הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שימוש בקפה שחור בתור PRE WORKOUT

Pre workout הוא שילוב של כמה תוספים, קפה שחור יכול לספק את האפקט של קפאין וזה מה שחשוב
השילוב של הקפאין עם עוד 2 מרכיבים נותן את האפקט המלא.
שזה:
צטרולין/צטרולין מאלט ובטא אלנין
כל השאר ״לכאורה״ לא תורמים מהומה.

• פותח/ת השרשור
עדכון: הלילה לא ישנתי טוב כל כך ככל הנראה בגלל הקפה שאומנם שתיתי 12 שעות לפני השינה אבל אולי בגלל שהגוף שלי לא רגיל ל2 כפיות של שחור זה המריץ אותי יותר מידי.

עדכון: הלילה לא ישנתי טוב כל כך ככל הנראה בגלל הקפה שאומנם שתיתי 12 שעות לפני השינה אבל אולי בגלל שהגוף שלי לא רגיל ל2 כפיות של שחור זה המריץ אותי יותר מידי.

שום סיכוי.

לכאורה נראה שאין סיכוי,במיוחד שזה 12 שעות קודם.

הקדם אימון שלי מכיל 357 מג קפאין
ואני נרדם כמו בול עץ בשניה

• פותח/ת השרשור
קדם האימון הכי טוב - לפני סט תביא לעצמך כמה כאפות לפנים(חזק) ואתה תהיה ערני מספיק

אנסה באימון הבא
לכאורה נראה שאין סיכוי,במיוחד שזה 12 שעות קודם.

הקדם אימון שלי מכיל 357 מג קפאין
ואני נרדם כמו בול עץ בשניה

משבוע הבא אנסה כפית של שחור בשעות הבוקר ולא הצהריים ולאט לאט אעלה את הכמות עד שהגוף יתרגל.
שום סיכוי.
אנסה כפית אחת באימונים הקרובים וכשהגוף יתרגל אעלה את המינון

אנסה באימון הבא

משבוע הבא אנסה כפית של שחור בשעות הבוקר ולא הצהריים ולאט לאט אעלה את הכמות עד שהגוף יתרגל.

אנסה כפית אחת באימונים הקרובים וכשהגוף יתרגל אעלה את המינון
אני מדגיש, חזק.

היי האם לשתות 2 כפיות קפה שחור לפני אימון משפר את הביצועים באופן זהה למה שעושה Pre-workout ?
תלוי בכמות הקפאין שהקפה יספק לך. מכיוון שהכמות הזו נוטה להיות לא-אחידה בין שקית לשקית, עדיף להיעזר בכדורי קפאין ולהתחיל ממינון נמוך (2 מ"ג\ק"ג בערך) ולעלות עד למינון שנחשב למשפר ביצועים (3 מ"ג עד 6 מ"ג קפאין לכל ק"ג משקל גוף) אם אין תופעות לוואי שגורמות לך להרגיש רע / לא להירדם בלילה.

אנקדוטה משעשעת: מחקר אחד בדק את ההשפעה של קפה טורקי של עלית על ביצועים, התוצאות לא היו משהו (ובכל מקרה מדובר בביצועי סיבולת).

אנקדוטה משעשעת: מחקר אחד בדק את ההשפעה של קפה טורקי של עלית על ביצועים, התוצאות לא היו משהו (ובכל מקרה מדובר בביצועי סיבולת).
בתור אחד ששותה 2.5 כפיות טורקי גדושות לפני אימון לא שיעשעת אותי.

שתי כפיות קפה זה מינון מאוד נמוך בשביל להקשות עלייך להירדם 12 שעות אחרי הנטילה שלו, זה כפית קפה לא MD.
כנראה שלא נרדמת מסיבה אחרת.

גם אם אני יסניף שקית קפה,זה לא ישפיע עלי 😃

**לא מומלץ**
אבל אני את הקדם אימון שלי,צורך בשיטה של
סקופ ישר לפה,ואז קצת מים.
לאמיצים בלבד!
**לא מומלץ**

השילוב של הקפאין עם עוד 2 מרכיבים נותן את האפקט המלא.
שזה:
צטרולין/צטרולין מאלט ובטא אלנין
כל השאר ״לכאורה״ לא תורמים מהומה.
צטרולין זה סתם לפאמפ
בטא אלנין עוזר במעגלי אירובי ובטווחי חזרות גבוהים, מעל שלושים שניות אם אני לא טועה או יותר אפילו, לא זוכר מספר מדויק
אבל אני לוקח פרי וורקאאוט פשוט כי מרגיש לי יותר טוב מכדור קפאין מעפן

גם אם אני יסניף שקית קפה,זה לא ישפיע עלי 😃

**לא מומלץ**
אבל אני את הקדם אימון שלי,צורך בשיטה של
סקופ ישר לפה,ואז קצת מים.
לאמיצים בלבד!
**לא מומלץ**
הכי טוב
עושה את זה עוד מימיי הנבחרת העליזים (?)

צטרולין זה סתם לפאמפ
בטא אלנין עוזר במעגלי אירובי ובטווחי חזרות גבוהים, מעל שלושים שניות אם אני לא טועה או יותר אפילו, לא זוכר מספר מדויק
אבל אני לוקח פרי וורקאאוט פשוט כי מרגיש לי יותר טוב מכדור קפאין מעפן
תמיד כייף ״להישען״ על משו...
לכן אמרתי שילוב של כל החומרים עם הקפאין
מרים קצת תאווירה 😃
הכי טוב
עושה את זה עוד מימיי הנבחרת העליזים (?)
אני עושה את זה עוד שהייתי ״בש״אש״

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית