הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב בפיטמה

אדירגבאי

משתמש מתחיל
119
5
נק' מוניטין:
5
119
5
היי, התחלתי סייקל שלישי ביום ראשון של טסט ומסטרון סייקל חיטוב, אני משלב גם קלן.
המינונים הם 1 מל טסט ו1.5 מסטרון 2 זריקות בשבוע, + קלן שאני עושה פרמידה עד שבועיים גג.
קמתי היום בבוקר אחרי הזריקה של אתמול עם כאב בפטימה ימין וזה כאב לא רק כשנוגעים.
מה קורה פה ?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה מרגיש גולה קטנה וקשיחה מתחת לפטמה? כשאתה צובט אותה היא כואבת?

אני לא מרגיש שום גולה אבל כשאני צובט אני מרגיש קצת אי נעימות וכאב כמו דקירה כזו. זה השתפר מהבוקר אבל עדיין

היי, התחלתי סייקל שלישי ביום ראשון של טסט ומסטרון סייקל חיטוב, אני משלב גם קלן.
המינונים הם 1 מל טסט ו1.5 מסטרון 2 זריקות בשבוע, + קלן שאני עושה פרמידה עד שבועיים גג.
קמתי היום בבוקר אחרי הזריקה של אתמול עם כאב בפטימה ימין וזה כאב לא רק כשנוגעים.
מה קורה פה ?
מסטרון הוא נגזרת dht...לא מסוג הסטרואידים שאמור לביות בעייתי מבחינה זו.
ככל הנראה זה הטסט גורם לזה...כי אצל מי שיש נטיה ורגישות גם 500mg/wk יכולים להוות בעיה.

• פותח/ת השרשור
מסטרון הוא נגזרת dht...לא מסוג הסטרואידים שאמור לביות בעייתי מבחינה זו.
ככל הנראה זה הטסט גורם לזה...כי אצל מי שיש נטיה ורגישות גם 500mg/wk יכולים להוות בעיה.

אבל סייקלים קודמים לא הייתה לי בעיה כזו. גם שמתי לי על הםיטמה עצמה יש לי 2 פצעונים קטנים, אולי זה לא קשור בכלל?

אבל סייקלים קודמים לא הייתה לי בעיה כזו. גם שמתי לי על הםיטמה עצמה יש לי 2 פצעונים קטנים, אולי זה לא קשור בכלל?
פצעים הורמונלים.
השאלה אם יש לך פעילות פרולקטינית או אסטרוגנית בפטמה או שזה סתם פצע הורמונלי שיצא במקרה ליד הפטמה.
כדי לשעת צריך לבדוק.
בכל מקרה תהיה עירני

• פותח/ת השרשור
פצעים הורמונלים.
השאלה אם יש לך פעילות פרולקטינית או אסטרוגנית בפטמה או שזה סתם פצע הורמונלי שיצא במקרה ליד הפטמה.
כדי לשעת צריך לבדוק.
בכל מקרה תהיה עירני

איך בודקים ? כי כואב לי רק בפטמה ימין בדיוק איפה שהפצעים.
ומה הכוונה תהיה עירני, עירני למה ?

איך בודקים ? כי כואב לי רק בפטמה ימין בדיוק איפה שהפצעים.
ומה הכוונה תהיה עירני, עירני למה ?
לאם זה כאב מהפצעים(מה שיכול להיות סביר מאוד) או שזה כאב בפטמה ללא קשר שנובע מפעילות אסטרוגנית או פרולקטינית ברקמת השד..
זה גם דיי מוזר מה שאתה כותב
כי לא שמעתי על פצעים הורמונלים על הפטמה

• פותח/ת השרשור
לאם זה כאב מהפצעים(מה שיכול להיות סביר מאוד) או שזה כאב בפטמה ללא קשר שנובע מפעילות אסטרוגנית או פרולקטינית ברקמת השד..
זה גם דיי מוזר מה שאתה כותב
כי לא שמעתי על פצעים הורמונלים על הפטמה

בכללי אני מרגיש שהפטמות (שתיהן) רגישות ומרגישות כאילו שורפים אותן. ואני לא מבין למה כי זה לא סייקל ראשון שלי. מה אפשר לעשות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית