הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה לגבי סייקל אנבר

Kikotelaviv

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום לכולם
סיימתי עכשיו 6 שבועות של אנבר 50 מג ביום.
לאחר שאני קורא פה, אני מבין שאולי זאת היתה טעות לעשות את זה בלי טסט.
חייב לציין שהגעתי לתוצאות די מספקות (בעיניי) בשילוב עם תפריט ותוכנית אימונים כמובן.
השאלה שלי היא עכשיו שאני מפסיק עם האנבר, במינון ובמשך הזייקל שעשיתי, האם צריך PCT? ובמידה ואני ממשיך עם שגרת האימונים האינטסיבית שעשיתי ועם התפריט, האם התוצאות שהשגתי עד עכשיו ״ילכו לפח״ או שיש סיכוי עדיין לשמר את התוצאות ואף להשתפר אחרי הסייקל.

תודה על זמנכם.

שגרת האימונים האינטסיבית
ראשית, צפה לירידה בכוח בטווח זמן הקצר

אם הטסט הטבעי שלך יחזור לרמות טובות, ותמשיך עם תזונה לפי הספר אין סיבה שלא תמשיך להשתפר

לגבי לשמר ולהתקדם עוד, לא מאמין שעקפת את הפוטנציאל הטבעי שלך מחצי סייקל של אנאבר

אתה קצת תעמוד במקום או תאבד קצת משייפ שהיה לך בזמן ה אנאבר אבל בהינתן תזונה טובה והתמדה באימונים, באמת שלא רואה סיבה שאפילו תעקוף את הפיק הנוכחי שלך

לגבי pct אם אין לך דרך לגלות lh fsh בדם אז תריץ מיני pct כדי להיות בטוח שזה בגדול אומר כמה כדורי טמוקסיפן
6 שבועות ורק אנאבר אפשר להשתקם גם בלי pct אבל לא הייתי לוקח את הסיכון הזה אישית

• פותח/ת השרשור
את הpct צריך להתחיל מיד בסוף הסייקל? או לעשות בדיקות דם קודם ואז להתחיל?
ראשית, צפה לירידה בכוח בטווח זמן הקצר

אם הטסט הטבעי שלך יחזור לרמות טובות, ותמשיך עם תזונה לפי הספר אין סיבה שלא תמשיך להשתפר

לגבי לשמר ולהתקדם עוד, לא מאמין שעקפת את הפוטנציאל הטבעי שלך מחצי סייקל של אנאבר

אתה קצת תעמוד במקום או תאבד קצת משייפ שהיה לך בזמן ה אנאבר אבל בהינתן תזונה טובה והתמדה באימונים, באמת שלא רואה סיבה שאפילו תעקוף את הפיק הנוכחי שלך

לגבי pct אם אין לך דרך לגלות lh fsh בדם אז תריץ מיני pct כדי להיות בטוח שזה בגדול אומר כמה כדורי טמוקסיפן
6 שבועות ורק אנאבר אפשר להשתקם גם בלי pct אבל לא הייתי לוקח את הסיכון הזה אישית

תודה רבה על העזרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית