הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גלגל המזלות

אני=]

משתמש משקיע
4,022
3,085
נק' מוניטין:
4,104
4,022
3,085
ספייס רשל"צ
מה דעתכם על 'מזלות'?
אני לא מדברת על החירטוט השבועי של אסטרולוגיה בעיתון העירוני, אלא על נטיות האופי של כל מזל....
אתם מאמינים בזה?
אתם מצליחים לזהות את המאפיינים של המזלות על אנשים שאתם מכירים? על עצמכם?
וכמובן - איזה מזל אתם? 😃

שואלת מתוך סקרנות אמיתית וכנה 😛

לא מצליח להזדהות עם המאפיינים, ואני מידי פעם בודק מה זה אומר עלי, כדי לדעת מה אני לא.

איך חבר פעם אמר לי, אני בודק את המזל של אישתי כדי לדעת איך השבוע שלי יהיה.

עם כל זאת ביל סטאר, אחד מגדולי המאמנים, המאמן של מארק ריפטו מחבר הSS. כותב בספר שלו פרק שלם על השפעת המחזור החודשי המנטלי, הנפשי והפיזי של מתאמנים שלו. נראה שהוא היה מאמין מושבע של הדברים האלו.

מה דעתכם על 'מזלות'?
אני לא מדברת על החירטוט השבועי של אסטרולוגיה בעיתון העירוני, אלא על נטיות האופי של כל מזל....
אתם מאמינים בזה?
אתם מצליחים לזהות את המאפיינים של המזלות על אנשים שאתם מכירים? על עצמכם?
וכמובן - איזה מזל אתם?
😃

שואלת מתוך סקרנות אמיתית וכנה 😛

חלק ענק מהחברים שלי מאמינים במזלות וחוקרים את זה לעומק (ממש את השיט עם הגלגל והכל), זה נראה כמו ג׳יבריש ואני לא מבינה בזה כלום אבל בכל מקרה, אני טלה

אין המזל שולט בעם ישראל . כמו שהגמרא שם מביאה את הסיפור . מה שכן יש אדם שנולד במזל מסוים שיש לו פוטניצאל גבוהה יותר לדבר מסוים כמו שכתוב על דוד שנולד במזל מאדים (מלשון אדום) אין לי איך לבטא את זה עדין או שישמע טוב לאוזן אבל כביכול של רצח וכדו' (כמובן שלקח את זה למקומות הטובים )

כל מה שיש לאדם המטרה או שייקח את זה למקומות טובים או שהמטרה שלו לעבוד על זה ולדעת לסננן את עצמו .
לדוגמא מי שנולד עצבני , המטרה שלו ללמוד לשלוט על העצבים ולעבוד על עצמו , מי שנולד עם "קפיצים" שידע להניע דברים טובים ויפתח ארגון חסד לדוגמא .
אישית לא מאמין בזה ראיתי כאלה שהם כאלה וכאלה שהם כאלה . לא חושב שיש לנו היום מושג במזלות וכדו' .

המזלות הסניות של השנים מאוד מעניין.
לא יודע אם זה שווה משהו, אבל זה מעניין.

יש איזה אחוז מסויים מהאנשים שאיכשהו מתאימים למאפיינים של המזלות, אני נמנה בהם ופגשתי בחיי עוד כמה כאלה אבל יחסית מעט. באופן מוזר אני לא מתחבר לאנשים שהם המזל שלי בעיקר מהמין הנשי
קשה להגיד שאני מאמין בזה, לפעמים זה קולע באופן שאני לא יודע להסביר אז אולי יש בזה משהו אבל אני ממש לא מייחס לזה חשיבות
נתח קצבים

אני המון דברים, המון רגשות, המון מחשבות.
המון כנראה מושרש מן החינוך של הוריי שלא נולדו בחודש שבו אני,
ומהסביבה בה גדלתי, שגם, כמובן, לא נולדו... הבנת.

אז לכל בנאדם, או לרוב האנשים, נטיות אופי מסויימת בגלל הזמן בו הם נולדו?
יש לך הוכחה לכך או שאת פשוט מאמינה?

לא, אני לא מאמין בזה, וגם לא רואה סיבה בכוח להאמין בזה.
אם, לצורך הדוגמה, אצא עם מישהי מזל טלה, ואני מאזניים(נגיד והם "לא מתאימים"), זו לא תהיה הסיבה שאפסיק את הקשר.
אם היא תאמין במזלות אולי כן.

• פותח/ת השרשור
לא מצליח להזדהות עם המאפיינים, ואני מידי פעם בודק מה זה אומר עלי, כדי לדעת מה אני לא.

איך חבר פעם אמר לי, אני בודק את המזל של אישתי כדי לדעת איך השבוע שלי יהיה.

עם כל זאת ביל סטאר, אחד מגדולי המאמנים, המאמן של מארק ריפטו מחבר הSS. כותב בספר שלו פרק שלם על השפעת המחזור החודשי המנטלי, הנפשי והפיזי של מתאמנים שלו. נראה שהוא היה מאמין מושבע של הדברים האלו.

איזה מזל אתה?

בעיקרון המזלות הם לפי התאריך הלועזי, כי המזלות נקבעים לפי השמש.
וכן, האמת שיש מגוון עצום של אנשים בכל מזל, ויש גם אנישם שמושפעים מכמה מזלות (אני למשל עקרב, אבל מושפעת מקשת - ובאמת על התפר בהפרש של כמה ימים) ואני ממש עקרבית באופי - זה פשוט מפחיד חחח.
יצא לי לקרוא את המאפיינים של כל המזלות, ועם רובם אני בכלל לא מזדהה. אבל עם המזל שלי - כל שנייה עצרתי בהלם כי זה פשוט היה נכון.
מן הסתם מכירה עוד חברות שהן עקרביות ואנחנו שונות אחת מהשנייה, אבל פשוט רואים שיש מכנה משותף. ישאת הנטיות מהמסוימית של המזל, אבל הבחירה היא מה אתה עושה עם זה ואיך אתה מגיב, ואיך אתה מתמודד עם היתרונות והחסרונות האלה.

והמצחיק הוא שאני מכירה אנשים שאומרים 'נהה אני לא מאמין במזלות, הכל בולשיט בלה בלה בלה' ואני רואה שהם בול באופי של המזל שלהם חחחח.....
אני המון דברים, המון רגשות, המון מחשבות.
המון כנראה מושרש מן החינוך של הוריי שלא נולדו בחודש שבו אני,
ומהסביבה בה גדלתי, שגם, כמובן, לא נולדו... הבנת.

אז לכל בנאדם, או לרוב האנשים, נטיות אופי מסויימת בגלל הזמן בו הם נולדו?
יש לך הוכחה לכך או שאת פשוט מאמינה?

לא, אני לא מאמין בזה, וגם לא רואה סיבה בכוח להאמין בזה.
אם, לצורך הדוגמה, אצא עם מישהי מזל טלה, ואני מאזניים(נגיד והם "לא מתאימים"), זו לא תהיה הסיבה שאפסיק את הקשר.
אם היא תאמין במזלות אולי כן.

מה הלועזי שלך?

איזה מזל אתה?

בעיקרון המזלות הם לפי התאריך הלועזי, כי המזלות נקבעים לפי השמש.
וכן, האמת שיש מגוון עצום של אנשים בכל מזל, ויש גם אנישם שמושפעים מכמה מזלות (אני למשל עקרב, אבל מושפעת מקשת - ובאמת על התפר בהפרש של כמה ימים) ואני ממש עקרבית באופי - זה פשוט מפחיד חחח.
יצא לי לקרוא את המאפיינים של כל המזלות, ועם רובם אני בכלל לא מזדהה. אבל עם המזל שלי - כל שנייה עצרתי בהלם כי זה פשוט היה נכון.
מן הסתם מכירה עוד חברות שהן עקרביות ואנחנו שונות אחת מהשנייה, אבל פשוט רואים שיש מכנה משותף. ישאת הנטיות מהמסוימית של המזל, אבל הבחירה היא מה אתה עושה עם זה ואיך אתה מגיב, ואיך אתה מתמודד עם היתרונות והחסרונות האלה.

והמצחיק הוא שאני מכירה אנשים שאומרים 'נהה אני לא מאמין במזלות, הכל בולשיט בלה בלה בלה' ואני רואה שהם בול באופי של המזל שלהם חחחח.....

מה הלועזי שלך?
מה איתנו? אנחנו גם דומים באופי?
אני גם עקרב, 29 באוקטובר.

• פותח/ת השרשור
יש איזה אחוז מסויים מהאנשים שאיכשהו מתאימים למאפיינים של המזלות, אני נמנה בהם ופגשתי בחיי עוד כמה כאלה אבל יחסית מעט. באופן מוזר אני לא מתחבר לאנשים שהם המזל שלי בעיקר מהמין הנשי
קשה להגיד שאני מאמין בזה, לפעמים זה קולע באופן שאני לא יודע להסביר אז אולי יש בזה משהו אבל אני ממש לא מייחס לזה חשיבות

נתח קצבים

ממש לא מחייב שתתחבר למישהו מהמזל שלך.
אם אני רואה בחור שהוא מזל עקרב - אני דופקת רוורס של החיים חחח
יצא לי פעם לנסות קשר עם כמה אריות כי: 'אוייש נו חרטא כל הקטע של המזלות, כל אדם הוא כשלעצמו אז מה אם הוא אריה' - אז לא.
לא מתעסקת יותר עם אריות. אני אחנוק אותם בשנתם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית