הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרופסיה נוזלית (למריחה על הראש) - מישהו ניסה?

yujinius

משתמש על
17,465
16,827
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
43,460
17,465
16,827
על פרופסיה בכדורים שמעתי דברים רעים שזה גורם לבעיות בזיקפה, כולל חבר שסיפר לי את זה מניסיונו האישי.
לפני כמה ימים שמעתי שיש פרופסיה בנוזל שמורחים על הראש, הבחור שסיפר לי על זה אמר שזה עוצר את נשירת השיער ולא עושה את הבעיות הנ"ל.
מישהו ניסה ויכול לשתף חוות דעת?

• פותח/ת השרשור
למה שלא לנסות מינוקסידיל?
מה זה? אני לא בקיא בתחום הזה בכלל
אה נראה לי היה שרשור על מינוקסידיל כאן מתישהו, זה אמור להצמיח שיער או משהו? זכור לי שאמרו שעל הראש זה אפקטיבי עד שהנשירה גוברת ואז בכל זאת יש הקרחה, לא ככה?
בכל מקרה @Banned יש לך ניסיון אישי עם מינוקסידיל?

מה זה? אני לא בקיא בתחום הזה בכלל
אה נראה לי היה שרשור על מינוקסידיל כאן מתישהו, זה אמור להצמיח שיער או משהו? זכור לי שאמרו שעל הראש זה אפקטיבי עד שהנשירה גוברת ואז בכל זאת יש הקרחה, לא ככה?
בכל מקרה @Banned יש לך ניסיון אישי עם מינוקסידיל?
אין לי נסיון אישי, אבל יש המון סרטונים ופורום מיוחד בשביל הדבר הזה באנטרנט. הרוב משתמשים בזה לטובת הזקן (זה עובד)
ממליץ לך מאוד לבדוק את זה, גם שמעתי על המון תופעות לוואי מהפרופסיה

• פותח/ת השרשור
כן זהו גם כאן בפורום הדיבור היה על אנשים שמשתמשים בזה על הזקן. טוב אבדוק את הנושא בכל מקרה.
גם שמעתי על המון תופעות לוואי מהפרופסיה
שמעתי על אחת כמו שכתבתי למעלה, זה מספיק מבחינתי בשביל לא לגעת בזה. אבל מעניין אם בנוזל זה שונה.

אני לא קירח (עדיין) אבל אני רואה שהשיער דליל יותר, זה תהליך איטי של המון זמן כבר, אז אם אפשר לעצור את התהליך בלי תופעות לוואי זה טוב, אם להפוך אותו אז זה בכלל מושלם

כן זהו גם כאן בפורום הדיבור היה על אנשים שמשתמשים בזה על הזקן. טוב אבדוק את הנושא בכל מקרה.

שמעתי על אחת כמו שכתבתי למעלה, זה מספיק מבחינתי בשביל לא לגעת בזה. אבל מעניין אם בנוזל זה שונה.

אני לא קירח (עדיין) אבל אני רואה שהשיער דליל יותר, זה תהליך איטי של המון זמן כבר, אז אם אפשר לעצור את התהליך בלי תופעות לוואי זה טוב, אם להפוך אותו אז זה בכלל מושלם
למה שתלחם בתהליך? סה''כ קצת שיער על הראש, גם למינוקסידיל יש תופעות לוואי

• פותח/ת השרשור
למה שתלחם בתהליך? סה''כ קצת שיער על הראש, גם למינוקסידיל יש תופעות לוואי
אז בגלל זה אני רוצה לשמוע ניסיון אישי מאנשים, על מינוקסידיל אקרא גם לפני שאתחיל להשתמש, אם אשתמש בכלל.
למה? סתם כי בא לי שיער שופע ולהיראות צעיר 😃 אבל אם יש תופעות לוואי משמעותיות אז זה לא שווה.

אז בגלל זה אני רוצה לשמוע ניסיון אישי מאנשים, על מינוקסידיל אקרא גם לפני שאתחיל להשתמש, אם אשתמש בכלל.
למה? סתם כי בא לי שיער שופע ולהיראות צעיר 😃 אבל אם יש תופעות לוואי משמעותיות אז זה לא שווה.
החומר הפעיל במינוקסי,לא יצמיח שיער מקסימום ישמר את המצב הקיים,וכאשר תפסיק להשתמש המצב ימשיך להיות כמו לפני השימוש.
החומר מינוקסיל מרחיב את כלי הדם ומגרה את זקיק השיערה.
יוצר קצת כאבי ראש,סחרחורות,ובחילות אלא הכי שכיחות,יכול להיות שיפסח מעליך.

החומר הפעיל במינוקסי,לא יצמיח שיער מקסימום ישמר את המצב הקיים,וכאשר תפסיק להשתמש המצב ימשיך להיות כמו לפני השימוש.
החומר מינוקסיל מרחיב את כלי הדם ומגרה את זקיק השיערה.
יוצר קצת כאבי ראש,סחרחורות,ובחילות אלא הכי שכיחות,יכול להיות שיפסח מעליך.

לא מדיוק.. בשילוב מזותרפיה יש צמיחה מחודשת של זקיקים..

וגם בפרופסיה הכל נושר ברגע שמפסיקים לקחת את הכדור..

upload_2021-2-25_0-48-49.jpeg

מניסיון..
הייתי מכין את החומר בצורה נוזלית לבד, לקחתי 15 כדורי פרופסיה ובעזרת שובר כדורים הפכתי אותם לאבקה. לקחתי בקבוק מינוקסידיל של 60 מל אליו שפכתי את האבקה. ערבבתי חזק במשך 5 דק ונתתי לאבקה לשבת ביחד עם הנוזל 24 שעות.
לפי הכמות כדורים ששמתי יצא שיש לי 0.25 מג של פרופסיה על כל 1 מל של מינוקסידיל. מינון נמוך ונסבל לכל הדעות בהתחשב בזה שאנשים בולעים כדור של 1 מג בכל יום לפי ההוראות שימוש.
יש מלא סרטונים איך לעשות את זה כמו שצריך, זה ממש לא מסובך.
ועכשיו לתופעות לוואי...
אז בלילה הראשון, משהו כמו שעה אחרי ששמתי על הראש התחלתי להזיע זיעה קרה במשך 15 דק. מאוד מלחיץ ולא נעים.
בהמשך הלילה התחלתי להרגיש כאבים כהים שלא עברו למשך 48 שעות באיזור הערמונית, ותחושה נוראית שאני צריך כל הזמן להשתין אפילו כשאין פיפי ביחד עם רגישות בלתי נסבלת באיזור הפין, משהו שהיה דיי מוזר בהתחשב בזה שזו תרופה לאנשים שחולים בסרטן הערמונית או אנשים שיש להם ערמונית מוגדלת..
יום לאחר מכן לא השתמשתי שוב. נתתי לגוף להתאושש כמה ימים ואז ניסיתי שוב, הפעם עם 0.5 מל.. שוב, כאב כהה בערמונית, תחושה של פיפי כל הזמן ורגישות בכל האיזור. לא כיף בכלל..
ניסיתי שוב אחרי שבועיים וכמובן אותו סיפור עד שהחלטתי שהבריאות שווה יותר משיער על הראש.

מה שכן, אפילו שהשתמשתי רק לאורך כמה ימים אני יכול לומר שכבר ביום לאחר השימוש הראשון הרבה פחות שיער נשר לי מהראש. זה עובד ללא ספק, אבל מבחינתי זה לא שווה את התופעות לוואי.

ועכשיו למינוקסידיל.
השתמשתי בזה לאורך שנים, עושה את העבודה בצורה חלקית מאוד. לא יהיה לך שיער שופע פתאום, אבל זה כן יכול להצמיח מעט שיערות מקדימה ואולי קצת יותר באיזור הכתר, אבל גם פה יש תופעות לוואי..
הייתי מרגיש לפעמים משהו כמו חצי שעה לאחר השימוש דפיקות לב, הזעת יתר ולפעמים גם כאבי ראש שנמשכו לשעה בערך. בהתחלה לא ייחסתי לזה יותר מדי חשיבות עד שחיפשתי באינטרנט והבנתי שזה משפיע על הכלי דם. מציין שוב שזה לא היה קורה לאחר כל שימוש אלא פעם בכמה פעמים.
שוב, בריאות שווה לדעתי יותר משיער ואחרי שימוש של כמה שנים גם עם המינוקסי הפסקתי.
היום יש פחות שיער על הראש, אבל מבחינתי גם פחות חשש לנזק לטווח ארוך.
זה הניסיון האישי שלי, ידוע לי שיש הרבה אנשים שלא חווים אפילו תופעה אחת מהשימוש ב2 החומרים הללו.
עזוב תכשירים, סא לטורקיה תעשה השתלת שיער.
תיראה כמו איציק זוהר המחודש:161bd:
הפיתרון הכי פשוט והכי יעיל בתכלס. היום הוא גם לא כזה יקר כמו פעם..

• פותח/ת השרשור
עזוב תכשירים, סא לטורקיה תעשה השתלת שיער.
תיראה כמו איציק זוהר המחודש:161bd:
הפיתרון הכי פשוט והכי יעיל בתכלס. היום הוא גם לא כזה יקר כמו פעם..
אני עוד לא במצב של השתלת שיער, בכל מקרה ראיתי ביום שישי אצל הספר איזה בחור שעשה השתלת שיער בטורקיה לפני כמה שנים, נראה ממש טוב, לא רואים שזה השתלה או משהו. הוא אמר שבכל מקרה צריך איכשהו לעצור את הנשירה אחרי ההשתלה אחרת השיער ינשור חזרה הכל מקרה והוא משתמש בפרופסיה נוזלית, ממנו גיליתי שיש דבר כזה בכלל כי לפני זה שמעתי רק על כדורים.
מניסיון..
הייתי מכין את החומר בצורה נוזלית לבד, לקחתי 15 כדורי פרופסיה ובעזרת שובר כדורים הפכתי אותם לאבקה. לקחתי בקבוק מינוקסידיל של 60 מל אליו שפכתי את האבקה. ערבבתי חזק במשך 5 דק ונתתי לאבקה לשבת ביחד עם הנוזל 24 שעות.
לפי הכמות כדורים ששמתי יצא שיש לי 0.25 מג של פרופסיה על כל 1 מל של מינוקסידיל. מינון נמוך ונסבל לכל הדעות בהתחשב בזה שאנשים בולעים כדור של 1 מג בכל יום לפי ההוראות שימוש.
יש מלא סרטונים איך לעשות את זה כמו שצריך, זה ממש לא מסובך.
ועכשיו לתופעות לוואי...
אז בלילה הראשון, משהו כמו שעה אחרי ששמתי על הראש התחלתי להזיע זיעה קרה במשך 15 דק. מאוד מלחיץ ולא נעים.
בהמשך הלילה התחלתי להרגיש כאבים כהים שלא עברו למשך 48 שעות באיזור הערמונית, ותחושה נוראית שאני צריך כל הזמן להשתין אפילו כשאין פיפי ביחד עם רגישות בלתי נסבלת באיזור הפין, משהו שהיה דיי מוזר בהתחשב בזה שזו תרופה לאנשים שחולים בסרטן הערמונית או אנשים שיש להם ערמונית מוגדלת..
יום לאחר מכן לא השתמשתי שוב. נתתי לגוף להתאושש כמה ימים ואז ניסיתי שוב, הפעם עם 0.5 מל.. שוב, כאב כהה בערמונית, תחושה של פיפי כל הזמן ורגישות בכל האיזור. לא כיף בכלל..
ניסיתי שוב אחרי שבועיים וכמובן אותו סיפור עד שהחלטתי שהבריאות שווה יותר משיער על הראש.

מה שכן, אפילו שהשתמשתי רק לאורך כמה ימים אני יכול לומר שכבר ביום לאחר השימוש הראשון הרבה פחות שיער נשר לי מהראש. זה עובד ללא ספק, אבל מבחינתי זה לא שווה את התופעות לוואי.

ועכשיו למינוקסידיל.
השתמשתי בזה לאורך שנים, עושה את העבודה בצורה חלקית מאוד. לא יהיה לך שיער שופע פתאום, אבל זה כן יכול להצמיח מעט שיערות מקדימה ואולי קצת יותר באיזור הכתר, אבל גם פה יש תופעות לוואי..
הייתי מרגיש לפעמים משהו כמו חצי שעה לאחר השימוש דפיקות לב, הזעת יתר ולפעמים גם כאבי ראש שנמשכו לשעה בערך. בהתחלה לא ייחסתי לזה יותר מדי חשיבות עד שחיפשתי באינטרנט והבנתי שזה משפיע על הכלי דם. מציין שוב שזה לא היה קורה לאחר כל שימוש אלא פעם בכמה פעמים.
שוב, בריאות שווה לדעתי יותר משיער ואחרי שימוש של כמה שנים גם עם המינוקסי הפסקתי.
היום יש פחות שיער על הראש, אבל מבחינתי גם פחות חשש לנזק לטווח ארוך.
זה הניסיון האישי שלי, ידוע לי שיש הרבה אנשים שלא חווים אפילו תופעה אחת מהשימוש ב2 החומרים הללו.
הולי שיט לא נשמע אטרקטיבי בכלל הדברים האלה 😳
תודה על השיתוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית