האם אבקת חלבון יכולה להחליף ארוחת בוקר?

חן 33

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
שלום רציתי לשאול משהו שמסקרן אותי לדעת לגבי אבקת חלבון רציתי לדעת האם 3 סקופים של אבקת חלבון שווה ערך לארוחת בוקר זה מה שמעניין אותי לדעת באופן כללי ולמה אני שואל את זה בגלל שאני בעצמי לוקח כל בוקר במקום ארוחת בוקר רגילה אני לוקח 3 סקופים של אבקת חלבון בצהריים אני אוכל טוב וגם בערב השאלה האם זה בסדר גם לקחת 3 סקופים של אבקת חלבון במקום ארוחת בוקר רגילה?

אתה לא יכול לשאול אם זה שווה ערך אם אתה לא אומר מה הערכים. ארוחת בוקר יכולה להיות חביתה ולחם, דייסה ופרי, סלט וטונה, או כל דבר אחר שעולה לך לראש. אם הארוחת בוקר שלך מורכבת רק מגבינות ומוצרי חלב אז הערכים יהיו יחסית דומים, אבל אם אתה אוכל משהו אחר, לא. אם זה רע שזה לא שווה ערך? לא בהכרח, אבל אם אתה לא מפוצץ את עצמך בויטמינים וכו בארוחות האחרות כנראה שתהיה בחוסרים. בגדול כדאי כן לשלב אוכל "אמיתי" אבל אם אתה חייב אתה יכול להכניס את הארוחה הזאת.
אפשר לשאול מה הסיבה שאתה אוכל ככה?

• פותח/ת השרשור
אני אוכל ככה כדי לשלים את כמות החלבונים היומית בגלל זה אני אוכל ככה ואני חושב שזה בסדר גם ככה למרות כל מה שאתה אומר

אני לוקח שייק חלבון במקום ארוחת בוקר פשוט כי אני לא מסוגל לאכול בבוקר וגם כי בגלל העבודה אין לי זמן להכין

מודה טעיתי
רכשתי עוד כמה בקבוקים של מי חלבון(טעם אפרסק)

תשמעו זה טעים,אין מה לדבר!
וגם כל היום אתה ״מטפטף״ לעצמך חלבון

אני מנסה לייצר כזאת אופצייה לבד 😃

אני אוכל ככה כדי לשלים את כמות החלבונים היומית בגלל זה אני אוכל ככה ואני חושב שזה בסדר גם ככה למרות כל מה שאתה אומר
אם אתה לא מקשיב לי, אז למה שאלת?
ולא אמרתי שזה לא בסדר, זה לא למרות מה שאני אומר. אמרתי שבמצבים מסוימים עדיף להימנע מזה. ובגלל זה שאלתי גם למה אתה עושה את זה, כדי לייעץ לך אם כדאי לך להמשיך עם זה או לנסות לצמצם את זה. אם לדוגמא אתה במסה וקשה לך להכניס מספיק אוכל ביום (מה שבעיקרון לא אמור לקרות בתפריט איכותי), אז זה סבבה. אם אתה לחוץ כל הבוקר ואין לך זמן לאכול, אז זה סבבה. אבל אם אתה סתם מתעצל לאכול, אז זה פחות סבבה. נורא? לא, אבל פחות עדיף.
אבל אם אתה לא מקשיב לי בכל מקרה אז חבל שהשקעתי וכתבתי את כל ההודעה, בכל מקרה תמשיך במה שעשית.

הכל טוב, אין בעיה לצרוך 3 סקופים לארוחת בוקר.
אין בעיה לאכול סטייק וביצים/המבורגר לארוחת בוקר:s85:
הכל חשוב שבסוף יום תגיע לערכים שאתה צריך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית