הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו פה הזריק טסט לירך?

• פותח/ת השרשור TVB
  • פורסם בתאריך

TVB

משתמש מתחיל
31
1
נק' מוניטין:
1
31
1
אהלן לכולם,
בסייקל הראשון הייתי הולך 3 פעמים בשבוע לקופת חולים כדי שיזריקו לי טסט בישבן.
זה קצת נטל ללכת כל הזמן ולבד אני חושש להזריק בישבן.
הבנתי שאפשר להזריק גם בירך, אבל זה נראה לי מחט ארוכה מידי.
מישהו הזריק בירך? יודע להגיד לי מידות של מחטים?
תודה.

יכול להגיד כאחד שעדיין יש לו פחד ממחטים, אתה פשוט צריך לעשות את זה. אני בדרך כלל לוקח כמה נשימות, עוצר את הנשימה ומכניס את המחט יחסית מהר(לא ממש מהר). לפעמים גם לוקח לי יותר מ5 דקות באמת להכניס את המחט אבל בסדר קורה.
לגבי הזרקה בירך לא יודע איפה אתה מתכוון אבל אני ביצעתי בQUADS, בחלק העליון יותר ואתה יכול להשתמש בכל מחט.. אני השתמשתי ב1.5אינץ' ו1 ורבע אינץ..אולי גם אינץ' אחד לא זוכר אבל כול אלה בסדר. 1.5 אינץ' אני לא נוגע יותר בחיים כי זה ארוך רצח.

• פותח/ת השרשור
יכול להגיד כאחד שעדיין יש לו פחד ממחטים, אתה פשוט צריך לעשות את זה. אני בדרך כלל לוקח כמה נשימות, עוצר את הנשימה ומכניס את המחט יחסית מהר(לא ממש מהר). לפעמים גם לוקח לי יותר מ5 דקות באמת להכניס את המחט אבל בסדר קורה.
לגבי הזרקה בירך לא יודע איפה אתה מתכוון אבל אני ביצעתי בQUADS, בחלק העליון יותר ואתה יכול להשתמש בכל מחט.. אני השתמשתי ב1.5אינץ' ו1 ורבע אינץ..אולי גם אינץ' אחד לא זוכר אבל כול אלה בסדר. 1.5 אינץ' אני לא נוגע יותר בחיים כי זה ארוך רצח.
תודה
להזריק לעצמך בתחת לא נראה נוח מעדיף בירך
עברתי 20 סניפים של סופרפארם ואין לאפחד מהם מלא 1 אינץ׳ אלה רק 1.5 או 0.5
יודע לכוון אותי איפה יש?

אני מזריק לקוואדס, לכתף ולישבן.
בעבר השתמשתי במחטים כחולות 1.5 אינץ.
עברתי למחט כתומה(25g) 1 אינץ.
רכשתי מעליאקספרס כי זו מחט בגודל שאין בארץ מסתבר.

תודה
להזריק לעצמך בתחת לא נראה נוח מעדיף בירך
עברתי 20 סניפים של סופרפארם ואין לאפחד מהם מלא 1 אינץ׳ אלה רק 1.5 או 0.5
יודע לכוון אותי איפה יש?
אמאזון אחי..בעיה טיפה עם משלוחים עכשיו אבל כל הזמן הזמנתי רק משם. רק שהייתי עוד מתחיל הזמנתי מאתרים כאן בארץ. תחפש בגוגל ותמצא. תוודא שזה אינץ' 1 או אינץ' ורבע ולא יותר !

כן אפשר להזריק ל קוואדס, עדיף תמיד ישבן, בסוף בזכות זה נהייתי מר גמיש, בהתחלה זה היה בלתי אפשרי ולא הבנתי איך עושים את זה אנשים.

• פותח/ת השרשור
כן אפשר להזריק ל קוואדס, עדיף תמיד ישבן, בסוף בזכות זה נהייתי מר גמיש, בהתחלה זה היה בלתי אפשרי ולא הבנתי איך עושים את זה אנשים.
אז אני עדיין בשלב שאני לא יודע איך אנשים עושים את זה חחח
בנתיים מזריקים לי בישבן
אנסה בירך
ואתחיל ללמוד להזריק בישבן
אם יש לך טיפים אשמח

בנתיים מזריקים לי בישבן
אנסה בירך
אם יש לך טיפים אשמח
אין טיפים שיכולים לעזור באמת..אתה פשוט צריך לא לחשוב על זה ולהכניס את המחט לא לאט מדיי וזהו. זה באמת כל הקושי בעניין כי ברגע שהמחט בפנים, להזריק את החומר זה שטויות..פשוט לא יודע, תבקש שיראו לך את האיזור שאתה כן יכול להזריק בישבן, תזכור איפה ואז תעשה לבד. אין פה סודות

בנתיים מזריקים לי בישבן
אנסה בירך
אם יש לך טיפים אשמח
רבע עליון חיצוני, אתה מסתובב קצת לכיוון הישבן מכניס את המחט, שאיבה אחורה לראות שלא פגעת בוריד , מכניס את החומר, מחטא שוב אחרי זה.

אהלן לכולם,
תודה.
כמה מ"ל אתה מזריק כל פעם?
ואיך היית הולך 3 פעמים בשבוע זה לא הגיוני, אתה אולי מדבר על 3 פעמים בחודש?

אם אתה מתחיל, ולא מזריק יותר מ0.5 מל כל פעם (אולי קצת יותר) ממליץ מאוד על כתפיים. זה שריר מאוד "חברותי" להזרקה. מחט כתומה של 25 זה מספיק. ואם אתה כבר מתאמן ויש לך כתף נורמלית אתה לא תרגיש שום דבר. אני מזריק עד 0.6 מל לכתף בלי שום בעיה.

לגבי הQUADS - אני גם מזריק לQUADS אבל מודה שזה פחות סימפטי. אתה צריך לחלק את הQUADS ל3 שלישים, השליש האמצעי, קצת כלפי חוץ זה המקום בו מזריקים כי יש בו הכי פחות עצבים וכלי דם.
אבל... בQUADS עדיין יש יחסית לא מעט כלי דם ועצבים. הסיכוי שמשהו, מתישהו ישתבש קיים. קח את זה בחשבון, הכלל שלי הוא ככה:

את המחט פשוט תדחוף לעור, בלי לחשוב יותר מדי (כל עוד הכל מחוטא ונקי) אתה אמור לחדור את השכבה של העור והSUBQ בלי בעיה. שאתה מגיע לשריר אני אישית נכנס לאט לאט. קרה לי כבר שפגעתי בלי דם וזה כואב , אבל ברגע שמרגיש קצת כאב אני מזיז קצת את המחט (בתוך העור) כדי להיכנס לשריר מזווית קצת אחרת, לרוב בסדר.

ככל שתחשוב על זה יותר, ככה זה יהיה קשה יותר.

אהלן לכולם,
תודה.
הייתי מזריק בעבר בירך עם מחט באורך אינץ׳ ורבע, אבל הפסקתי כי יש סיכון לפגוע בעצב. קרה לי פעם שהרגשתי כאילו הירך שלי קפצה/דפקה וזה ממש הבהיל אותי 😂
אישית אני פחות אוהב להזריק בירך, ומעדיף אזורים אחרים כמו כתף, לאטס או ישבן.

אהלן לכולם,
תודה.
יש לך גם בגב בשריריי הרחב גבי. מאוד underrated לדעתי.
חוץ מיזה, הזרקתי בקוואדס וזה כאב לי פיצוצים איזה שבוע.
אבל יכול להיות שלא הזרקתי במקום הנכון.
הכל עניין של הרגל בסוף.

• פותח/ת השרשור
יש לך גם בגב בשריריי הרחב גבי. מאוד underrated לדעתי.
חוץ מיזה, הזרקתי בקוואדס וזה כאב לי פיצוצים איזה שבוע.
אבל יכול להיות שלא הזרקתי במקום הנכון.
הכל עניין של הרגל בסוף.
האמת שאני כבר חודש מזריק לבד בערך ואין שום כאבים בכלל עד כדי כך שאני טועה אם אני מזריק לשריר. אבל יכול להיות כי זו מחט יותר קצרה ודקה יחסית (צבע צהוב)
לעומת הישבן שתמיד כאב לי כמה ימים

Back
למעלה תחתית