הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שימוש בתוספות מזון להרזיה לא מועילות

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך

ziv_r

משתמש משקיע
2,178
1,812
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,501
2,178
1,812
סקירה שיטתית שבדקה את התוצאות של מעל ל- 20,000 מאמרים ועלתה היום לאויר, מצאה שתוספות מזון להרזיה לא מועילות.

המחקר המלא עומד להתפרסם בגליון יולי של Obesity.
Error - Cookies Turned Off

אף אחד לא מופתע, נכון? 😃

לא מגן על עולם התוספים, אבל:
Of the 20,504 citations retrieved in the database search, 1,743 full-text articles were reviewed, 315 of which were randomized controlled trials evaluating the efficacy of 14 purported dietary supplements,
1. אם הבנתי את הניסוח נכון, 20,504 פרסומים נשלפו ונבדקו, מתוכם 1,740 נמצאו נכונים למסקנת הסקירה (מה המסקנה בנוגע לכל שאר המחקרים שנשלפו?)
2. רק 315 randomized controlled trials ל-14 תוספים שונים, מאיזה דטא בייס ולפי מה הם שלפו את הנתונים, והאם יש פה הטיה מכוונת?

3. התזמון מעניין, כי לאחרונה שוחררה תרופה להזרקה, נו זאת שהFDA אישר לאחרונה לירידה במשקל... (יחד עם כל הפרסום המסיבי והכתבות בחדשות)

ובכל זאת, מי שמבין לא צריך מחקר בשביל לדעת שמעטים התוספים (לפחות אלה המוגדרים כתוספי תזונה) שבאמת פרקטים לירידה במשקל.

אם הבנתי את הניסוח נכון
הבנת נכון

התזמון מעניין
לגבי זה אני די סקפטי
___

כמו כן,

דדפול.jpg

פשוט תגיד שאתה חלק מהביג פארמה יתברך, שה׳ ישמור אותנו

אני מחכה שנובו יביאו לי את הכסף, אין כסף אין תועמלנות.
אם ימשיכו ככה המחקר הבא שנפרסם יהיה על ליפו6

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית