הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דאמבלים אולימפיים (נטענים)

rombillet

משתמש קבוע
1,114
176
נק' מוניטין:
273
1,114
176
שלום,
אשמח לשמוע את דעתכם לגבי דאמבלים נטענים.
בתהליך הקמה של חדכ ביתי ומתלבט אם כדאי להביא כאלו וזה סוגר את הפינה של דאמבלים במחיר סביר.

אשמח לשמוע מחבר'ה שיצא להם להשתמש, או שיש להם את המוצר הנ''ל.

תודה רבה

כמו עם כל ציוד אחר לחדר כושר ביתי השיקולים הם מחיר וfootprint.
היתרון הברור של ידיות דאמבלים הם המחיר. ב400 שקל אתה סוגר את הפינה של דאמבלים ואתה יכול להשתמש בפלטות שגם ככה יש לך.
עם זאת, שים לב שלהשתמש בפלטות מעל 5 קילו לדאמבלים זה מאד לא נוח ללחיצות או חתירה כי זה מגדיל מאד את הדאמבל, אז אידיאלית עדיף להחזיק במספיק זוגות של 5 קילו למשקלים שאתה רוצה, אז אם עוד לא רכשת פלטות למכון כדאי לקחת את זה בחשבון. כמו כן צריך 2 זוגות של 1.25 ו2.5.
חיסרונות:
* גודל - הידית באורך 50 סמ. זה יכול להפריע לפעמים בדברים כמו קרלס, שפתאום הידיות יגעו אחת בשניה, ובכללי זה יותר גדול ומגושם.
* החלפת משקלים - אם אתה רוצה לעשות סופר סטים - לא פרקטי כי הזמן החלפה של המשקל גדול. חוץ מזה בכללי במיוחד כשצריך לטעון משקלים כבדים זה פשוט לוקח זמן. כשהייתי צריך לטעון 40-50 קילו כל יד ללחיצות זה פשוט לקח הרבה זמן.
אם הדברים האלה לא מפריעים לך כל כך - לך על זה. זה פיתרון זול ונחמד לדאמבלים.

אופציות אחרות שכדאי לשקול בהתאם לתקציב והמקום שאתה יכול להקציב:
1. סט קבוע של דאמבלים עד למשל 25 קילו (או מספר שיהיה הגיוני לך) שישמשו אותך לתרגילים קלים ואז דאמבלים אולימפיים שטעונים עליהם 25 קילו ואתה רק צריך לבנות מעל זה לטובת לחיצות/משיכות. זה יחסוך מהזמן שלוקח להחליף או לטעון משקלים מידית ריקה בלי להיות יותר מדי יקר כי הבט הקבוע הוא במשקל נמוך יותר.
2. דאמבלים מתכווננים. פה השאלה היא כמה אתה חזק - ברוב המוחלט של הדגמים הזמינים בארץ הם לא עוברים את אזור ה30 קילו. יש חנות שמוכרת עכשיו פווארבלוק עד 90 פאונד. אם משקל כזה רלוונטי לך זה יכול להיות אופציה מעולה.

הערה כללית אם אתה הולך על דאמבלים אולימפיים אני יכול להמליץ על אלה:
מוט משקולות מקצועי אולימפי קצר
ידית 28 מ"מ עם נרלינג שמפתיע כמה שהוא חזק. רוב הזבל שיש בשוק יהיה 25 בלי נרלינג וסגירת הברגה לשרוול. תברח מזה.
אופציה נוספת זה הדאמבלים של יורק. לחבר שלי יש אותם והוא מרוצה מהם. יש אותם האביר ספורט.
מבחינת פלטות - לאביר ספורט יש את הyork legacy plates שהן פלטות מעולות ועולות 12 לקילו. הייתרונות שלהם זה שהם machined ולא cast iron אז המשקל שלהם יותר מדוייק ויחזיקו מעמד יותר. הדבר הנוסף - בגלל שהן פלטות ברזל הן דקות ויאפשרו לך להכניס בצורה נוחה 5 פלטות של 5 בכל צד, ובצורה פחות נוחה 6 בכל צד.

חסרון משמעותי של משקולות מתכוננות ככל הוא עמידות גם כן. אתה צריך להתייחס אליהם כמוצר שעלול להשבר לך בניגוד למשקולות יד רגילות שאפשר לזרוק ולעשות מה שבא לך. זו נקודה שלי אישית גרמה ללכת על משקולות כסט ולא מתכוונן (אחרי שהיה לי מתכוונן)

כמו כן אם הולכים על מתכוונן אז שני אופציות לדעתי תאכלס

powerblock - הכי עמיד שיש בשוק והכי טוב תאכלס. אם אתה רואה את זה השקעה לטווח רחוק לך עליהם

Nuobells עד 32 קילו, קלות לכיוון ומרגישות כמו משקולת יד, בניגוד לשאר הדברים שיש פה בארץ

כמה מהר הצלחת למכור את שלך?
וזה באמת יהרס אם אתה זורק מגובה בטן בערך?

מכרתי את שלי דיי מהר, בא אלי בחור מבאר שבע לאסוף. מכרתי באיזה רווח של 200 שקל (קניתי חדש בזול 😃)

כל מה שיש בארץ זה חיקויים סינים, הם לא בנויים כמו מה שבחול, המנגנון מרגיש סולידי אבל לא הייתי סומך עליהם מנפילה מגובה אגן לריצוף גומי.

יש לך בארץ powerblock שיש להם מוניטין כמשקולות עמידות

nuobells עדיפות שניה אם כבר. הם נוחות אבל לא הייתי נותן להם שנה בשימוש נורמלי

מבאר שבע לנהריה?!😱
כל מה שיש בארץ
מסקרן אותי לדעת איך אתה מזמין ציוד מחול. אתה כל הזמן מדבר על זה שהציוד בארץ גרוע ונשמע ששלך מחול, אולי אני לא הבנתי אותך נכון אבל אם כן, איך אתה מזמין מחול? זה אמור לעלות איזה מיליארד דולר להביא ציוד במשקלים האלה.

מבאר שבע לנהריה?!😱

מאוד סביר לדעתי. בשיא הכנות תמיד שיגע אותי הבכיינים בסגר שהתלוננו על זה שאין להם איך להתאמן ואין ציוד במלאי אבל לא היו מוכנים לנסוע כמה שעות להתארגן על ציוד.

מסקרן אותי לדעת איך אתה מזמין ציוד מחול. אתה כל הזמן מדבר על זה שהציוד בארץ גרוע ונשמע ששלך מחול, אולי אני לא הבנתי אותך נכון אבל אם כן, איך אתה מזמין מחול? זה אמור לעלות איזה מיליארד דולר להביא ציוד במשקלים האלה.

אני פשוט מזמין מהאתר של rogue, Kabuki, westside, texas elitefts וכל מני

בכל מקרה אני פשוט עוקב אחרי מציאות במרקטפלייס וחוטף ישר, ומוכר לרווח אחרי שאני משתמש קצת בציוד, ומשדרג, ממשיך הלאה. נגיד אני קניתי בקורונה פולי ב400 שקל, ועכשיו מכרתי אותו ב1200 בלי מאמץ, הייתי גם יכול לבקש יותר (היו איזה 80 פניות)

היה גם מקרים שאנשים פשוט רצו את הציוד שלי והיו מוכנים לשלם המון עליו, אלפי שקלים מעל מחיר של חדש.

כל מני דברים כאלו מצברים ומאפשרים לי לממן את כל הציוד שיש לי בלי להוציא ממש מהכיס שלי לזה

וגם הספות שאני מייצר, שעכשיו בשעה טובה חזר הבד grabber למלאי ומתחיל להכין ריפודים שוב

בכל מקרה אני פשוט עוקב אחרי מציאות במרקטפלייס וחוטף ישר, ומוכר לרווח אחרי שאני משתמש קצת בציוד, ומשדרג, ממשיך הלאה. נגיד אני קניתי בקורונה פולי ב400 שקל, ועכשיו מכרתי אותו ב1200 בלי מאמץ, הייתי גם יכול לבקש יותר (היו איזה 80 פניות)

כל מני דברים כאלו מצברים ומאפשרים לי לממן את כל הציוד שיש לי בלי להוציא ממש מהכיס שלי לזה
☝️
אני פשוט מזמין מהאתר של rogue, Kabuki, westside, texas elitefts וכל
וזה לא מחורר לך את הכיס? או שיש להם סניפים בארץ?

☝️

וזה לא מחורר לך את הכיס? או שיש להם סניפים בארץ?
מחורר כיסים לא את הכיס שלי

אני למדתי כבר לקנות חכם

בארהב זה ממש נפוץ לבנות ככה חדרי כושר, לעקוב אחרי Craigslist למצוא מציאות ולמכור ברווח

דרך ups אווירי
ואם אי אפשר דרך עמיל מכס, אבל זה סיכון כי אין לך ביטוח בהכרח

אה וואו, אז רק המשלוח והעמילות אמור לעלות לך לא מעט. גם פלטות הזמנת ככה?
תבדוק דרך חברת שילוח כמו ushops, ואם אין לך בעיה לחכות חודשיים+ תבחר בשינוע באוניה. יכול להוזיל לך את העלויות משמעותית

אה וואו, אז רק המשלוח והעמילות אמור לעלות לך לא מעט. גם פלטות הזמנת ככה?
תבדוק דרך חברת שילוח כמו ushops, ואם אין לך בעיה לחכות חודשיים+ תבחר בשינוע באוניה. יכול להוזיל לך את העלויות משמעותית
מכיר, המון מקרים של ציוד שבור מהם. לא אשמתם נטו זה שהם עובדים בארץ דרך דואר ישראל

מעבר לכך, הזמנה דרך חברת שילוח צד שלישי מבטלת את האחראיות של הציוד.

פלטות זה @yanivgoft

מכיר, המון מקרים של ציוד שבור מהם. לא אשמתם נטו זה שהם עובדים בארץ דרך דואר ישראל

מעבר לכך, הזמנה דרך חברת שילוח צד שלישי מבטלת את האחראיות של הציוד.

פלטות זה @yanivgoft
מחזק. עדיף לשלם קצת יותר על המשלוח של רוג ולא לשלוח דרך יושופס אם לא בא לך לקבל מוט עם שברים וסדקים כי העובד של דואר ישראל פשוט זרק אותו ממקום למקום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית