הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם חובה שימוש בhcg על 300 טסט?

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
שלום לכולם, כרגע נמצא על 300 טסט אננטט שבועי , מתכנן להריץ את זה 20 שבועות ככה, מתלבט לגבי אוביטרל האם קריטי להכניס על מינון כזה של טסט? (במידה ואכניס אעשה 500 יחידות שבועיות), או שאפשר לוותר ולהסתמך על הפיסיטי של כלומיד וטמוקסיפן בסוף הסייקל ושהתאושש מזה ? מפחד כמובן מאטרופיה של האשכים אבל מצד שני המינון של הטסט לא גבוה לכן אני מתלבט...אשמח לעזרתכם,תודה לכולם .

המינון של הטסט לא גבוה
אתה חושב שלגוף שלך אכפת אם הכנסת 300 או 500 למשך 20 שבועות, הוא מקבל טסט מבחוץ, הוא יפסיק לייצר את שלו, נקודה.
בלי קשר, קיים סיכוי סביר שבמהלך ה20 שבועות האלה אתה תתפתה לממתקים אחרים או לנסות קצת יותר טסט בלי קשר

HCG בזמן הסייקל ולא בזמן ה PCT - קילוגרם - כושר, תזונה ופיתוח הגוף

300 טסט זה לא קצת ו20 שבועות זה ממש לא קצת
לא הייתי מוותר על hcg במקומך

• פותח/ת השרשור
אתה חושב שלגוף שלך אכפת אם הכנסת 300 או 500 למשך 20 שבועות, הוא מקבל טסט מבחוץ, הוא יפסיק לייצר את שלו, נקודה.
בלי קשר, קיים סיכוי סביר שבמהלך ה20 שבועות האלה אתה תתפתה לממתקים אחרים או לנסות קצת יותר טסט בלי קשר

HCG בזמן הסייקל ולא בזמן ה PCT - קילוגרם - כושר, תזונה ופיתוח הגוף

300 טסט זה לא קצת ו20 שבועות זה ממש לא קצת
לא הייתי מוותר על hcg במקומך
סגור, אקח ..תודה על התשובה

אני הרצתי 420 מג ל16 שבועות ולא השתמשתי ב hcg, אציין שהיה לי פיסיטי מוצלח, ואני לא בשנות ה 20 לחיי. גם בסייקל הנוכחי (420 טסט ו 300 מסטרון) לא אשתמש ב hcg, אלא רק בנולבה. קח בחשבון שמה שעובד לי, לא בהכרח יעבוד לך.

• פותח/ת השרשור
אני הרצתי 420 מג ל16 שבועות ולא השתמשתי ב hcg, אציין שהיה לי פיסיטי מוצלח, ואני לא בשנות ה 20 לחיי. גם בסייקל הנוכחי (420 טסט ו 300 מסטרון) לא אשתמש ב hcg, אלא רק בנולבה. קח בחשבון שמה שעובד לי, לא בהכרח יעבוד לך.
האשכים שלך היו בסדר בלי הפרגניל? הכול השתקם? בכול מקרה אחרי עוד קריאות וזה הוחלט לקחת 500 יחידות בשבוע. חשבתי שעל 300 לא חובה אבל האטרופיה בכול מקרה תהיה.

האשכים שלך היו בסדר בלי הפרגניל? הכול השתקם? בכול מקרה אחרי עוד קריאות וזה הוחלט לקחת 500 יחידות בשבוע. חשבתי שעל 300 לא חובה אבל האטרופיה בכול מקרה תהיה.

באשכים קטנו, אבל לא בצורה משמעותית. השיקום היה מהיר ופשוט. אם יש לך אופציה לקחת- תיקח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית