הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עיסוי רקמות עמוק טווינא

• פותח/ת השרשור Biggg
  • פורסם בתאריך
ספציפית את הטיפול הזה במקרה? כי הוא שונה מעיסוי רפואי רגיל

ומה היו הסיבות שעשית בגללן את העיסוי? ואיך התוצאות?
אישתי מעסה (למדה ועבדה בזה כמה שנים בעבר הרחוק), אז ממנה למדתי על נפלאות המקצוע.

זה היה חלק מאוד גדול בהתאוששות שלי בתחרות האחרונה שמשכתי 295 ק"ג, אחרי שבועיים לפניכם 290 בקושי זז והשאיר לי את הגב מאוד תפוס.

אני רק הולך לעיסוי רקמות עמוק.

התוצאות מעולות, עוזרות להתאוששות, אבל אני מעדיף לא להיות תלוי בזה להתאוששות, לכן זה רק לעיתים רחוקות.

• פותח/ת השרשור
אישתי מעסה (למדה ועבדה בזה כמה שנים בעבר הרחוק), אז ממנה למדתי על נפלאות המקצוע.

זה היה חלק מאוד גדול בהתאוששות שלי בתחרות האחרונה שמשכתי 295 ק"ג, אחרי שבועיים לפניכם 290 בקושי זז והשאיר לי את הגב מאוד תפוס.

אני רק הולך לעיסוי רקמות עמוק.

התוצאות מעולות, עוזרות להתאוששות, אבל אני מעדיף לא להיות תלוי בזה להתאוששות, לכן זה רק לעיתים רחוקות.
הבנתי
אצלי זה יותר בעיה של שרירים כל כך מכווצים ותפוסים לאורך זמן שיש השפעה על היציבה ולא 300 קילו דדליםט לצערי 🤣 רציתי עיסוי רפואי והיה תורים בקופח חולים רק לשיטה שציינתי בכותרת
מחפש מידע אם זה עוזר בפועל לבעיה שלי..

הבנתי
אצלי זה יותר בעיה של שרירים כל כך מכווצים ותפוסים לאורך זמן שיש השפעה על היציבה ולא 300 קילו דדליםט לצערי 🤣 רציתי עיסוי רפואי והיה תורים בקופח חולים רק לשיטה שציינתי בכותרת
מחפש מידע אם זה עוזר בפועל לבעיה שלי..
אתה צריך מעסה טוב עם נסיון, לא בהכרח עם כותרת מסוימת.

הייתי אצל כל מיני מעסים, מי שטוב, פשוט עושה את העבודה.

אני מכיר מעסה מעולה בבית שמש אם זה עוזר לך.

אני ממליץ לך לחפש משהו פרטי, בקופ"ח זה עניין של מזל.

• פותח/ת השרשור
אתה צריך מעסה טוב עם נסיון, לא בהכרח עם כותרת מסוימת.

הייתי אצל כל מיני מעסים, מי שטוב, פשוט עושה את העבודה.

אני מכיר מעסה מעולה בבית שמש אם זה עוזר לך.

אני ממליץ לך לחפש משהו פרטי, בקופ"ח זה עניין של מזל.

מקווה שיהיה לי מזל בקופח כי שילמתי 3 טיפולים קדימה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית