נק' מוניטין:
300
- 374
- 212
איך השכר של המדריכים בחדרי הכושר?
התנאים טובים?
התנאים טובים?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בשביל 20,000 אני לא קם מהמיטה בבוקרלמה 6?
20 נטו עם רכב צמוד...
🤣
לילד בן 17 זה מעולה, יותר ממה שאני מרוויח כרגע29.12 לשעה. תנאים של עבודת משמרות. משמרת בדרך כלל 6 שעות.
לילד בן 17 זה מעולה, יותר ממה שאני מרוויח כרגע
תראה כרגע אני מרוויח 25 בעבודה שנראית לי יותר קשה, לדעתי זה שדרוג לעבןר להיות מדריךאל תדאג, הם ימצאו דרך לשלם לך פחות. מקווה שתחשוב שזה מעולה שתקום למשמרת בוקר אחרי 4 שעות שינה. עדיף לך ללכת למלצר באיזור המרכז.
תראה כרגע אני מרוויח 25 בעבודה שנראית לי יותר קשה, לדעתי זה שדרוג לעבןר להיות מדריך
כרגע עוד אין לי 17 אז הקורס מדריכים לא רלוונטי, דיברתי עם המדריכים בחדר כושר שליד הבית שלי שבו אני מתאמן, החדר כושר או של הבריכה ולא משהו של רשת, הם אמרו שהשכר אומנם לא משהו אבל הוא יותר ממה שאני מרוויח עכשיו ושהתנאים לא רעים.אין חכם כבעל ניסיון. דברים שרואים מבפנים לא רואים בחוץ, אפילו ששומעים ממי שמבפנים, ככה זה דיסוננס קוגניטיבי, דשא של השכן וכו. נתתי את השני סנט שלי. ממליץ לעשות עוד טיפהלה יותר מחקר בשטח לפני שזה אשכרה הופך להיות מעשי. אתה יכול לשאול מדריכים בהווה ועבר בחדרי כושר מסחריים, תראה לפי הסנטימנטים שלהם. בשביל הכסף, זה פשוט לא שווה. יש מספיק עבודות שתוכל להרוויח בהן פי 3-4. אם זה בשביל ניסיון התחלתי ואז להתפתח בתור עצמאי אחרי חצי שנה, שנה אז ניחא. ואם אתה יודע למכור + לשווק ישר לצרכן, פשוט תהיה עצמאי.