הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

GH

• פותח/ת השרשור gymguy
  • פורסם בתאריך

gymguy

משתמש פעיל
483
384
נק' מוניטין:
11,540
483
384
מישהו שהתנסה בהורמון גדילה הזה ?
(מטורקיה)

קבצים מצורפים

• 3BBCAF10-84EB-42A3-AA9C-C7FBD098EC32.png
    3BBCAF10-84EB-42A3-AA9C-C7FBD098EC32.png
    KB 150.3 · צפיות: 103
  • 7A647271-C05D-455F-AB01-D5BD1F6CE617.png
    7A647271-C05D-455F-AB01-D5BD1F6CE617.png
    KB 160.4 · צפיות: 88
  • פותח/ת השרשור
נענה - הורמון גדילה רפואי
תקרא את כל התגובות.
טעיתי שם לגבי סוג שלישי שקיים בארץ.
מלבד זה
רוב הסיכויים שיש לך ביד מים
זה נקנה ישירות מבית מרקחת בטורקיה וזאת חברה רפואית ״לילי״ לא מדילר כאן בארץ התייחסת בפוסט שלך על בן אדם שקונה מדילר בארץ אם הבנתי נכון אז הטענה שלך שזה זיוף למרות שנקנה מבית מרקחת? ניסית בעבר את החברה הזאת?

זה נקנה ישירות מבית מרקחת בטורקיה וזאת חברה רפואית ״לילי״ לא מדילר כאן בארץ התייחסת בפוסט שלך על בן אדם שקונה מדילר בארץ אם הבנתי נכון אז הטענה שלך שזה זיוף למרות שנקנה מבית מרקחת? ניסית בעבר את החברה הזאת?
לילי זו אכן חברה רפואית...בלגית אם אני לא טועה.
אז רע זה לא יכול להיות...
אבל......ויש פה אבל גדול.
אני מניח שאת השימוש אתה מתכנן לעשות בארץ..עד שהחומר יכנס למקרר אצלך בבית פה בארץ הוא יהיה שווה ערך למים בקטריוסטטים.

• פותח/ת השרשור
לילי זו אכן חברה רפואית...בלגית אם אני לא טועה.
אז רע זה לא יכול להיות...
אבל......ויש פה אבל גדול.
אני מניח שאת השימוש אתה מתכנן לעשות בארץ..עד שהחומר יכנס למקרר אצלך בבית פה בארץ הוא יהיה שווה ערך למים בקטריוסטטים.
צודק צריך לקחת את זה בחשבון אבדוק את הנושא לעומק ואת תנאי ההעברה שלו לארץ אם לא יראה לי תקין כנראה אקנה כבר נורדי מהארץ אני יודע שזה מגיע לא מעורבב כמו חברות רפויאיות אחרות ואם אני לא טועה רק אחרי הערבוב של המים עם התמיסה זה צריך להיות בקירור (כשכמובן זה לא בשמש בקונטיינר לפני)

צודק צריך לקחת את זה בחשבון אבדוק את הנושא לעומק ואת תנאי ההעברה שלו לארץ אם לא יראה לי תקין כנראה אקנה כבר נורדי מהארץ אני יודע שזה מגיע לא מעורבב כמו חברות רפויאיות אחרות ואם אני לא טועה רק אחרי הערבוב של המים עם התמיסה זה צריך להיות בקירור (כשכמובן זה לא בשמש בקונטיינר לפני)
אתה טועה.
כל הקישקוש הזה לגבי הערבוב או לא, מגוחך.
גם גינוטרופין של פייזר מגיע לא מעורבב וגם בחברה הישראלית ששכחתי את שמה החומר מגיע אבקה והוא חייב להשמר בקירור גם לפני...
ואין לך יותר מידי מה לבדוק..
אתה לא יכול להעלות את זה על אף מטוס עם קרח..לא במזוודה ולא בטרולי.

• פותח/ת השרשור
אתה טועה.
כל הקישקוש הזה לגבי הערבוב או לא, מגוחך.
גם גינוטרופין של פייזר מגיע לא מעורבב וגם בחברה הישראלית ששכחתי את שמה החומר מגיע אבקה והוא חייב להשמר בקירור גם לפני...
ואין לך יותר מידי מה לבדוק..
אתה לא יכול להעלות את זה על אף מטוס עם קרח..לא במזוודה ולא בטרולי.
How Long Do Kits Of GH And Peptides Last Before Degrading? ״תגחגח״

Some are more sensitive than others, like IGF-1 (Insulin-like Growth Factor 1) and GH for example, which are far more sensitive than Melanotan II in my opinion.

זה כתוב במקור שהבאת
MT2 לא מתקלקל כ"כ מהר אבל דברים אחרים כמו GH יותר רגישים

@Mr. Gent
מעניין מה דרק חושב על hcg 🤩
בכל מקרה לפי מה שהוא אומר אם לא היה חשיפה לשמש ולאור, וזה עדיין לא עורבב יש הישרדות מאוד גבוהה
וכמובן שיישאר בטמפ של חדר
אם אתה לוקח את הסיכון אז כדאי להזמין בחורף

ברגע שזה כבר עורבב זה הרבה הרבה הרבה יותר רגיש

נערך לאחרונה:
1. בוא נצא מנקודת הנחה שזה אמיתי 100 אחוז.
2. מרגע שזה יצא מבית המרקחת בטורקיה כמה זמן לקח לזה להגיע לארץ ובאיזה תנאים זה השאלה הגדולה -
פה טמון המוקש
זה שימכור לך רוצה להרוויח את ההשקעה שלו חזרה ולכן מה שהוא יגיד לגבי תנאי האחסון וההובלה לא ממש רלוונטי.
3. בהצלחה. תעדכן איך היה הסייקל

נערך לאחרונה:
בכל מקרה, אני אשמח סוף סוף לשמוע על שינויים במהלך סייקל GH לראשונה
הבעיה שאנשים פוחדים להעלות תמונות לאחר סייקל, אפילו עם פרצוף מטושטש

• פותח/ת השרשור
בכל מקרה, אני אשמח סוף סוף לשמוע על שינויים במהלך סייקל GH לראשונה
הבעיה שאנשים פוחדים להעלות תמונות לאחר סייקל, אפילו עם פרצוף מטושטש
לא פוחד לעלות פשוט מיותר לי לעלות כאן (למרות שהתמונות פרופיל שלי כאן עם פנים ולא מטושטש) זאת לא פעם ראשונה על GH אבל יש הרבה משתנים מסביב שלא היו לפני אם אתה מסוקרן לעקוב אחרי ההכנה לתחרות בחול שאני עולה מוזמן לעקוב באינסטגרם אלוף שם אני מפרסם את השינוי

לא פוחד לעלות פשוט מיותר לי לעלות כאן (למרות שהתמונות פרופיל שלי כאן עם פנים ולא מטושטש) זאת לא פעם ראשונה על GH אבל יש הרבה משתנים מסביב שלא היו לפני אם אתה מסוקרן לעקוב אחרי ההכנה לתחרות בחול שאני עולה מוזמן לעקוב באינסטגרם אלוף שם אני מפרסם את השינוי
ישר זיהיתי שזה אתה ...עוקב אחריך יחסית הרבה זמן ואתה מתקדם נהדר וכיף לראות את המוסר עבודה שלך..עלה והצלח

• פותח/ת השרשור
ישר זיהיתי שזה אתה ...עוקב אחריך יחסית הרבה זמן ואתה מתקדם נהדר וכיף לראות את המוסר עבודה שלך..עלה והצלח
תודה רבה ממש כיף לשמוע עכשיו מעלים רמה מתכנן לעלות ברומניה או בתחרות אחריה בחול
שלח בפרטי קישור לאינסטה

עריכה: בוצע, תותח
בשבילך גם פלאפון אישי ומיקוד ❤️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית