נק' מוניטין:
3,331
- 3,222
- 2,324
, מחמיר את המצב?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מתגעגע לפעמים לחצ'קונים שלי, הכי כיף לפוצץ, למי איכפת המחיר, זה שווה.
למרות שזה הדבר הכי טבעי לעשות והכי כיפי- אסור לפוצץ את החצ'קונים בשום אופן. הוצאת המוגלה מגרה את העור ומעודדת היווצרות גל נוסף של פצעונים באזור. ואם זה לא מספיק- פיצוץ החצ'קון יוביל לצלקת שככל הנראה תישאר לכם כמזכרת לכל החיים.
מקור מידע נוסף מאת מכון דיוודסון שכתוב על רמה לפוצץ או לא לפוצץ, זאת השאלה
אם אתה כן מפוצץ, אז ככה ורק ככה:
Aanmelden of registreren om te bekijken
זה לא שווה מניסיוןאני מתגעגע לפעמים לחצ'קונים שלי, הכי כיף לפוצץ, למי איכפת המחיר, זה שווה.
וואי, לגמריאני מתגעגע לפעמים לחצ'קונים שלי, הכי כיף לפוצץ, למי איכפת המחיר, זה שווה.
שתף, אילו טיפולים? ותרחיב, מחיר, שיפור, וכו'.זה לא שווה מניסיון
יש לי צלקות באיזור הלחיים שלי ואני עושה טיפולים כאלה ואחרים להעלים את זה(לא כזה נורא אבל כן עדיף למנוע)
מזותרפיה, בגדול - microneedling אם אני לא טועה.וואי, לגמרי
אמן תמות
שתף, אילו טיפולים? ותרחיב, מחיר, שיפור, וכו'.
שמעתי על זה. צלם תמונות ברורות של הפנים, שיהיה למה להשוות. ושלח לי את הלפני, למקרה וימחק או משהו.מיזוטרפיה, בגדול - microneedling אם אני לא טועה.
יש לבחורה שאני הולך אליה מכשיר כזה עם מחטים קטנים והיא דוקרת את העור, פוצעת אותו. מביאה לי חומרים שעוזרים להרגיע את הפנים והאיזור "הפצוע" מתחדש. לוקח לי קצת יותר זמן להעלים הכל ויש מצב שלא הכל יעלם.. בינתיים יש שיפור, ברגע שיפסיק אני אפסיק אצלה ואלך לחפש טיפול אחר.
מחיר, היא לוקחת לי רק 150 לטיפול, זה מחיר אבל כי היא מכירה את אמא שלי.מניח שלאדם אחר זה יעלה 200-250.(עושה טיפול כול 3 שבועות שהעור יוכל להחלים כמו שצריך)
שכחתי להוסיף שגם יש סבון פנים שאני משתמש כול יום וקרם לחות.
אין לפני של הפנים מקרוב 🤣שמעתי על זה. צלם תמונות ברורות של הפנים, שיהיה למה להשוות. ושלח לי את הלפני, למקרה וימחק או משהו.
את האחרי אני אראה בלייב(;
אלא אם המצעים מתלכלכים באמצע שבוע 🙄בולשיט , אני מפוצץ חצקונים עוד מהגן..
חשוב שהידיים יהיו נקיות ויותר חשוב לחטא את המקום אחרי!!
מעולם לא נגרמו לי חטטים או נשארו צלקות.
בנוסף חשוב גם לשטוף את הפנים באופן יומי עם סבון פנים מתאים ולהחליף מצעי מיטה לפחות פעם בשבוע!
אלא אם המצעים מתלכלכים באמצע שבוע 🙄
לך לוואטסאפ"I got this kinky shit I'd like to try with you"
"I got this kinky shit I'd like to try with you"
50 shades of dark soul omegaלא להעתיק מהפרופיל שלי.. תודה!
😏
רק ציטטתי, הקרדיט לגמרי שלך. אלא אם לא ציטטת את עצמך.לא להעתיק מהפרופיל שלי.. תודה!
😏
😍לך לוואטסאפ