הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

pct

tony2000

משתמש מתחיל
42
10
נק' מוניטין:
15
42
10
דעתכם על הפרוטוקול
המינונים של הקלומיד נראים לי קצת גבוהים אבל זה מבוסס על הpower pct של דר סקאלי, פרוטוקל שנמצא בשימוש שנים ויכול להיות שאני טועה אבל גם היחיד שיש בספרות הרפואית על גברים אחרי שימוש באנאבוליים.
ויקטור ענה לי אישית באינסטגרם, לדעתי אחד האנשים הכי חשובים עכשיו בתחום מקווה שהוא יתפוצץ ברשת בקרוב.

קבצים מצורפים

• AE7BBEFB-BDBD-4696-8A3A-C6250A77C7EF.jpeg
    AE7BBEFB-BDBD-4696-8A3A-C6250A77C7EF.jpeg
    KB 86.7 · צפיות: 84
  • פותח/ת השרשור
לא עשית סייקל אז למה pct ?
למקרה שאעשה, מעדיף שיהיה לי ידע לפני
תן תמצות, אני בלי משקפיים (באמת)
נגיד סייקל אנטט לדוגמא אז 20 יום אחרי הזריקה האחרונה בדיקות דם- לראות אם הlh, fsh והטסט בנורמה, אם כן לא לעשות כלום ולחכות 6 חודש לשיקום של הציר.
אם הערכים נמוכים אז hcg 2000iu eod עד יום 40+נולבה 20 מג כל יום עד יום 40+ארומזין 25מג כל יום עד יום 40.
יום 40 לעשות בדיקות דם אם הערכים בנורמה אז להפסיק hcg ולהתחיל 25 מג ארומזין ל14 יום וכלומיד 100 מג eod ל30 יום.
יום 70 בדיקת דם אם הערכים בנורמה אז להמשיך עם כלומיד 25מג עד יום 85 וזהו.
מקווה שמובן
סרטון נחמד שמסביר על זה מתחת לסרטון יש הסבר יותר מפורט

• פותח/ת השרשור
אז זה לא כזה רלוונטי למי שעושה 2 סייקלים בשנה
כן זה גם נראה לי מוגזם, הוא אמר שרוב הסיכויים לא אצטרך לעשות כלום אחרי סייקל 12 שבועות עם מינון נמוך של טסט, אבל למקרה שכן 100 מג כלומיד נגיד נראלי קצת overkill.

כן זה גם נראה לי מוגזם, הוא אמר שרוב הסיכויים לא אצטרך לעשות כלום אחרי סייקל 12 שבועות עם מינון נמוך של טסט, אבל למקרה שכן 100 מג כלומיד נגיד נראלי קצת overkill.
כיום יש אינכלומופין סייטרט, זה הולך להחליף את הכלומיד המוכר.

עדיף שתצמד כרגע לפרוטוקול המוכר ואל תחפש הרפתקאות פחות מוכרות.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כיום יש אינכלומופין סייטרט, זה הולך להחליף את הכלומיד המוכר.

עדיף שתצמד כרגע לפרוטוקול המוכר ואל תחפש הרפתקאות פחות מוכרות.
מה הפרוטוקול שאתם ממליצים עליו באמת? זה לא מראה בנעוץ אם תוכל לקשר לי את זה לפה אשמח.

כאילו יש את זה, עדיין בשימוש?
שבוע 3-10: hCG (כוריגון) 500iu פעם בשבוע

20 יום לאחר זריקת הטסטוסטרון האחרונה יבוצע PCT למשך 4 שבועות סה"כ - כל שבוע יש להוריד את מינון (להתחיל מהגבוה ולהוריד לנמוך)הכדורים לפי הפירמידה שרשומה ליד כל חומר:

כלומיד (Clomid) בפירמידה יורדת 100-100-50-50 מ"ג.
- שבועיים ראשונים 100 מ"ג כל יום. שבוע 3-4 50 מ"ג כל יום.

טמוקסיפן (Temoxipen) בפירמידה יורדת 40-40-20-20מ"ג.
- שבועיים ראשונים 40 מ"ג כל יום. שבוע 3-4 20 מ"ג כל יום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית