עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Nuobells עד 32 קילו, קלות לכיוון ומרגישות כמו משקולת יד, בניגוד לשאר הדברים שיש פה בארץ
כמה מהר הצלחת למכור את שלך?
וזה באמת יהרס אם אתה זורק מגובה בטן בערך?
מבאר שבע לנהריה?!😱מבאר שבע
מסקרן אותי לדעת איך אתה מזמין ציוד מחול. אתה כל הזמן מדבר על זה שהציוד בארץ גרוע ונשמע ששלך מחול, אולי אני לא הבנתי אותך נכון אבל אם כן, איך אתה מזמין מחול? זה אמור לעלות איזה מיליארד דולר להביא ציוד במשקלים האלה.כל מה שיש בארץ
מבאר שבע לנהריה?!😱
מאוד סביר לדעתי. בשיא הכנות תמיד שיגע אותי הבכיינים בסגר שהתלוננו על זה שאין להם איך להתאמן ואין ציוד במלאי אבל לא היו מוכנים לנסוע כמה שעות להתארגן על ציוד.
מסקרן אותי לדעת איך אתה מזמין ציוד מחול. אתה כל הזמן מדבר על זה שהציוד בארץ גרוע ונשמע ששלך מחול, אולי אני לא הבנתי אותך נכון אבל אם כן, איך אתה מזמין מחול? זה אמור לעלות איזה מיליארד דולר להביא ציוד במשקלים האלה.
☝️בכל מקרה אני פשוט עוקב אחרי מציאות במרקטפלייס וחוטף ישר, ומוכר לרווח אחרי שאני משתמש קצת בציוד, ומשדרג, ממשיך הלאה. נגיד אני קניתי בקורונה פולי ב400 שקל, ועכשיו מכרתי אותו ב1200 בלי מאמץ, הייתי גם יכול לבקש יותר (היו איזה 80 פניות)
כל מני דברים כאלו מצברים ומאפשרים לי לממן את כל הציוד שיש לי בלי להוציא ממש מהכיס שלי לזה
וזה לא מחורר לך את הכיס? או שיש להם סניפים בארץ?אני פשוט מזמין מהאתר של rogue, Kabuki, westside, texas elitefts וכל
אני פשוט מזמין מהאתר של rogue, Kabuki, westside, texas elitefts וכל מני
מחורר כיסים לא את הכיס שלי☝️
וזה לא מחורר לך את הכיס? או שיש להם סניפים בארץ?
איך?מחורר כיסים לא את הכיס שלי
אני למדתי כבר לקנות חכם
איך?
וואוו, אם הייתי סקרן עד עכשיו, עכשיו אני לא אצליח לישון:lol:🤦♂️
בארהב זה ממש נפוץ לבנות ככה חדרי כושר, לעקוב אחרי Craigslist למצוא מציאות ולמכור ברווח
וואוו, אם הייתי סקרן עד עכשיו, עכשיו אני לא אצליח לישון:lol:🤦♂️
🙄
תראה סרטונים של garagegymreviews
Brandon Campbell diamond
דרך ups אוויריאבל איך אתה שולח לארץ?
באוניה (דרך כתובת בארה״ב)?
דרך ups אווירי
ואם אי אפשר דרך עמיל מכס, אבל זה סיכון כי אין לך ביטוח בהכרח
מכיר, המון מקרים של ציוד שבור מהם. לא אשמתם נטו זה שהם עובדים בארץ דרך דואר ישראלאה וואו, אז רק המשלוח והעמילות אמור לעלות לך לא מעט. גם פלטות הזמנת ככה?
תבדוק דרך חברת שילוח כמו ushops, ואם אין לך בעיה לחכות חודשיים+ תבחר בשינוע באוניה. יכול להוזיל לך את העלויות משמעותית
מחזק. עדיף לשלם קצת יותר על המשלוח של רוג ולא לשלוח דרך יושופס אם לא בא לך לקבל מוט עם שברים וסדקים כי העובד של דואר ישראל פשוט זרק אותו ממקום למקוםמכיר, המון מקרים של ציוד שבור מהם. לא אשמתם נטו זה שהם עובדים בארץ דרך דואר ישראל
מעבר לכך, הזמנה דרך חברת שילוח צד שלישי מבטלת את האחראיות של הציוד.
פלטות זה @yanivgoft