עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אמין מאוד,זול לתחזוקה עם צריכת דלק פסיכיתמובי
כנלגוירייד
https://car.cma.gov.il/כמה בערך אמור לעלות ביטוח חובה וצד ג (נהג חדש על קטנוע, רישיון על רכב 5 שנים)
תלוי מצב בעיקרמכמה קילומטראז כבר לא כדאי לקנות את הכלי?
מיגון מיגון מיגוןעוד דברים שכדאי לדעת?
וחליפת אדידסוולט זה לחלשים @nlr666
טימקס שחור טלגרם ביד ותעקוף רמזורים מהמעברי חציה, שכר עם תוספת סיכון מובטח. מיגון תפילת הדרך
המדים הרשמיים של העבודהוחליפת אדידס
שם יצא לי בערך 6-7 אלף רק לחובה, הגיוני?
מתי בערך שובקים חיים? לי חבר אמר לא לקנות מעל 30אלף, אבל כל מה שאני מוצא הוא בין 40 ל60זה כלים שמגיעים לקילומטרזים גבוהים יחסית
שם יצא לי בערך 6-7 אלף רק לחובה, הגיוני?
וצד ג כמה עולה בערך, יודע?
500 בערךוצד ג כמה עולה בערך, יודע
משתנהמתי בערך שובקים חיים?
משער שכמה מאות שקלים בממוצעיודע בערך כמה תעלה תחזוקה לגוירייד (חודשית), מאמין שאעשה כאלפיים- שלושתאלפים קמ בחודש
רוכב חדש+ שליח זה מתכון לאסון, רובנו עוברים את זה בכמה החלקות, חלק מסיימים ככה את החיים שלהם.
למרות שחסר לי כסף, בחיים לא אחזור למשלוחים, אני ממש לא הולך למות על הכביש כדי שמישהו יקבל פיצה חמה .
כמו כן, אתה לא תתמגן לגמרי, גם אם אתה ממוגן עם קסדה, מעיל כפפות, אתה יכול לקבל נזק מאד קשה בברכיים, קרסול, אגן.
בלדרות חביבילמשלוחים
לגמריכמו כן, אתה לא תתמגן לגמרי, גם אם אתה ממוגן עם קסדה, מעיל כפפות, אתה יכול לקבל נזק מאד קשה בברכיים, קרסול, אגן
לא לעקוף מימין, להבין שאתה נוסע על גוש ברזל פצפון בין עשרות חולי נפש עם גוש ברזל הרבה יותר גדול משלך ולהזהר אקסטרהמה עושה את ההבדל המשמעותי בין סוגי הנסיעות? ומה היית ממליץ לרוכב החדש?
אז שבי בצד*הכותב אינו רוכב
כשאתה נוסע ממקום למקום לצורך נסיעה פרטית אין לך דד ליין להגעה,אין לחץ משלוחים.מה עושה את ההבדל המשמעותי בין סוגי הנסיעות? ומה היית ממליץ לרוכב החדש?
שאני לא אפתח מה אני חושב עליכם באופן כלליאז שבי בצד
פלסטיקה black and goldוחליפת אדידס
אגזוז Giannelli
אתה קולט שכל פריט זה 3K שקל בערך?קפוצון של off white
את יכולה להיכנס לי לאגזוז מתוקה...ורוום וורוווםשאני לא אפתח מה אני חושב עליכם באופן כללי
ממליץ לכל מי שמתכנן לרכב,לא משנה באיזו מסגרתמקורס רכיבה
מסכים איתך,ולא בגלל מה שיש ליאופנוע דו''ש
רגע של רצינות,גם אנירק אגיד שאני מחפש אתכם במראות כדי להתרחק כמה שיותר מכאלה שרוצים להתאבד בעזרת הרכב שלי
בקבועמשקף שחור בקסדה
יש גרזן או ידייםאלה קפיצית במושב
יש להם דברים לפנים!אתה קולט שכל פריט זה 3K שקל בערך?
רק אם זה אקרפוביץ'את יכולה להיכנס לי לאגזוז מתוקה
בדוק.ומה שגם הפך אותי לנהג טוב יותר בפחית (ותתפלא,יש לי את כל סוגי הרישיונות כמעט)
זה היותי רוכב
עושה לך אינסטינקטים בנהיגה שלא יהיו לנהג רגיל
לא קורא כלום,מביא נינג'ה 650 ונותן גז@frozen תקרא קצת פה בובי