הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אפשר לעשות ?! myprotein

• פותח/ת השרשור dizzy
  • פורסם בתאריך

dizzy

משתמש מתחיל
47
11
נק' מוניטין:
11
47
11
מה קורה חברה , פותח פה פוסט פעם ראשונה כי פשוט אין לי למי לפנות אולי מפה תגיע הישועה , הזמנתי ב25.5 הזמנה על סך של 249 שח מmyprotein .
עד עכשיו הסטטוס של ההזמנה באתר זה Order placed וכל התשובות שאני מקבל זה להמתין ויש תקלה עם ההזמנה. היום אנחנו ב6.6 ועדיין אין שום חדש ואין עם מי לדבר, ניסיתי לבטל את ההזמנה אבל בגלל שכנראה עדיין לא חויבתי עלייה (בפייפל כתוב שהתשלום בהמתנה) אז זה קצת בעייתי + לאחר שניסיתי לבטל הם שלחו לי מייל שזה לא אפשרי לבטל עכשיו כי ההזמנה כבר עברה את שלב האריזה ויצאה אליי (מה שפאקינג לא הגיוני פה) ומאז אין לי מענה.... יש למישהו פתרון אולי מספר טלפון מישהו לדבר איתו ?!?!
תודה לכולם 😃

מה קורה חברה , פותח פה פוסט פעם ראשונה כי פשוט אין לי למי לפנות אולי מפה תגיע הישועה , הזמנתי ב25.5 הזמנה על סך של 249 שח מmyprotein .
עד עכשיו הסטטוס של ההזמנה באתר זה Order placed וכל התשובות שאני מקבל זה להמתין ויש תקלה עם ההזמנה. היום אנחנו ב6.6 ועדיין אין שום חדש ואין עם מי לדבר, ניסיתי לבטל את ההזמנה אבל בגלל שכנראה עדיין לא חויבתי עלייה (בפייפל כתוב שהתשלום בהמתנה) אז זה קצת בעייתי + לאחר שניסיתי לבטל הם שלחו לי מייל שזה לא אפשרי לבטל עכשיו כי ההזמנה כבר עברה את שלב האריזה ויצאה אליי (מה שפאקינג לא הגיוני פה) ומאז אין לי מענה.... יש למישהו פתרון אולי מספר טלפון מישהו לדבר איתו ?!?!
תודה לכולם 😃
תחכה.
אין מה לעשות יותר מזה. קרה לי שחיכיתי יותר מחודש שישלחו חבילה ובסוף שלחו. הכל בסדר, אין סיבה לדאוג.

• פותח/ת השרשור
סבלנות חביבי

אין קשר לסבלנות אח זה לא שהמשלוח יצא ומתעכב
אפילו בסטטוס באתר כתוב Order placed
פעם קודמת שהזמנתי תוך יום יומיים היה כתוב שהמשלוח עבר כבר אריזה
עכשיו דממה

עכשיו דממה
יש קשר לסבלנות
אתה מדבר כאן עם שני אנשים שיש להם סניף של מאי פרוטאין בבית.
אנחנו לא כותבים דברים סתם.
סובלנות זה שם המשחק אין מה לעשות חביבי

• פותח/ת השרשור
יש קשר לסבלנות
אתה מדבר כאן עם שני אנשים שיש להם סניף של מאי פרוטאין בבית.
אנחנו לא כותבים דברים סתם.
סובלנות זה שם המשחק אין מה לעשות חביבי

אני גם הזמנתי בעבר לפחות 3 פעמים ובחיים לא הייתי במצב שאני לא יודע איפה המשלוח עומד כבר שבועיים איו חדש ואיו אפשרות לבטל ...
סתם מוזר

אני גם הזמנתי בעבר לפחות 3 פעמים ובחיים לא הייתי במצב שאני לא יודע איפה המשלוח עומד כבר שבועיים איו חדש ואיו אפשרות לבטל ...
סתם מוזר
אני ונלר עשינו יותר מ5 הזמנות(בנפרד לא ביחד)
בפעם השלישית והאחרונה שאני רושם את זה, אנחנו יודעים על מה אנחנו מדברים כי עברנו את זה.
תחכה וזהו אין מה לעשות

עכשיו דממה
קורה לאחרונה כל הזמן
ככל הנראה בגלל עומס הזמנות
כמה ימים וזה נשלח

אני גם, מה-25 לחודש...
ולמה הזמנת ב-249 שח, לא חבל על ה17% מעמ?
כנראה החרם על ישראל עושה את שלו או שלא יודע מה... הרבה אנשים תקועים על ORDER PLACED.
גם הצ'אט שלהם לא זמין כבר שבוע פלוס, אי אפשר לדבר איתם בשום מקום.. אין צ'אט על אף שבדרך כלל מחכה 2דקות ויש צאט

• פותח/ת השרשור
אני גם, מה-25 לחודש...
ולמה הזמנת ב-249 שח, לא חבל על ה17% מעמ?
כנראה החרם על ישראל עושה את שלו או שלא יודע מה... הרבה אנשים תקועים על ORDER PLACED.
גם הצ'אט שלהם לא זמין כבר שבוע פלוס, אי אפשר לדבר איתם בשום מקום.. אין צ'אט על אף שבדרך כלל מחכה 2דקות ויש צאט

בדיוק מה שקורה!! אין עם מי לדבר ואין אפשרות לבטל שזה מה שמפריע לי....
שטויות אני מזמין קבוע גם ב290 הזמנתי ולא עשו כלום... נשרוד עם החמש שקל הפרש

בדיוק מה שקורה!! אין עם מי לדבר ואין אפשרות לבטל שזה מה שמפריע לי....
שטויות אני מזמין קבוע גם ב290 הזמנתי ולא עשו כלום... נשרוד עם החמש שקל הפרש
אז שמע כנראה שיש לך מזל חחח
אני בעבר עשיתי הזמנה עם מעמ 253, הייתי טירון בהתחלה נגיד ככה ( הזמנה ראשונה שלי ).
שילמתי סתם איזה 40 ומשהו שח.
נקווה לטוב בשבילך 😃

אז שמע כנראה שיש לך מזל חחח
אני בעבר עשיתי הזמנה עם מעמ 253, הייתי טירון בהתחלה נגיד ככה ( הזמנה ראשונה שלי ).
שילמתי סתם איזה 40 ומשהו שח.
נקווה לטוב בשבילך 😃
גם אם אתה משלם 40 שקל זה לא כזה נורא.
עדיין זול מכל מקום אחר.

תודה לכולם 😃
אני הזמנתי לפני שבוע ועדיין רשום שההזמנה בטיפול. יש להם חוסרים במלאי כנראה ,אז יש עיכובים עם ההזמנות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית