הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

MY PROTEIN - מכמה משלמים מכס?

• פותח/ת השרשור
אהההה זה 75 דולר אז... איזה באסה... חשבתי זה לפי 250 שח...
אוי, אז המשלוח בחינם הוא בכל מקרה עם מכס? אין דרך להימנע ממכס?

אהההה זה 75 דולר אז... איזה באסה... חשבתי זה לפי 250 שח...
אוי, אז המשלוח בחינם הוא בכל מקרה עם מכס? אין דרך להימנע ממכס?
יש סיכוי שלא יתפסו אבל תמיד עדיף להימנע מלכתחילה. אולי אתה עוד יכול לבטל את ההזמנה?
והשתמשת בקופון BEAST?

• פותח/ת השרשור
יש סיכוי שלא יתפסו אבל תמיד עדיף להימנע מלכתחילה. אולי אתה עוד יכול לבטל את ההזמנה?
והשתמשת בקופון BEAST?
אהה עוד לא הזמנתי, לא להיתפס אין סיכוי חח.

הייתה לי הזמנה כבר, הגיעה לארץ וחיכיתי לה חודשיים, אחרי החודשיים נאבדה להם בארץ ונזכרו להגיד לי.
( שילמתי עליה מכס 50 ומשהו שח, ההזמנה 313 שח ).
בגלל זה, אחרי שאקבל החזר, רציתי לעשות הזמנה חדשה.
זה בעיה...
אני אחשוב על משהו, תודה 😃

הכל תלוי.. לפעמים אתה משלם עד ה45 שקל לפעמים אתה לא משלם כלום.. כמובן הכל תלוי במשקל של ההזמנה/עלות ההזמנה.

• פותח/ת השרשור
הכל תלוי.. לפעמים אתה משלם עד ה45 שקל לפעמים אתה לא משלם כלום.. כמובן הכל תלוי במשקל של ההזמנה/עלות ההזמנה.
רגע, אני יכול לשלם מכס גם אם לא הגעתי ל75 דולר?
בגלל משקל כאילו. או שזה רק מעל 10 קילו.

אתה משלם 17% מע"מ כשאתה מזמין ב75$ ומעלה ללא קשר למשקל החבילה.

פשוט כשאתה מזמין במעל 10 קילו הם שולחים את זה עם שירות משלוחים אחר (EMS של דואר ישראל) שלוקח לך עמלה. העמלה היא 39.1 ש"ח אם החבילה לא חייבת במע"מ. ואם החבילה חייבת במע"מ הם חוגגים לך על התחת כי אז מוסיפים לך עוד עמלות.

וסליחה על ההתקטננות אבל לא מדובר במכס אלא במע"מ. מכס זה מס אחר שמשלמים על הזמנות בסכומים הרבה יותר גבוהים ועל מוצרים מסויימים.

מדריך ליבוא אישי | משרד הכלכלה והתעשייה

• פותח/ת השרשור
אתה משלם 17% מע"מ כשאתה מזמין ב75$ ומעלה ללא קשר למשקל החבילה.

פשוט כשאתה מזמין במעל 10 קילו הם שולחים את זה עם שירות משלוחים אחר (EMS של דואר ישראל) שלוקח לך עמלה. העמלה היא 39.1 ש"ח אם החבילה לא חייבת במע"מ. ואם החבילה חייבת במע"מ הם חוגגים לך על התחת כי אז מוסיפים לך עוד עמלות.

וסליחה על ההתקטננות אבל לא מדובר במכס אלא במע"מ. מכס זה מס אחר שמשלמים על הזמנות בסכומים הרבה יותר גבוהים ועל מוצרים מסויימים.

מדריך ליבוא אישי | משרד הכלכלה והתעשייה

חח הכל טוב 😃 כן אני שמתי לב שכתוב מעמ, אבל עדיין מתוקף הרגל אני קורא לזה מכס ( שאני מזמין דברים בחול כאילו, בארץ זה מעמ ברור ).
אבל לא משנה.
אסתכל על הפוסט, תודה 😃 ( הקישור כאילו ).

וסגור, תודה רבה לכם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית