הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מי מפחד מהטרן הרשע ?

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך

frozen

משתמש משקיע
6,875
6,794
נק' מוניטין:
10,872
6,875
6,794
פרק רביעי ברב המכר האוטוביוגרפי שלי ,
מגיע לאחר
1. היקף הסימום בספורט + Q&A עם ספורטאי בכיר
2. TB – 500 : התרופה הכי יעילה שהרופא שלכם לא מכיר ?
3. סיאליס כ-PED : שיפור ביצועים ולא במיטה.

פרולוג

I'm flying to the moon again
Dreaming about heroin
How it gave you everything and took your life away

(האחרון מתאר את טרן בצורה הכי טובה לדעתי)
לנה דל ריי..

פגיעה קוגנטיבית , ניוון נוירולוגי , שוק היפוגליקמי ,התקפי זעם וחרדה , חום והזעות , סיוטים
,שיעול עד חנק, היפרפרולקטינמיה ותת לחץ דם.
ועדיין , אתם רצים לטרנבולון (טרן) כמו פרפר לאש.
מבטיחים לכם את “המלך של כל הסטרואידים” אבל בפועל הוא פחות יעיל לבניית שריר מטסטוסטרון.

חוסר המודעות במגמת עלייה, ההשלכות הנפשיות והפיזיות כבר לא מעניינות אף אחד.
הכל הולך , רק בשביל הרגע שתסתכלו במראה ותוכלו לחייך.
כל “טירון” מזריק חומר שארנולד לא העיז להכניס גוף שלו. חומר שבכלל מיועד לבקר וצאן.

אני מגדיר את עצמי כאדם ליברלי שפתוח להכל, אבל אחרי מספר נסיונות אפשר להכריז, טרן זה לא בבית ספרי.

מהדוקטור לביוכימיה שמבשל לעצמו את החומרים , ולא מוכן אפילו לשקול טרן .
ועד לבילדר שנשבע אמונים לטרן ומוכן לסבול את כל התופעות לוואי בשביל לשמור על המראה,
הדמויות שמאחורי המונח - Science vs broscience
שניהם חברים שלי ושניהם מספקים גרסאות שונות לחלוטין לזאב הגדול והנורא.

העלינו למשפט את הטרנבולון , מנאום הפתיחה ועד לשלב ההוכחות וגזר דין. הישארו איתי

נאום פתיחה -

AAS \ סטרואידים אנאבולים מתחלקים ל3 קבוצות עיקריות.
1.טסטוסטרון
2. דהיידרוטסטוסטרון DHT
3. 19-nortestosterone

טרנבולון שייך למשפחת 19NOR , משפחה שמציעה לנו “פתרון” להרבה תופעות לוואי שנראות עם טסטוסטרון וDHT כגון הגדלת ערמונית,נשירת שיער והמרה לאסטרוגן.
האמונה הרווחת והשפה ברחוב מרמזים על סטרואיד “כל יכול” , “מתאים לכל מצב” “הכי חזק שיש” , אחד כזה שיקח אתכם רחוק תמורת מחיר שלא בטוח שאתם מודעים אליו, הרי מדובר באחד החומרים הכי יקרים בתחום אז למה שהדילר שלכם יספר לכם שזה מזיק?
טוב למען האמת,כנראה שגם הוא לא מודע לנזק שעלול להיגרם.

שלב ההוכחות

מצד התביעה
מצד אחד:

טרנבולון הוא גם אגוניסט(מפעיל) חזק לפרוגסטרון והינו אנטי גלוקוקורטיקואידי, מה שהופך אותו במילים אחרות לאנטגוניסט (מתנגד) לקורטיזול.
האנטגוניזם לקורטיזול מוביל לירידה בלחץ דם,ירידה בסוכרים בדם,עייפות ואיבוד תאבון. כל זה על ידי העובדה שקורטיזול הינו הורמון מפרק רקמות (שומן,חלבון וכו)ומחדיר לדם סוכרים(גלוקוז) שנשמרו במאגרים שלנו.
חוסר בהורמון הזה(מצב שקורה כשצורכים טרן) גורם לירידה דרסטית ברמות הגלוקוז בדם בדומה מאוד לסכרת.
מכאבי ראש והפרעות ראייה , ועד לשוק היפוגליקמי וקומה , תופעות הלוואי הן רבות ומגוונות תשאלו כל אדם סכרתי שאתם מכירים.

.
טרן גם נקשר לפרוסטגלנדינים , הורמונים איקוסנואידים שמקושרים ישירות למספר תפקידים:
צירי לידה , חום, תגובה דלקתית ,שינה ,וויסות לחץ דם וויסות מערכת חיסונית.
“שיעול טרן” המפורסם נגרם כתוצאה מההיקשרות הזאת ומהפעלה של פרוסטגלנידינים שמשפיעים באופן ישיר על מערכת הנשימה שמזהה בטרן חומר זר.
כנ”ל החלומות המוזרים והמוחשיים, זה נובע מהפעלת אותם הורמונים וביחד עם ההשפעות הפסיכולוגיות שלו על המוח אנחנו מקבלים חלומות שעוד לא הגיעו להוליוד.
מי שלקח טרן יודע על מה אני מדבר כשאני אומר “חלומות מוזרים”

אבל הכי חשוב, הכי חשוב, הכי חשוב! טרן רעיל למוח. טרן פוגע בתפקוד הקוגנטיבי, טרן משפיע על השליטה העצמית , טרן גורם לניוון נוירונים.
לא אחד ,לא שתיים , ולא שלוש. אלא מספר גדול של מאמרים ,מחקרים ,כתבות ומאגרי מידע מצביעים על קשר ישיר ומובהק בין טרנבולון לנוירו-דגנרציה -
17β-trenbolone, an anabolic–androgenic steroid as well as an ..|INIS
https://www.mastereditora.com.br/periodico/20201004_094022.pdf

מצד ההגנה
ומצד שני:

אני לא תומך נלהב של טרן,בכלל לא. אבל גם אני חייב להודות שהוא מוביל בפער בכל מה שקשור לשמירה על מסת שריר, גם בגרעון קיצוני,גם בלי לצרוך חלבונים. יש לו יכולת מופלאה וחריגה לשמור על חומצות אמינו, והתנגודת לקורטיזול עושה את שלה בצורה יוצאת דופן.

האפקט התרמוגני (העלאת חום גוף) וההיקשרות האנדרוגנית החזקה גם מובילה אותו ל”שרוף שומן” ,(אם כי לא בצורה ישירה). ביחד עם העובדה שהוא לא אוגר נוזלים,ולהפך הוא מרוקן ומייבש ייגרמו לכל אחד להראות טוב יותר מיום ליום. אין ספק בקשר לכזה.
אין שני לו בכל מה שקשור לגרעון קלורי,ושם הוא באמת בולט.
טרן הוא אנטי קטבולי מבריק.

טרן יעיל מאוד לשיפור הכוח ולא רע בכלל לבניית מסת שריר , אך למטרה השנייה עדיין הייתי בוחר בטסטוסטרון. טסטוסטרון נמצא יעיל יותר גם על עכברים וגם על בקר כבונה יותר מסה רזה.

להלן תרשים זרימה שמתאר את פעולותיו בצורה טובה. (מדובר בתרשים זרימה גנרי שמתאים לרוב הסטרואידים. אך השני והשלישי מימין מתייחסים כמעט אך ורק לטרן)

derek.jpg

ניסיתי לגייס עדים מומחים שיתנו את דעתם הכנה אך לא הייתה היענות רבה. (תלמדו להשתתף פעם הבאה יבני זונות)

עד מומחה – פרוזן

טרן נתן לי להרגיש בלתי מנוצח
טרן נתן לי כוח מטורף מאימון לאימון
טרן נתן לי להתחטב מיום ליום
טרן נתן לי להראות טוב יותר

טרן גרם לי לעלייה בחום גוף
טרן גרם לי להזיע מתוך שינה
טרן גרם לי למות מפחד בחלומות
טרן גרם לי להתקפי זעם
טרן גרם לי להתפרץ על האנשים הכי קרובים אלי
טרן גרם לי" לאבד את זה" על דברים שטותיים וחסרי חשיבות
טרן שיבש לי את התפקוד המיני לחודשים ארוכים

טרן לעולם לא ייכנס אלי הביתה יותר

עד מומחה – נ’ ( נ’ מפתח גוף כבר שנים ארוכות, אני מעריך שהוא באיזור ה5% שומן , ונראה מדהים עם הפרדות ברורות לחלוטין)

“אין לי כוח לאנשים. אין לי סבנלות לאף ואחד ולשום דבר. על טרן אני מסתבך במכות ובריבים בכביש. אין לי כוח לבחורות גם, איבדתי כל החשק. קשה לי לנשום . הלחץ דם שלי משתגע ואין לי תאבון.
אבל אני בסדר עם זה כל עוד אני שומר על הגוף ככה”

בשלב זה אני מוכרח לציין שככה נ' דיבר במשך שנים ארוכות.. רק קצת לאחר שחגג 30 שמעתי אותו מודה לראשונה שזה דפק לו את המוח,ויחד עם זאת,באותו משפט בדיוק הוא גם המליץ לי לקחת טרן בחיטוב.YOLO MADA FAKA

נאום סגירה - (ונגיעה אישית)

בין אלו שחוו נזק אמיתי לאלו שנראים כאילו יצאו ממגזין פיתוח גוף , נמצאים 99% שלא "זכו" להיות באף צד.
לא כל אחד יגיע למיון ולא כל אחד יראה קמצוץ ממה שלטרן יש להציע.

למען ההגינות , את הקטע הנוכחי הוספתי ממש דקות לפני פרסום הפוסט. לא רציתי לדבר על איך החיים האישיים שלי הושפעו מטרן,אבל הודעה אתמול מאוחר בלילה מאחד הפוקימונים באתר,שרצה לשמוע את הצד האישי בסיפור,גרמה לי לשנות כיוון ולהוסיף.

מצאתי את עצמי צועק ומתעצבן על החברה היקרה שלי (לשעבר) , מעליב אותה וגורם לה לבכות. האישה המדהימה והרגישה הזאת שתמיד היו לה כוונות טובות(אם כי הייתה סתומה קצת,אבל כוונות טובות היו) .
לא בגלל זה נפרדנו,והיו עניינים אחרים יותר משמעותיים אבל זה חלק מהתקופה.

הייתי רב עם ההורים שלי, צעקתי על אמא שלי כשהיא "העיזה" לתת לשכנה מהאוכל שהכנתי לעצמי.
זה גרם לי לאבד את השליטה העצמית, בכל נסיעה בכביש חיכיתי וחיכיתי וחיכיתי לראות מי הראשון שיהיה מספיק גבר לעצור ולצאת לריב איתי, 24\7 יש לי אקדח מוסלק עלי ,וכל מה שרציתי באותם רגעים זה להשאיר אותו בבית ולצאת לקרב אגרופים.
משהו באגו משתנה,משהו בגבריות. רק חיפשתי לצאת החוצה ולריב,להוכיח שאיתי לא מתעסקים. רק רציתי לראות את המבט של אותו בחור כששנינו יוצאים מהרכבים והוא פתאום נתקל בבון 1.80 \ 97 קילו , עם כובע של אנדר ארמור וחולצת דרייפיט צמודה מלווה בקעקוע על כל היד.(כן אני חולה על אנדר ארמור)
העצבים,החום גוף,ההזעות בלילה,ההתנשפות מכל דבר קטן אל מול ההרגשה שאני הכי חזק בעולם,אני בלתי מנוצח,הבטחון העצמי בשמיים והאגרסיביות שגרמה לי להוסיף פלטה למוט כל חודש..

קשה לי להודות בזה וקשה לי לכתוב את זה, אבל זה אני וזה היה החוויה שלי מטרן.

חבר המושבעים , קיבלתם את שני הצדדים וגזר הדין עובר אליכם

שאללה ירחם על כולנו

נערך לאחרונה:
לנה דל ריי בפעם השניה.... 😍
בכל אופן מושקע רצח, לא יודעת מאיפה הכוח להכין ככ הרבה פוסטים כאלה

• פותח/ת השרשור
זכית בסטירה לראש

לנה דל ריי בפעם השניה.... 😍
לא מעביר יום אחד בלעדיה, גם שאני מתאמן היא באוזניות

לא יודעת מאיפה הכוח להכין ככ הרבה פוסטים כאלה
מניח שזה תיקון לנפש שלי, אני חטאתי לא מעט

• פותח/ת השרשור
אני ואלחנן נמצאים בשני צדי המתרס כשאתה עוד למדת לבגרות בספרות, אבל האמת שנפגשנו לא מזמן. אפילו היה שם חיבוק
אוקי, אבל הוא השתמש בשירותים אצלך בבית?

וואו, מטוסים עשו כאן צורה של לב!
פחות הקטע, אם כבר מוזיקה שהיא לא רוק אז לנה דל ריי
רוק אנד ריי

קבצים מצורפים

• IMG_20210412_100529.jpg
    IMG_20210412_100529.jpg
    KB 200.6 · צפיות: 78
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית