הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שכר של מדריכי חדר כושר

• פותח/ת השרשור
לילד בן 17 זה מעולה, יותר ממה שאני מרוויח כרגע

אל תדאג, הם ימצאו דרך לשלם לך פחות. מקווה שתחשוב שזה מעולה שתקום למשמרת בוקר אחרי 4 שעות שינה. עדיף לך ללכת למלצר באיזור המרכז.

• פותח/ת השרשור
אל תדאג, הם ימצאו דרך לשלם לך פחות. מקווה שתחשוב שזה מעולה שתקום למשמרת בוקר אחרי 4 שעות שינה. עדיף לך ללכת למלצר באיזור המרכז.
תראה כרגע אני מרוויח 25 בעבודה שנראית לי יותר קשה, לדעתי זה שדרוג לעבןר להיות מדריך

תראה כרגע אני מרוויח 25 בעבודה שנראית לי יותר קשה, לדעתי זה שדרוג לעבןר להיות מדריך

אין חכם כבעל ניסיון. דברים שרואים מבפנים לא רואים בחוץ, אפילו ששומעים ממי שמבפנים, ככה זה דיסוננס קוגניטיבי, דשא של השכן וכו. נתתי את השני סנט שלי. ממליץ לעשות עוד טיפהלה יותר מחקר בשטח לפני שזה אשכרה הופך להיות מעשי. אתה יכול לשאול מדריכים בהווה ועבר בחדרי כושר מסחריים, תראה לפי הסנטימנטים שלהם. בשביל הכסף, זה פשוט לא שווה. יש מספיק עבודות שתוכל להרוויח בהן פי 3-4. אם זה בשביל ניסיון התחלתי ואז להתפתח בתור עצמאי אחרי חצי שנה, שנה אז ניחא. ואם אתה יודע למכור + לשווק ישר לצרכן, פשוט תהיה עצמאי.

• פותח/ת השרשור
אין חכם כבעל ניסיון. דברים שרואים מבפנים לא רואים בחוץ, אפילו ששומעים ממי שמבפנים, ככה זה דיסוננס קוגניטיבי, דשא של השכן וכו. נתתי את השני סנט שלי. ממליץ לעשות עוד טיפהלה יותר מחקר בשטח לפני שזה אשכרה הופך להיות מעשי. אתה יכול לשאול מדריכים בהווה ועבר בחדרי כושר מסחריים, תראה לפי הסנטימנטים שלהם. בשביל הכסף, זה פשוט לא שווה. יש מספיק עבודות שתוכל להרוויח בהן פי 3-4. אם זה בשביל ניסיון התחלתי ואז להתפתח בתור עצמאי אחרי חצי שנה, שנה אז ניחא. ואם אתה יודע למכור + לשווק ישר לצרכן, פשוט תהיה עצמאי.
כרגע עוד אין לי 17 אז הקורס מדריכים לא רלוונטי, דיברתי עם המדריכים בחדר כושר שליד הבית שלי שבו אני מתאמן, החדר כושר או של הבריכה ולא משהו של רשת, הם אמרו שהשכר אומנם לא משהו אבל הוא יותר ממה שאני מרוויח עכשיו ושהתנאים לא רעים.
להיות עצמאי זה גם אופציה אבל אני מעדיף לעבוד דווקא במשהו קבוע שיאפשר לי ללמוד גם לפסיכומטרי בזמן הזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית