הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גולה קטנה

• פותח/ת השרשור amסN
  • פורסם בתאריך

amסN

משתמש מתחיל
55
4
נק' מוניטין:
4
55
4
עשיתי זריקה לבטן של 0.3 מל טסט פרופ לפני חודש ועד עכשיו נשארה לי גולה קטנה מתחת לעור, לא רואים כלום מבחוץ ואין כאבים או משהו.
אבל כשנוגעים זה מורגש ולא נראה כאילו זה משתפר, מה אפשר לעשות?

נערך לאחרונה:
חחחחחחחח הכול טוב יעבור לך היה לי את זה ים פעמים תהיה רגוע מניסיון תשנה את הטכניקה שלך הזריקה איפה אתה מזריק בישבן נכון ??? כי אצלי זה היה קורה הישבן רק לפעמים

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחח הכול טוב יעבור לך היה לי את זה ים פעמים תהיה רגוע מניסיון תשנה את הטכניקה שלך הזריקה איפה אתה מזריק בישבן נכון ??? כי אצלי זה היה קורה הישבן רק לפעמים
לשומן הבטני

• פותח/ת השרשור
זה גולה פנימית או שגם נראית לעין ?
תגיד מה אתה מסטלבטטטט
הבנתי את התרגיל שלך ואיפה גם מאיפה זה בא הבלוק הזה זה תגובה להודעה שלי בבלוג אחר סע סעעעעעע חפששששש וחפששש חזקקק אבללל
אתה מדבר אם בן אדם שקורא את התמונה מכול זוית מה שעברתי בחיים לא תעבור בחיים שלך
מה WTF

עשיתי זריקה לבטן של 0.3 מל טסט פרופ לפני חודש ועד עכשיו נשארה לי גולה קטנה מתחת לעור, לא רואים כלום מבחוץ ואין כאבים או משהו.
אבל כשנוגעים זה מורגש ולא נראה כאילו זה משתפר, מה אפשר לעשות?
יש בפורום מדריך למתחילים לאן מזריקים ומה מזריקים. סטרואידים על בסיס שמן מזריקים רק לשרירים.
GH או אוביטריל/ אינסולין וכו שזה על בסיס מים ולא שמן מזריקים לשומן בבטן בדרך כלל.
איך הגעת למצב שאתה מזריק שמן לבטן.טסט קצר-סטרואיד.

יש בפורום מדריך למתחילים לאן מזריקים ומה מזריקים. סטרואידים על בסיס שמן מזריקים רק לשרירים.
GH או אוביטריל/ אינסולין וכו שזה על בסיס מים ולא שמן מזריקים לשומן בבטן בדרך כלל.
בגדול לפי מחקרים אפשר להזריק גם לרקמות שומן אבל זה לא מומלץ כי לוקח לשמן מלא זמן להיספג מה שגורם לגולה או לפעמים אפילו לדליפה של השמן.

אבל מסכים איתך, אם כבר מזריקים טסט אז לתוך השריר.

GH, insulin, peptides וכדומה אפשר להזריק לרקמות שומן בלי בעיה.

נדמה לי שכבר כתבתי את זה ..
הרבה פעמים אני מוצא את עצמי קורא פה פוסט ושואל את עצמי אם מדובר בסתם עוד םוסט קומי או שזה רציני..

אם זה רציני...
קצת קשה להאשים את הבחור..
כשאני רואה מה הולך בפורומים בתקופה האחרונה ואיזה המלצות הזויות כותבים חברים פעילים אני מודה לאל שכשהתחלתי להשתמש לא היו גאונים כאלה.

אגב....אני מקווה שהבחור המסכן לא יבין בטעות ממה שכתבת שגם וינסטרול או טסט סספנשן אפשר להזריק לשומן בבטן...חחחחח זו תהיה חוויה שהוא לא ישכח לעולם.
או (כמו שמישהו כתב פה לאחרונה) לטבור:suicide:

נערך לאחרונה:
נדמה לי שכבר כתבתי את זה ..
הרבה פעמים אני מוצא את עצמי קורא פה פוסט ושואל את עצמי אם מדובר בסתם עוד םוסט קומי או שזה רציני..

אם זה רציני...
קצת קשה להאשים את הבחור..
כשאני רואה מה הולך בפורומים בתקופה האחרונה ואיזה המלצות הזויות כותבים חברים פעילים אני מודה לאל שכשהתחלתי להשתמש לא היו גאונים כאלה.

אגב....אני מקווה שהבחור המסכן לא יבין בטעות ממה שכתבת שגם וינסטרול או טסט סספנשן אפשר להזריק לשומן בבטן...חחחחח זו תהיה חוויה שהוא לא ישכח לעולם.
או (כמו שמישהו כתב פה לאחרונה) לטבור:suicide:
אתה חושב שמה שהולך פה זה משוגע ? לך לטיקטוק, היה בחור שחשב שלהזריק טסט לפטמה יעלים לו את הגינו …

שמע מר gent היקר ראשית כול אם לא הייתי מעלה את השאלה לאיפה הוא מזריק לא היינו יודעים עד כמה הבן אדם מסכן ונמצא בבעיה זה הציל אותו במידה והוא רציני,שנית למה אתה חושב שאם הוא עשה טעות כזאת זאת אשמת אחרים זאת אשמתו שהוא לא באמת למד לפני שנכנס צריך לקבל אחריות . מקוה מאוד שהעקיצה הזאת לא כוונה אלינו כי אם תסתכללל על כול ההודעות שלי אין בהם שום שטות והכול מגובה מחקרית .

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
למה הזרקת טסט׳ לשומן בטני?
לאחר קריאה על פרוטוקולי sub q, וניסיון בדרך הזאת, תמיד נספג בסדר ורואים את זה גם בבדיקות דם. רק הפעם נשארה נפיחות ממש מתחת לעור.
אבל אני חושב שבאמת אעזוב את הsub q ואחזור לשריר. השאלה איך אני נפטר מהגולה הזאת..? כבר עבר חודש.

לאחר קריאה על פרוטוקולי sub q, וניסיון בדרך הזאת, תמיד נספג בסדר ורואים את זה גם בבדיקות דם. רק הפעם נשארה נפיחות ממש מתחת לעור.
אבל אני חושב שבאמת אעזוב את הsub q ואחזור לשריר. השאלה איך אני נפטר מהגולה הזאת..? כבר עבר חודש.
מים חמים על האיזור , מסאג׳ עדין ללחוץ בעדינות כל עוד אין כאב, לנסות לפזר את מה שיש שם.
רב הסיכויים זה שמן שנכלא בין שכבות העור ולא נספג.

אל תתרגש , כל מקלחת לשים מים חמים על האיזור ותעשה מסאג׳ אם זה ממש מדאיג אותך לך לטרם או תגיד לרופא משפחה שעשית שטויות.

סבלנות
זה מתפזר יותר לאט משריר

יש דרך מאוד פשוטה ודי בטוחה של הזרקה IM כמו שאתה בוודאי מכיר, אף פעם לא הבנתי למה לחפש דרכים פחות קונבנציונליות.

כמו שכתבו לך, אם לא כואב לך תעסה את הגולה בעדינות, כנראה החומר לכוד שם. מאמין שזה יתפרז בזמן הקרוב ואם לא אז הייתי פונה לרופא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית