת?

לא, PIP יכול להימשך גם שבוע.
אתה צריך לעבוד על הטכניקה שלך. היו לי את אותן בעיות בשבועיים הראשונים של הסייקל. תזריק בחלק העליון של הישבן. המחט נכנסת שם בקלות, זה חלק רך מאוד בישבן, מהרגע שהתחלתי להזריק מעט גבוהה יותר החיים הפכו לקלים משמעותית (שוב בהנחה שזו הטעות שלך).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית