הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בעצם הזנב מישהו חווה את זה?

gaga1234

משתמש פעיל
392
46
נק' מוניטין:
-3
392
46
התחיל לי ביום חמישי כאבים בעצם הזנב ,אני מרגיש כל הזמן דקירות שם בקושי מסוגל לשבת גם שאני קם אני מרגיש לחץ ודקירות עוד יותר גדולות. אני מרגיש את זה במהלך כל היום לא רק בישיבה גם בשכיבה וגם שהולך כל הזמן יש דקירות וזה מקשה על החיים ביום יום. והכאב גם הוא בדיוק בעצם הזנב וגם קצת מוקרן לישבן בצד ימין, בקיצור ממה זה יכול לנבוע? לא קרה לי כלום באימונים או משהו ואיך מטפלים בזה למי שחווה או יודע,זה ממש סיוט מרגיש את הכאבים 24שעות ביממה הרטע גם שאין לי זמן עכשיו להפניות ולמרוח את זה זה ממש סיוט שמקשה עליי לתפקד ביום יום.

אולי זה פילונידל סינוס.
בכל מקרה אל תחכה שיזדהם או יחמיר, לך להיבדק

• פותח/ת השרשור
אולי זה פילונידל סינוס.
בכל מקרה אל תחכה שיזדהם או יחמיר, לך להיבדק
הלכתימלרופאצשלחו למיון וזה היה הסינוס הזה, עשו לי ניקוז לאשור עבר יום ועדיין יש כאבי תופת ולא יכול לשגת קיגלתי גם אנטיגיוטיקכ מקווה שהכאבים יפסיקו, אגב זה הגיוני שלמרות כטיפול עקיין אני מרגיש שנשאר מוגלה באזור הם לא אמורים להוריד אותה בטיפול שהיה בניקוז?

הלכתימלרופאצשלחו למיון וזה היה הסינוס הזה, עשו לי ניקוז לאשור עבר יום ועדיין יש כאבי תופת ולא יכול לשגת קיגלתי גם אנטיגיוטיקכ מקווה שהכאבים יפסיקו, אגב זה הגיוני שלמרות כטיפול עקיין אני מרגיש שנשאר מוגלה באזור הם לא אמורים להוריד אותה בטיפול שהיה בניקוז?

ניקוז אמור להקל על הלחץ באיזור והכאבים, האנטיביוטיקה גם כן אמורה לעזור
אם זה לא יעזור אז בגדול הפיתרון הוא ניתוח. לא להילחץ, זאת בעיה נפוצה יחסית
תמשיך לעדכן את הרופא במצבך, אין סיבה שתמשיך לסבול סתם

עריכה : לא להתייחס למה שכתבתי, כנראה זה לא היה קשור אז כדי לא להטעות.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ניקוז אמור להקל על הלחץ באיזור והכאבים, האנטיביוטיקה גם כן אמורה לעזור
אם זה לא יעזור אז בגדול הפיתרון הוא ניתוח. לא להילחץ, זאת בעיה נפוצה יחסית
תמשיך לעדכן את הרופא במצבך, אין סיבה שתמשיך לסבול סתם
עבר יומים מאז הניקוז(שהיה בשבת) ועדיין יש כאבים פחתו ממש טיפה, בגדול איך אני אמור לדעת אם אני צריך ניתוח מה ההשלכות של הניתוח הזה ומה בדיוק עושים שם?
אני עדיין מרגיש טיפה שיש מוגלה באזור הזה פחות ממה שהיה בהתחלה אבל עדיין, השאלה כמה זמן אני אמור לחכות עד שהכאבים אמורים להחלמים לגמרה?
זה קשור לאנטיביוטיקה שקיבלתי?,קיבלתי צפוויט פורטה 500 ואמרו לי לקחת 6 כדורים ביום 2כל פעם..
אשמח לעזרה מהניסיון שלך כמה זמן אמור לעבור מאז הניקוז ולקיחת כדורים עד שאמור להחלים לחלוטין
ובמידה ולא מחלים מתי ללכת שוב לרופא? ( האנטיביוטיקה לשבוע קיבלתי)

ניתוח זה הרופא יחליט אם אתה צריך, אבל תחזור לביקורת ותראה מה המצב

עבר יומים מאז הניקוז(שהיה בשבת) ועדיין יש כאבים פחתו ממש טיפה, בגדול איך אני אמור לדעת אם אני צריך ניתוח מה ההשלכות של הניתוח הזה ומה בדיוק עושים שם?
אני עדיין מרגיש טיפה שיש מוגלה באזור הזה פחות ממה שהיה בהתחלה אבל עדיין, השאלה כמה זמן אני אמור לחכות עד שהכאבים אמורים להחלמים לגמרה?
זה קשור לאנטיביוטיקה שקיבלתי?,קיבלתי צפוויט פורטה 500 ואמרו לי לקחת 6 כדורים ביום 2כל פעם..
אשמח לעזרה מהניסיון שלך כמה זמן אמור לעבור מאז הניקוז ולקיחת כדורים עד שאמור להחלים לחלוטין
ובמידה ולא מחלים מתי ללכת שוב לרופא? ( האנטיביוטיקה לשבוע קיבלתי)

תסיים את הטיפול האנטיביוטי קודם כל. העובדה שיש שיפור זה כבר סימן שהטיפול התרופתי מתחיל להשפיע.
לגבי למה זה לא נרפא, הטיפול היחיד ש"מרפא" את הבעיה היא טיפול כירורגי. ניקוזים עושים במקרה שהסינוס (תעלה) מזדהמת ומתמלאת במוגלה.
ניתוח עושים במקרה של זיהומים חוזרים ולא רק לאחר מקרה אחד היות ומדובר בניתוח (פשוט. אבל עדיין ניתוח)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית