מישהו התנסה עם ru58841?

Dark Soul Omega

משתמש משקיע
5,324
5,077
נק' מוניטין:
3,077
5,324
5,077
שלום ,
אשמח לדעת אם מישהו מחברי הפורום התנסה בru58841?
הבחור בערוץ של MPMD נותן עליו אחלה ביקורות...

גם כל בreddit משבח את זה
אבל זה חומר פוטנטי שלא היית רוצה שיגיע למחזור הדם וגם לא במינון נמוך, הוא חוסם את כל האנדרוגנים ולא רק את הdht ומהסיבה הזו הפסיקו את 'הפיתוח' של זה
תוצאות? כנראה בוודאות יותר אפקטיבי מה'מתחרים'

• פותח/ת השרשור
הוא חוסם את כל האנדרוגנים ולא רק את הdht ומהסיבה הזו הפסיקו את 'הפיתוח' של זה
תוצאות? כנראה בוודאות יותר אפקטיבי מה'מתחרים'

הפסיקו את הפיתוח שלו בגלל שאי אפשר להוציא עליו "פטנט"... משמע לחברות תרופות לא שווה להשקיע בחומר.. כי הן לא תראה רווחים... התרופה תהפוך ישר לתרופה גנרית...

למה פרופסיה יותר טובה?

הפסיקו את הפיתוח שלו בגלל שאי אפשר להוציא עליו "פטנט"... משמע לחברות תרופות לא שווה להשקיע בחומר.. כי הן לא תראה רווחים... התרופה תהפוך ישר לתרופה גנרית...

למה פרופסיה יותר טובה?
פרופסיה חוסמת את הdht בכ70% ו-ru לעומת זאת מונע את הביינדינג של כלל האנדרוגנים המזיקים בקרקפת (כמו גם טסטוסטרון).
מה שכן על פרופסיה יש אינספור מחקרים והתופעות לוואי ברורות וידועות. Ru עדיין בשלבי פיתוח. אחרי שהתחילו את המחקר בבני אדם הפסיקו באופן פתאומי (כנראה גילו תופעות לוואי קשות). לא הייתי מנסה על עצמי משהו שהשפעותיו על האדם אינן ידועות.
דרק מMPMD אמנם ממליץ אבל הוא גם נותן כישורים ללינקים שיקנו והוא ירוויח עוד כמה שקלים אז קח את ההמלצה בערבון מוגבל..

• פותח/ת השרשור
פרופסיה חוסמת את הdht בכ70% ו-ru לעומת זאת מונע את הביינדינג של כלל האנדרוגנים המזיקים בקרקפת (כמו גם טסטוסטרון).
מה שכן על פרופסיה יש אינספור מחקרים והתופעות לוואי ברורות וידועות. Ru עדיין בשלבי פיתוח. אחרי שהתחילו את המחקר בבני אדם הפסיקו באופן פתאומי (כנראה גילו תופעות לוואי קשות). לא הייתי מנסה על עצמי משהו שהשפעותיו על האדם אינן ידועות.
דרק מMPMD אמנם ממליץ אבל הוא גם נותן כישורים ללינקים שיקנו והוא ירוויח עוד כמה שקלים אז קח את ההמלצה בערבון מוגבל..

ועל Sm04554 שמעת?
הוא כבר בשלב 3 וממה שאני הבנתי כנראה יאושר ממש בקרוב ע"י הFDA..

ועל Sm04554 שמעת?
הוא כבר בשלב 3 וממה שאני הבנתי כנראה יאושר ממש בקרוב ע"י הFDA..
יש המון תרופות שהגיעו לשלב שלוש והתעכבו המון זמן, או חזרו פתאום לשלב 1. אני אישית נגד דברים ניסיוניים.
אבל, אם אחרי הרבה מחקר אתה הגעת להבנה מסוימת עם עצמך וידך משגת (דברים כאלה בדרך כלל עולים המון, ולך תדע אם זה יהיה בכלל מקורי) אז תעשה מה שאתה רואה לנכון. אם חומר כזה או אחר היה נותן תוצאות מטורפות כבר מזמן היו עפים עליו כל החבר'ה באתרים hairlosstalk ודומיהם.
אני מאוד פסימי שיש משהו שיצמיח למישהו שיער.. מקסימום יצליח לעכב את הנשירה ואת זה כבר עושים פרופסיה ומינוקסי. ‍

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית