הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

gyno לאחר pct בסייקל ראשון

ShrirTenzir

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אהלן סיימתי את הסייקל הראשון שלי של 12 שבועות test וturinabol היה מאוד מוצלח, השתמשתי לכל אורכו בarimidex כדי למנוע אסטרוגן גבוהה
עשיתי pct של nolvadex.
התחיל להתפתח לי gyno ניסיתי לקחת nolvadex שוב אבל זה לא עוזר, אין לי מאיפה לקנות raloxifene
יכול להיות שמה שקרה זה שהיה לי estrogen rebound כי הפסקתי עם הarimidex כשהתחלתי pct?
האם לקחת test שוב יעזור? עבר מספיק זמן כדי שאוכל להתחיל סייקל חדש אם אני רוצה אבל מפחד להחמיר את הgyno
מה אתם מציעים לעשות? יש משהו שיהיה לי יותר קל להשיג בארץ שיכול לעזור חוץ מraloxifene?
תודה חברים אני כבר ממש מודאג רואה את זה כל יום מתפתח ומפחד שאצטרך ניתוח יקר

אהלן סיימתי את הסייקל הראשון שלי של 12 שבועות test וturinabol היה מאוד מוצלח, השתמשתי לכל אורכו בarimidex כדי למנוע אסטרוגן גבוהה
עשיתי pct של nolvadex.
התחיל להתפתח לי gyno ניסיתי לקחת nolvadex שוב אבל זה לא עוזר, אין לי מאיפה לקנות raloxifene
יכול להיות שמה שקרה זה שהיה לי estrogen rebound כי הפסקתי עם הarimidex כשהתחלתי pct?
האם לקחת test שוב יעזור? עבר מספיק זמן כדי שאוכל להתחיל סייקל חדש אם אני רוצה אבל מפחד להחמיר את הgyno
מה אתם מציעים לעשות? יש משהו שיהיה לי יותר קל להשיג בארץ שיכול לעזור חוץ מraloxifene?
תודה חברים אני כבר ממש מודאג רואה את זה כל יום מתפתח ומפחד שאצטרך ניתוח יקר
לא הוזכר בפוסט שלך פרגניל ולא כלומיד...
מה שאומר שנכנסת ל-"pct" כאשר אתה באטרופיה מלאה..ולכן אין סיבה להתפלא שלא השגת כלום.
בלי קשר...
לא יודע אם אביסטה תעשה את מה שטמוקסיפן וארימידקס לא..
אם אחרי סייקל כזה שמלווה בנוסף בארימידקס ונולבדקס אתה מסיים עם ג'ינו אתה בבעיה.
אני במקומך לא הייתי שוקל כרגע שום אופציה מלבד לגשת לאיש מקצוע..לברר את הסיבה לעניין... ולא לחשוב כרגע בכיוון של חומרים...

• פותח/ת השרשור
לא הוזכר בפוסט שלך פרגניל ולא כלומיד...
מה שאומר שנכנסת ל-"pct" כאשר אתה באטרופיה מלאה..ולכן אין סיבה להתפלא שלא השגת כלום.
בלי קשר...
לא יודע אם אביסטה תעשה את מה שטמוקסיפן וארימידקס לא..
אם אחרי סייקל כזה שמלווה בנוסף בארימידקס ונולבדקס אתה מסיים עם ג'ינו אתה בבעיה.
אני במקומך לא הייתי שוקל כרגע שום אופציה מלבד לגשת לאיש מקצוע..לברר את הסיבה לעניין... ולא לחשוב כרגע בכיוון של חומרים...
דווקא מרגיש שהשגתי הרבה לא הייתה איזו בעיה בסייקל או בתוצאות לדעתי
אכן לא השתמשתי בקלומיד ולא בhcg, אולי זה הבעיה שלי? אתה חושב שאולי הpct לא עבד ואני כרגע נמצא במצב של low test כי לא התאוששתי מהסייקל? (קראתי באמת שטסט נמוך גורם לgyno) עשיתי בדיקת דם כולל פאנל הורמונלי לפני הסייקל אז אני אעשה עכשיו עוד אחת ואז השוואה
טוב תודה לך על העצה בינתיים לא אשתמש בעוד דברים

עשית בדיקות דם או שהחלטת לקחת ארימידקס לפי הרגשה?

עשיתי לפני הסייקל המדדים הראו שהטסטוסטרון והאסטרוגן תקינים, לא עשיתי בדיקת דם במהלך הסייקל הסיבה שלקחתי arimidex זה כי קראתי באינטרנט שצריך בכל מקרה לקחת, זה היה טעות לקחת בלי סיבה לדעתך?

pct (מה שעשית זה לא pct זה רק ניטרול של אסטרוגן) ללא הנעה של פרגניל לפני נועד לכישלון.
מעבר לזה...
הבעיה אצלך חמורה כי מסייקל כזה הרבה יוצאים גם בלי pct. .
לך כנראה יש רגישות מאוד גבוהה לפעילות אסטרוגנית ברקמת השד ואולי גם פרולקטינית
מה המנונים של האנטט והטורינבול שלקחת?
איזה ברנד השתמשת?
הארימידקס והטמוקסיפן של חברת ug?

• פותח/ת השרשור
pct (מה שעשית זה לא pct זה רק ניטרול של אסטרוגן) ללא הנעה של פרגניל לפני נועד לכישלון.
מעבר לזה...
הבעיה אצלך חמורה כי מסייקל כזה הרבה יוצאים גם בלי pct. .
לך כנראה יש רגישות מאוד גבוהה לפעילות אסטרוגנית ברקמת השד ואולי גם פרולקטינית
מה המנונים של האנטט והטורינבול שלקחת?
איזה ברנד השתמשת?
הטסט היה פארמה אמפולות כאלה מצטער לא זוכר את שם המותג אולי טבע? היה נראה משהו איכותי
השתמשתי בטסט 250mg כל 3.5 ימים אז יוצא 500mg בשבוע של טסטוסטרון ועשיתי את זה למשך 12 שבועות
אני חושב שהארימידקס היה של alpha pharma
והtamoxifene לדעתי של טבע
טורינבול לקחתי 50 מ"ג ביום למשך 6 שבועות בהתחלה של הסייקל לצערי לא זוכר מותג

וואלה אני חשבתי שנולבדקס בעצמו הוא יוצר הנעה של הגוף ליצור טסטוסטרון
Nolvadex
In all studies involving Nolvadex, for doses used to stimulate endogenous Testosterone production, only 20–40 mg daily of Nolvadex was utilized, and it has in fact been shown that doubling the dose to 40 mg or higher will not produce any significant difference in endogenous Testosterone secretion.

פה הם מדברים על הכמות אבל קראתי את זה בreddit steroids וחשבתי שזה אומר שהנולבדקס עושה stimulate endogenous Testosterone production
אני כנראה לא הבנתי את מה שכתוב נכון תודה לך על ההבהרה אחי עכשיו אני מבין שפרגניל זה חובה, משום מה חשבתי שזה רק אופציה למי שרוצה תפקוד מיני תקין כמה שיותר מהר ולהביא ילדים לעולם, בדיעבד הגיוני שזה חשוב לpct
מעריך את הגישה המלמדת, היית ממליץ לי ללכת לאנדוקרינולוג?

נערך לאחרונה:
הטסט היה פארמה אמפולות כאלה מצטער לא זוכר את שם המותג אולי טבע? היה נראה משהו איכותי
השתמשתי בטסט 250mg כל 3.5 ימים אז יוצא 500mg בשבוע של טסטוסטרון ועשיתי את זה למשך 12 שבועות
אני חושב שהארימידקס היה של alpha pharma
והtamoxifene לדעתי של טבע
טורינבול לקחתי 50 מ"ג ביום למשך 6 שבועות בהתחלה של הסייקל לצערי לא זוכר מותג

וואלה אני חשבתי שנולבדקס בעצמו הוא יוצר הנעה של הגוף ליצור טסטוסטרון
Nolvadex
In all studies involving Nolvadex, for doses used to stimulate endogenous Testosterone production, only 20–40 mg daily of Nolvadex was utilized, and it has in fact been shown that doubling the dose to 40 mg or higher will not produce any significant difference in endogenous Testosterone secretion.

פה הם מדברים על הכמות אבל קראתי את זה בreddit steroids וחשבתי שזה אומר שהנולבדקס עושה stimulate endogenous Testosterone production
אני כנראה לא הבנתי את מה שכתוב נכון תודה לך על ההבהרה אחי עכשיו אני מבין שפרגניל זה חובה, משום מה חשבתי שזה רק אופציה למי שרוצה תפקוד מיני תקין כמה שיותר מהר ולהביא ילדים לעולם
מעריך את הגישה המלמדת, היית ממליץ לי ללכת לאנדוקרינולוג?
להכנס לpct חלקי או מלא עם אשכים מנוונים זה כמו לנסות ללמוד לעוף בלי כנפיים
כיוון שלא ברור מה לקחת...אם הברנדים שלקחת אמינים והכילו את מה שכתוב עליהם ולאור הרגישות היוצאת דופן שלך לגינו...
אם אני הייתי במקום שלך הייתי מתגבר על חוסר הנוחות והולך לאנדו...

• פותח/ת השרשור
להכנס לpct חלקי או מלא עם אשכים מנוונים זה כמו לנסות ללמוד לעוף בלי כנפיים
כיוון שלא ברור מה לקחת...אם הברנדים שלקחת אמינים והכילו את מה שכתוב עליהם ולאור הרגישות היוצאת דופן שלך לגינו...
אם אני הייתי במקום שלך הייתי מתגבר על חוסר הנוחות והולך לאנדו...
תאכלס אחי הייתי צריך לקחת hcg קצת חששתי מההתעסקות איתו ביגלל כל הקטע עם המים והקירור, נראה ששילמתי את המחיר על העצלנות
אני נוטה לסמוך מאוד על מי שקניתי ממנו והברנדים נראו ממש רשמי ואמיתי אבל כמו שאמרת אי אפשר לדעת אולי אפילו הסוחר לא ידע
תחלית שבוע אני קובע תור אצל אנדוקרינולוג תודה אחי
תמונה של הgyno
imgur.com
ממש מעריך את כל העזרה

תאכלס אחי הייתי צריך לקחת hcg קצת חששתי מההתעסקות איתו ביגלל כל הקטע עם המים והקירור, נראה ששילמתי את המחיר על העצלנות
אני נוטה לסמוך מאוד על מי שקניתי ממנו והברנדים נראו ממש רשמי ואמיתי אבל כמו שאמרת אי אפשר לדעת אולי אפילו הסוחר לא ידע
תחלית שבוע אני קובע תור אצל אנדוקרינולוג תודה אחי
תמונה של הgyno
imgur.com
ממש מעריך את כל העזרה
לא ממש רואים ברור בתמונה ..ממה שרואים נראה לא חמור
זה בשני הצדדים?
אתה מרגיש כאב בפטמה?

• פותח/ת השרשור
לא ממש רואים ברור בתמונה ..ממה שרואים נראה לא חמור
זה בשני הצדדים?
אתה מרגיש כאב בפטמה?
זה רק בצד אחד, כשקר לי זה ממש נעלם לגמרי והחזה נראה רגיל לחלוטין
כאב לא רק רגישות קלה ותחושה לא נעימה כשאני נוגע באיזור אבל אין כאב
אני כן מרגיש גולה קטנה וצמיגית כאילו יש לי שם כדור של bb gun מגומי מתחת לעור

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
קח כדור של קברגולין לפני השינה יעלים לך את זה,
כמעט בטוח שזה הפרולקטין
וואלה אחי שווה נסיון
איזה כמות אתה ממליץ לקחת ולכמה זמן להמשיך לקחת את זה?
קראתי באינטרנט 0.25 mg פעמיים בשבוע אבל לא מצאתי מידע על כמה זמן להשתמש

וואלה אחי שווה נסיון
איזה כמות אתה ממליץ לקחת ולכמה זמן להמשיך לקחת את זה?
קראתי באינטרנט 0.25 mg פעמיים בשבוע אבל לא מצאתי מידע על כמה זמן להשתמש
בתאכלס הכי טוב בדיקות דם,
אבל אם אתה ממש לחוץ על זה , חצי כדור שזה יוצא 0.25 לפני שינה... תתחיל פעם אחת. אם זה מעלים לגמרי הרווחת, אם יש שיפור ויש צורך בעוד אחד אז תריץ עוד חצי כדור לפני שינה. אם זה פרולקטין זה יפתור את הבעיה במיידית, אישתי כשרצתה להפסיק להניק 2 כדורים הספיקו לייבש לה את כל החלב וכל הגודש נעלם ביומיים... אז הג׳ינו שלך זה בקטנה.
אם גם זה לא עוזר, ממליץ ללכת להיבדק אצל רופא כבר

תזמין reloxifen מExpressPCT .

אין לי ניסיון בביצוע PCT אבל בכל מקום שקראתי ומיסיון של אנשים במיוחד ברדיט HCG זה ממש אבל ממש לא חובה , אפשר לבצע PCT בסדר גמור גם בלי הוא פשוט יהיה יותר ארוך אז לא יודע למה כולכם אומרים לו שמה שהוא עשה זה לא PCT .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית