עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא רשום ! רק מה שעל התמונה....מה השם של הברנד/חברה?
לא רשום ! רק מה שעל התמונה....
מותר לרשום את שם מפתח הגוף שמוכר ? הוא טוען שזה חברה שלו...
המוכר טוען שזה חברה "שלו"...מותר לרשום את השם פה ? אולי עוד אנשים קנו ממנו...
מקורות בחול ומחירים...שם של חברה גם אסור ? שם המותג ?נראה לי שאסור לפרסם מקורות ומחירים.
המוכר טוען שזה חברה "שלו"...מותר לרשום את השם פה ? אולי עוד אנשים קנו ממנו...
לא קונה ולא נוגע ...שלחתי בשביל חבר קונה "ממותג מכונית הספורט של אודי" למי שהבין...מהשטחים יעמי
חחח נראה סחורה סוג ז
אתה קונה ממישהו שאומר לך חברה שלו מה נסגר איתך אחי??? רק ממה שאמר הייתי בורח מזכיר לי קניתי אמפולות ממישהו הביא לי אמפולות רשום עליו קטאנה עלאק חברה יפנית אני מנייק אם לא מייצרים את זה בטובא זנגרייה
יש בדיקות זיוף שאפשר להזמין מהרשת זה יכול להגיד לך אם מדובר בחומר שרשום שמכרו לך או שלא.שואל בשביל חבר שקנה את שניהם..איך יודעים שהמוצרים בדגש על אנאבר לא זיוף ? מצרף תמונות, אם מותר להגיד פה את שם המוכר מבלי לעבור על חוקי הפורום ארשום...
אפשר קישור לבדיקה כזאת ??יש בדיקות זיוף שאפשר להזמין מהרשת זה יכול להגיד לך אם מדובר בחומר שרשום שמכרו לך או שלא.
מוכרים מחו'ל כל מיני תרשום לדוגמה - בחיפוש Home tests for steroids והוא יראה לך גם ב amazon ישנראה רע
לא שמעתי על החברה
סביר להניח שהאיכות לא משהו
כמו כן סימן שאלה גדול עם יש שם חומר פעיל במינון כמו שמצויין.
רוב הסיכויים בשני האריזות אותו חומר
והוא לא אנאבר
אפשר קישור לבדיקה כזאת ??
כמה עולה בדיקה כזאת ?סדר גודל?מוכרים מחו'ל כל מיני תרשום לדוגמה - בחיפוש Home tests for steroids והוא יראה לך גם ב amazon יש
יוצא כ-70 ש"ח לבדיקה. רק במעבדה יכולים להגיד לך כמה מלגרם יש בכל כדור. אבל הבדיקה כן תגיד לך מה סוג החומר שבדקת לפי צבע שיוצא לך שם.כמה עולה בדיקה כזאת ?סדר גודל?
ואיך זה עובד? הרי בכל כדור יש פילרים ועוד כל מיני דברים.. זה אומר מינון או משהו כזה או בסך הכל נותן מחוון האם יש שם אנאבר או לא?
אז אתה בעצם צריך לפורר כדור לתוך הטסטרים ואם זה משתנה הצבע אז חומר x y מופיע בפנים, כל מידע אחר לא מופיעמה סוג החומר שבדקת לפי צבע שיוצא לך שם