הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המשקל מראה כל פעם מספר אחר

Elidor20

משתמש מתחיל
237
50
נק' מוניטין:
78
237
50
תגידו, גם לכם זה קרה שאתם עולים על המשקל והוא מראה מספר מסויים, אחרי זה יורדים עולים אחרי דקה שוב והמספר גדל/קטן ב 100-500 גרם?

חשוב לציין שזה משקל חדש

אני עולה עליו הוא מראה לי משקל מסויים ואחרי דקה בערך מראה שקל שגדול ב100 גרם לפחות ולפעמים זה יכול להגיע גם לחצי קילו יותר

*אם אני נשקל באופן יום יומי ועשוה ממוצע שבועי, זה פחות קריטי ?

תגידו, גם לכם זה קרה שאתם עולים על המשקל והוא מראה מספר מסויים, אחרי זה יורדים עולים אחרי דקה שוב והמספר גדל/קטן ב 100-500 גרם?

חשוב לציין שזה משקל חדש

אני עולה עליו הוא מראה לי משקל מסויים ואחרי דקה בערך מראה שקל שגדול ב100 גרם לפחות ולפעמים זה יכול להגיע גם לחצי קילו יותר

*אם אני נשקל באופן יום יומי ועשוה ממוצע שבועי, זה פחות קריטי ?
תבדוק אם המשקל על משטח יציב (לא שטיח, לא פרקט), ושהסוללה טובה

• פותח/ת השרשור
תבדוק אם המשקל על משטח יציב (לא שטיח, לא פרקט), ושהסוללה טובה

המשקל על הרצפה בדיוק באותו מקום ככה שאין מצב שבגלל שיפוע מסויים המשקל משתנה

הסוללה חדשה

שמע עוד משהו מוזר, אחרי שאני נשקל אני מוציא את הסוללות ומחזיר והמשקל שזה מראה יכול להיות שונה ביותר מקילו אפילו

זה קורה לאנשים ששוקלים הרבה, הם צריכים משקל שהוא עם משטח רחב (wide platform) ועם כושר שקילה גבוה ומדויק.
השאלה היא כמה אתה שוקל?

• פותח/ת השרשור
זה קורה לאנשים ששוקלים הרבה, הם צריכים משקל שהוא עם משטח רחב (wide platform) ועם כושר שקילה גבוה ומדויק.
השאלה היא כמה אתה שוקל?
72
72 לול זה האמת אפילו לא חצי מהמקסימום שהמשל שלי יכול לשאת

כן!!!
גם לי זה קורה עם שני משקלים שונים (מחברות שונות), ובגלל זה נשקלת על שניהם באופן קבוע, כשביניהם יש הפרש קבוע של 300-400 גרם - עוזר לדעת מה המשקל הנכון... אבל בכל מקרה עולה שוב כמה פעמים ובדר"כ מהפעם השנייה זה המשקל האמיתי (מסיקה את זה מההפרש הקבוע בין המשקלים). עוד משהו שיכול לפעמים לעזור ל"אפס" את המשקל, זה לעלות עליו פעם נוספת עם עוד משהו שאתה מחזיק ביד (נניח בקבוק מים), ואז לעלות בלעדיו.
אין לי מושג למה זה קורה, המשקלים על משטחים יציבים אצלי (כל משקל בבלטה אחת, אפילו לא עובר בין בלטות), ושוקלת 56 ק"ג אז בוודאות לא כי המשקל גבוה חח

השקילות חייבות להיות זהות, אם זה לא ככה אז זה לא תקין.
תנסה להחליף סוללה.
אם עדיין לא עוזר, השלך לפח הקרוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית