הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרולקטין או אסטרוגן?

• פותח/ת השרשור joe456
  • פורסם בתאריך

joe456

משתמש מתחיל
120
95
נק' מוניטין:
237
120
95
בסייקל טסט npp ודקה,
איך אפשר לדעת (חוץ מבדיקות דם) אם יש עודף אסטרוגן או עודף פרולקטין (או גם וגם)?

הכוונה היא שאת ההרגשה של עודף אסטרוגן אני מכיר טוב. הבנתי שעודף פרולקטין מרגיש דומה. ובכל זאת, יש הבדל? יש דרך לדעת בלי בדיקות דם איפה הבעיה?

פשוט חבל לרסק אסטרוגן ולגלות שדווקא הבעיה הייתה פרולקטין, ואז להתמודד עם אסטרוגן מרוסק.

ועוד שאלה - ויטמין b6 (או הנגזרת p5p) אמורים לעזור להוריד פרולקטין. מישהו ניסה? עובד או אגדה אורבנית?

מה כן מוריד עודף פרולקטין? רק דוסטינקס? מודה שחסר ניסיון לחלוטין לגבי דוסטינקס. יש תופעות לוואי? כדאי לקחת "ליתר ביטחון"?

ברור שהכוונה זה לא להגיע למצב שאשתי תבקש להחליף אותה בהנקה. בנקודה הזאת זה יהיה די ברור. רק איך יודעים קצת קודם?

בסייקל טסט npp ודקה,
איך אפשר לדעת (חוץ מבדיקות דם) אם יש עודף אסטרוגן או עודף פרולקטין (או גם וגם)?

הכוונה היא שאת ההרגשה של עודף אסטרוגן אני מכיר טוב. הבנתי שעודף פרולקטין מרגיש דומה. ובכל זאת, יש הבדל? יש דרך לדעת בלי בדיקות דם איפה הבעיה?

פשוט חבל לרסק אסטרוגן ולגלות שדווקא הבעיה הייתה פרולקטין, ואז להתמודד עם אסטרוגן מרוסק.

ועוד שאלה - ויטמין b6 (או הנגזרת p5p) אמורים לעזור להוריד פרולקטין. מישהו ניסה? עובד או אגדה אורבנית?

מה כן מוריד עודף פרולקטין? רק דוסטינקס? מודה שחסר ניסיון לחלוטין לגבי דוסטינקס. יש תופעות לוואי? כדאי לקחת "ליתר ביטחון"?

ברור שהכוונה זה לא להגיע למצב שאשתי תבקש להחליף אותה בהנקה. בנקודה הזאת זה יהיה די ברור. רק איך יודעים קצת קודם?
סייקל טסט דקה הוא סייקל אסטרוגני ופרולקטיני..
אבל זה תלוי לא מעט בנטיות קיימות והתגובה שלך לחומר כאינדיבידואל
צריך להיות עירני לתחושות עקצוץ..כאבים בפטמות וגם אם אין כלום להסתכל על החזה יום יום במראה לפני המקלחת (לא משהו שבילדרים לא עושים)
אם יצוצו בעיות אז רק בדיקת דם תוכל לתת מענה.
אך גם ונניח שיהיה מדובר בפרולקטין..עדיין במצב כזה היית מעדיף שלא יהיה לך אסטרוגן שידליק את המדורה ויביא להתקלחות.

אני בסייקל מסוג זה דוחף איזה 2-3 כדורים של טמוקסיפן בשבוע ודואג שיהיה בשלוף דוסטינקס

עוד משהו....
אם או בלי קשר..
מניסיון שלי רוב הדקה של חברות הug לא מרגיש ולא עובד כמו דקה...למה? יש לזה סיבות שחלקן כנראה כלכליות (ככה יותר קל לדלל וסייקל של 1 גרם או 800 טסט בשבוע יביא לך כמעט כל מה שאחד שמנהל סייקל טבט דקה מבקש..מים..כח..נוזליות ואנאבוליות.
כשאני לוקח דקה אמיתי אני בתוך שבועיים שלושה מרגיש אותו גם בפנים גם במפרקים וגם בירידה מסויימת בחרמנות)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית