הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנאבר וטורינבול

• פותח/ת השרשור nbaron
  • פורסם בתאריך

nbaron

משתמש פעיל
535
114
נק' מוניטין:
426
535
114
שואל בשביל חבר שקנה את שניהם..איך יודעים שהמוצרים בדגש על אנאבר לא זיוף ? מצרף תמונות, אם מותר להגיד פה את שם המוכר מבלי לעבור על חוקי הפורום ארשום...

קבצים מצורפים

• IMG-20210716-WA0005.jpg
    IMG-20210716-WA0005.jpg
    KB 107.8 · צפיות: 89
  • IMG-20210716-WA0004.jpg
    IMG-20210716-WA0004.jpg
    KB 116.8 · צפיות: 81
לא רשום ! רק מה שעל התמונה....
מותר לרשום את שם מפתח הגוף שמוכר ? הוא טוען שזה חברה שלו...

לא רוצה להגיד נחרצות, אבל נשמע כאילו הוא רקח את זה בבית. אני באופן אישי הייתי נמנע. דרך אגב אני תמיד אלך על וינסטרול ממקור בטוח (עד כמה שניתן) מאשר על אנאבר שלרוב יהיה יקר יותר עם סבירות גבוה יותר לזיוף

• פותח/ת השרשור
הנה תמונות עם השם

קבצים מצורפים

• IMG-20210717-WA0085.jpg
    IMG-20210717-WA0085.jpg
    KB 104.6 · צפיות: 85
  • IMG-20210717-WA0087.jpg
    IMG-20210717-WA0087.jpg
    KB 92.9 · צפיות: 64
אין באמת דרך לדעת.
מעולם לא שמעתי על הברנד הנ״ל ובכללי זה נשמע קצת פישי, עד שלא תנסה לא תדע.

מהשטחים יעמי
חחח נראה סחורה סוג ז
אתה קונה ממישהו שאומר לך חברה שלו מה נסגר איתך אחי??? רק ממה שאמר הייתי בורח מזכיר לי קניתי אמפולות ממישהו הביא לי אמפולות רשום עליו קטאנה עלאק חברה יפנית אני מנייק אם לא מייצרים את זה בטובא זנגרייה

• פותח/ת השרשור
מהשטחים יעמי
חחח נראה סחורה סוג ז
אתה קונה ממישהו שאומר לך חברה שלו מה נסגר איתך אחי??? רק ממה שאמר הייתי בורח מזכיר לי קניתי אמפולות ממישהו הביא לי אמפולות רשום עליו קטאנה עלאק חברה יפנית אני מנייק אם לא מייצרים את זה בטובא זנגרייה
לא קונה ולא נוגע ...שלחתי בשביל חבר קונה "ממותג מכונית הספורט של אודי" למי שהבין...

שואל בשביל חבר שקנה את שניהם..איך יודעים שהמוצרים בדגש על אנאבר לא זיוף ? מצרף תמונות, אם מותר להגיד פה את שם המוכר מבלי לעבור על חוקי הפורום ארשום...
יש בדיקות זיוף שאפשר להזמין מהרשת זה יכול להגיד לך אם מדובר בחומר שרשום שמכרו לך או שלא.

נראה רע
לא שמעתי על החברה
סביר להניח שהאיכות לא משהו
כמו כן סימן שאלה גדול עם יש שם חומר פעיל במינון כמו שמצויין.
רוב הסיכויים בשני האריזות אותו חומר
והוא לא אנאבר
יש בדיקות זיוף שאפשר להזמין מהרשת זה יכול להגיד לך אם מדובר בחומר שרשום שמכרו לך או שלא.
אפשר קישור לבדיקה כזאת ??

כשקונים חברות UG חשוב לקנות חברות שיש עליהן ביקורות והן מוכרות.

יכול להיות שנפלת על מישהו שהחומר שלו טוב ואיכותי וסטרילי, אבל יכול להיות גם מאוד שלא.

לא לוקחים סיכונים בדברים האלו.

נראה רע
לא שמעתי על החברה
סביר להניח שהאיכות לא משהו
כמו כן סימן שאלה גדול עם יש שם חומר פעיל במינון כמו שמצויין.
רוב הסיכויים בשני האריזות אותו חומר
והוא לא אנאבר

אפשר קישור לבדיקה כזאת ??
מוכרים מחו'ל כל מיני תרשום לדוגמה - בחיפוש Home tests for steroids והוא יראה לך גם ב amazon יש

מוכרים מחו'ל כל מיני תרשום לדוגמה - בחיפוש Home tests for steroids והוא יראה לך גם ב amazon יש
כמה עולה בדיקה כזאת ?סדר גודל?
ואיך זה עובד? הרי בכל כדור יש פילרים ועוד כל מיני דברים.. זה אומר מינון או משהו כזה או בסך הכל נותן מחוון האם יש שם אנאבר או לא?

כמה עולה בדיקה כזאת ?סדר גודל?
ואיך זה עובד? הרי בכל כדור יש פילרים ועוד כל מיני דברים.. זה אומר מינון או משהו כזה או בסך הכל נותן מחוון האם יש שם אנאבר או לא?
יוצא כ-70 ש"ח לבדיקה. רק במעבדה יכולים להגיד לך כמה מלגרם יש בכל כדור. אבל הבדיקה כן תגיד לך מה סוג החומר שבדקת לפי צבע שיוצא לך שם.

מה סוג החומר שבדקת לפי צבע שיוצא לך שם
אז אתה בעצם צריך לפורר כדור לתוך הטסטרים ואם זה משתנה הצבע אז חומר x y מופיע בפנים, כל מידע אחר לא מופיע
אז זה בעצם בדיקה הכי פשוטה שיש, האם חומר x מופיע או לא מופיע לפי הגבה של שינוי צבע בעת מגע, מגניב סך הכל
ה70 זה כולל משלוח? או שזה המחיר של המשלוח בעצמו 🫤

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית