הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

gym shrek

• פותח/ת השרשור shayavr
  • פורסם בתאריך

shayavr

משתמש מתחיל
234
211
נק' מוניטין:
430
234
211
כל מני
קצת פוזות ודאווין על הגופייה ויכולת עריכת הסטיקרים.

גיל 42, משקל 64

קבצים מצורפים

• 27865226983550891.jpg
    27865226983550891.jpg
    KB 126.3 · צפיות: 226
  • 31448909484254528.jpg
    31448909484254528.jpg
    KB 78.1 · צפיות: 201
מה הגובה ?

מרשים ביותר ! שאפו מקצוען , אתה טבעי ? נראה חטוב מאוד ויחסית במשקל נמוך כי מבחינת גובה אתה לא נראה נמוך בתמונה אבל יכול להיות שאני טועה .

ממש כל הכבוד , קצת הסתרת חלקים מהגוף וקשה להעריך אחוז שומן , כמה אתה מעריך את עצמך ? 9-10 % או שאני טועה ?

• פותח/ת השרשור
מה הגובה ?

מרשים ביותר ! שאפו מקצוען , אתה טבעי ? נראה חטוב מאוד ויחסית במשקל נמוך כי מבחינת גובה אתה לא נראה נמוך בתמונה אבל יכול להיות שאני טועה .

ממש כל הכבוד , קצת הסתרת חלקים מהגוף וקשה להעריך אחוז שומן , כמה אתה מעריך את עצמך ? 9-10 % או שאני טועה ?

תודה רבה.
אני לא מקצוען, אווראג' ג'ו. 174 סמ. במשך המון שנים הייתי הולך לחדר כושר זורק משקולות בלי תכנית ומתבסס על העתקת ברופסורים מסביבי, אוכל המון שטויות. בשנתיים האחרונות צללתי קצת יותר לאיך ומה דרך מאמרים, יוטיובים ומאמנים ושיניתי את כל התזונה (חוץ מעוגיות).

לא יודע אחוז שומן.. יש לי קליפר בעבודה כי אני מהנדס אבל לעשות סקינפולד בעבודה מול כולם קצת פאדיחה.
שוב, תודה על הפירגון.

אתה טבעי ?

רוצה לפרט קצת על השנתיים אחרונות , שגרת אימונים ? איך מתאמן ? מבחינת תזונה , היית בעודף משקל ועשית חיטוב , או עשית מסה ואז חיטוב ? או מסה נקייה ?

תן קצת יותר פרטים יש מה ללמוד מימך : P

• פותח/ת השרשור
פתחתי לוג תזונה ואימונים מוזמן לבדוק
תכנית שבניתי לעצמי.
אני נגד שימוש במשפרי ביצועים למניהם. טבעי.

תמיד הייתי רזה ולא חטוב במיוחד. התאמנתי בצורה לא מסודרת בלי מטרה. רק שנתיים האחרונות נכנסתי למדע של זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית