הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השקעות האם זה מזל,ידע ומאיפה להתחיל?

gaga1234

משתמש פעיל
392
46
נק' מוניטין:
-3
392
46
היי אני מעוניין להתחיל היכנס לעולם ההשקעות ולא להסתמך על מקור פרנסה אחד כל הזמן חשבתי על-שוק ההון וכו..
הבעיה שאין לי ידע בתחום מאיפה להתחיל ללמוד ומה ללמוד?..
האם שיש ידע בתחום של ההשקעות זה עוזר משמעותית או שעדיין זה עניין של מזל וסוג של הימור?.
והבנתי שכל עוד החסכונות שלי שוכבים בבנק בלי שאני מנסה לעשות מהם עוד כסף זה בזבוז זמן.
השאלה שלי מאיפה להתחיל?-כמה אפשר להרוויח בהשקעות מה הסיכונים ומה הכי כדאי שוק ההון?,ביטקוין האם יידע בתחום מונע סיכונים משמעותית או שעדיין זה עניין של מזל בלי קשר לידע?
וכמה כסף מומלץ להשקיע כי מין הסתם שככל שמשקיעים יותר יש סיכוי להרוויח יותר אבל גם להפסיד..
אשמח לשמוע חוות דעת בעיקר מאיפה להתחיל ללמוד על התחום תודה רבה.

תקרא את הבלוג של הסולידית.

ככלל, רוב הסוחרים היומיים/שבועיים מפסידים כסף. עדיף לך להשקיע במדדים.

הייתי באותו מקום כמוך, רגע מלפני לסגור קורס בפסגות.. חשבתי האם יש לי זמן להתעסק בזה ביום יום מסחר יומי ומה הסיכוי להרוויח.
ביננו אם יש לך עבודה אחרת, ועיסוקים אחרים.. לא יודע כמה זמן יהיה לך למסחר יומי. ואני לא ככ מאמין בזה, ובטוח יהיו פה כאלה שילגלגו ויגידו שזה לא נכון, בכל אופן התחלתי לקרוא את הבלוג של הסולידית והחלטתי להכנס לזה ולהשקיע במדדים, מחפש השקעה סולידית, לטווח הארוך בלי לנסות להכות את השוק.

אם אתה מכוון להשקעות אין שום חובה לקורס.

במידה ותרצה להיות סוחר אז רצוי לקחת קורס אצל מישהו עם המלצות ולא סוחרי אינסטגרם.

בהצלחה.

בכל אופן התחלתי לקרוא את הבלוג של הסולידית והחלטתי להכנס לזה ולהשקיע במדדים, מחפש השקעה סולידית, לטווח הארוך בלי לנסות להכות את השוק.

במידה ואתה מחפש להשקיע במדדים אין לך שום סיבה לקחת קורס בפסגות.

אם אתה מכוון להשקעות אין שום חובה לקורס.

במידה ותרצה להיות סוחר אז רצוי לקחת קורס אצל מישהו עם המלצות ולא סוחרי אינסטגרם.

בהצלחה.

במידה ואתה מחפש להשקיע במדדים אין לך שום סיבה לקחת קורס בפסגות.

נכון לגמרי, זה מה שניסיתי להסביר לו.. אם הוא רוצה לעשות מסחר יומי צריך לקחת קורס או ממש לשבת ולקרוא הרבה ולחפש מידע
השאלה מה הוא רוצה

ידע שווה כסף.
תתחיל בלהבין מה זה שוק ההון, מושגים בסיסים, ספרים בעיקר מה שיעשיר אותך בידע, וגם הסולידית אחלה מקום ללמוד.

בגדול אני ממליץ למי שאין רקע בכלכלה, קודם כל לשוטט באתרים פיננסים : ביזפורטל, יהו פיננס, אינווסטינג ויש עוד הרבה
בנוסף להכנס לקבוצות בפייס
לקרוא הרבה וללמוד תוך כדי תנועה
לפתוח חשבון דמה ומשם לראות איך הולך לך.

קורס תמיד טוב,עשיתי כמה קורסים גם באנגלית וגם בעברית ושניהם תורמים לי.
השאלה לאיזה כיוון אתה רוצה ללכת וכמה זמן יש לך או רוצה להשקיע.
אני בכלל התחלתי במסחר יומי בבורסה האמריקאית וזה לקח לי הרבה זמן והתעסקות ביום יום,
אחר כך עברתי לעשות סווינגים על מניות(להחזיק אותה לטווח קצר,לא להשקעה)
ועכשיו אני בכלל סוחרת באופציות על הבורסה הישראלית שזה מחמישי לחמישי.
עיניין של נוחות ומה מתאים לך

לא יודע כמה יש לך, אבל הבנק לא נועד להניב לך רווחים הוא יותר נועד לשמור לך על הכסף . ההשוואה הזאת זה סתם שיווק פרסומי של החברות למה לשים אתה כסף בבנק שאתה יכול לשים אצלנו ? מה שכן בבנק הכסף לא יכול להיעלם ואי אפשר להפסיד אותו מה שכן יכול לקרות בהשקעות .

בכל מיקרה אל תיכנס למקום שאתה לא מכיר ולא יודע, אולי אם יש לך הון ראשוני מספיק תשקול להשקיע בדירה/קרקע.

אני ממליץ, כדי לצבור את הבסיס, בנוסף לבלוג של הסולידית (שהוא מצוין בפני עצמו) ללכת על הקורס הזה ביודמי:
Complete Investing Course (Stocks, ETFs, Index/Mutual Funds)
ואחר כך ממליץ ללכת וללמוד קצת על קריפטו (גם יש קורסים טובים ביודמי או סרטונים ביוטיוב) כי הקורס הזה לא מכסה את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית