הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מיפרוטאין

Nitayyahid

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אני רוצה להזמין מיקס פנקייקס ממיפרוטאין ולהזמין סירופ ללא קלוריות חשבתי על המייםל מה אתם אומרים?טעים ומרגיש כמו מייפל או שמן מנועים
ואיזה עוד טעמים של הסירופ אתם ממליצים ? (אל תציעו לי שוקולד זה כל כך מגעיל ולא מצאתי אחוז אחד של טעם שוקולד)

הסירופ מייפל אחלה, לא כמו של וולדן פארמס אבל הוא ממש סבבה
גם הבאטרסקוץ' סבבה
מה שלא תעשה אל תתקרב לווניל, זה פאקינג דוחה

פנקייקים - טעמתי רק שוקולד וקינמון עם סוכר, בכללי הטעמים פחות מורגשים אחרי הבישול אבל שניהם סבבה

• פותח/ת השרשור
גם הבאטרסקוץ' סבבה

פנקייקים - טעמתי רק שוקולד וקינמון עם סוכר, בכללי הטעמים פחות מורגשים אחרי הבישול אבל שניהם סבבה
גם הבאטרסקוץ' סבבה

מה זה בעצם בטרסקוץ ראיתי את זה אבל אני לא מכיר את הטעם שלו כולם אומרים שהוא הכי טעים מהסירופים שלהם תוכל להרחיב על הטעם?

מה זה בעצם בטרסקוץ ראיתי את זה אבל אני לא מכיר את הטעם שלו כולם אומרים שהוא הכי טעים מהסירופים שלהם תוכל להרחיב על הטעם?
זה דומה למייפל כזה רק יותר טעים, משהו מתוק כזה
זה והגולדן סירופ זה טוב

• פותח/ת השרשור
אני רוצה להזמין מיקס פנקייקס ממיפרוטאין ולהזמין סירופ ללא קלוריות חשבתי על המייםל מה אתם אומרים?טעים ומרגיש כמו מייפל או שמן מנועים
ואיזה עוד טעמים של הסירופ אתם ממליצים ? (אל תציעו לי שוקולד זה כל כך מגעיל ולא מצאתי אחוז אחד של טעם שוקולד)
אם לעוד אנשים יש הצעות אני אשמח לשמוע

המייפל מדהים אבל כרגע לא במלאי. הזמנתי באטרסקוץ ו2 גולדן סירופ אבל עוד לא הגיע.

לגבי סירופים:
המייפל טוב מאוד
פירות יער נחמד
הגולדן סירופ ושוקולד גרועים לפי דעתי.
עכשיו מעניין אותי לנסות את הבאטרסקוץ אחרי שראיתי את התגובות.

לגבי פנקייקים: בכללי הם יוצאים די שטוחים ויבשים, ממליץ לך לחפש במקום מתכונים לפנקייק חלבון.
הייתה לי אבקה בטעם גולדן סירופ שהייתה נחמדה ואבקה בטעם אגוז לוז שהייתה לא משהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית