הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הפזיק של פעם לעומת היום

Sonoss

משתמש קבוע
1,448
391
נק' מוניטין:
768
1,448
391
למה בשנות התשעים והאלפיים הפזיק היה פשוט יותר מרשים מהמתחרים של היום? מישהו מסכים איתי על זה? רוני, ג'י ועוד המון אחרים. וזה לא שהם פחות מאסיביים מהתמודדים של היום. בכל זאת כל אחד שם היה בצבע. היום כולם נראים לי אותו דבר ובלי סטייל. פעם היו יותר מתמודדים עם מתניים צרות שזה כבר מוסיף בטירוף, הקוביות היו אסתטיות ביותר, והאובראול דיטייל היה פשוט הרבה יותר טוב

למה בשנות התשעים והאלפיים הפזיק היה פשוט יותר מרשים מהמתחרים של היום? מישהו מסכים איתי על זה? רוני, ג'י ועוד המון אחרים. וזה לא שהם פחות מאסיביים מהתמודדים של היום. בכל זאת כל אחד שם היה בצבע. היום כולם נראים לי אותו דבר ובלי סטייל. פעם היו יותר מתמודדים עם מתניים צרות שזה כבר מוסיף בטירוף, הקוביות היו אסתטיות ביותר, והאובראול דיטייל היה פשוט הרבה יותר טוב
הרמה רק עולה מכל שנה.
זה שבסטנדרטים השיפוטיים שלך הרמה מדרדרת זה לא מעיד הרבה כי אתה לא שופט בסופו של דבר.
אני מאמין שהמון טמון בהתקדמות כל עולם החומרים וכמובן גם שיפור עם הזמן הוא לגיטימי.
זה קורה בכל ענף ספורט, וגם בחיים בכללי. משנה לשנה תראה שיאים נשברים ולאט לאט השיאים של פעם נעלמים אחד אחרי השני.

גם זה היה מוגזם, קלאסיק פיזיק זה הכיוון שאליו הולכים וזה הכיוון שאליו השופטים היו צריכים לכוון עוד אז.
להשוות מישהו כמו ראמי לכריס זה ברור לחלוטין על מי יחשבו שהוא יותר יפה, אסטתי ומייצג בודיבילדינג כמו בגולדן ארה.

• פותח/ת השרשור
גם זה היה מוגזם, קלאסיק פיזיק זה הכיוון שאליו הולכים וזה הכיוון שאליו השופטים היו צריכים לכוון עוד אז.
להשוות מישהו כמו ראמי לכריס זה ברור לחלוטין על מי יחשבו שהוא יותר יפה, אסטתי ומייצג בודיבילדינג כמו בגולדן ארה.
נכון.. הפזיק היחיד לאחרונה שהיה לי כיף לראות היה של שון רודן ז"ל. כל השאר פשוט לא ..

נכון.. הפזיק היחיד לאחרונה שהיה לי כיף לראות היה של שון רודן ז"ל. כל השאר פשוט לא ..
כן שון היה נראה טוב למרות שהוא גם היה גדול מדי קצת, ברגע שהם לא יכולים לעשות וואקום בopen זה סימן שהם גדולים מדי

לדעתי גוף האדם,"נחשף" לחומרים חדשים/מינונים..
ועם זאת הם הופכים להיות,הרבה יותר מסיבים.

מסכים עם זה שפריסת הגב של ייטס,לא משתווה לאף מתמודד היום(לדעתי).
אבל גם הוא אמר באחד הראיונות,שהחברה של היום,מגיעים עם הרבה יותר בשר..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית