הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משקל דיגיטלי עם/בלי מדידת אחוז שומן

yujinius

משתמש על
17,465
16,827
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
43,460
17,465
16,827
טוב אז נראה לי שהמשקל הדיגיטלי אצלי מתחיל להשתגע ולזייף, עליתי עליו הראה לי משקל מסויים, אחרי 5 דקות הלכתי להשתין אחרי זה עליתי שוב הראה לי 400 גרם יותר. זה לא פעם ראשונה שאני שם לב לקטעים דומים שאחרי כמה דקות בלי שום שינוי מצידי מראה לי משקל אחר, נראה לי צריך משקל חדש.

למישהו יש נסיון עם משקלים דיגיטליים שמודדים אחוזי שומן? אני יודע שהאחוז שומן שם לא מדוייק בכלל אבל השאלה אם המגמה שלו יכולה להיות אינדיקציה, כלומר אם הוא מראה פחות ממה שהראה לפני שבוע נגיד אז אני יכול להסיק שאני יורד באחוז שומן? או שגם זה לא אינדיקציה לכלום? אין לי פשוט נסיון בכלל עם משקלים כאלה.
אם יש למישהו מוצר ספציפי להמליץ זה גם טוב, ראיתי אחד בעליאקספרס ב 70 שקל שנראה סבבה, עם מדידת א.ש, מתחבר לאפליקציה בטלפון גם ככה שאפשר לראות שינוי לאורך זמן וכו'...

טוב אז נראה לי שהמשקל הדיגיטלי אצלי מתחיל להשתגע ולזייף, עליתי עליו הראה לי משקל מסויים, אחרי 5 דקות הלכתי להשתין אחרי זה עליתי שוב הראה לי 400 גרם יותר. זה לא פעם ראשונה שאני שם לב לקטעים דומים שאחרי כמה דקות בלי שום שינוי מצידי מראה לי משקל אחר, נראה לי צריך משקל חדש.

למישהו יש נסיון עם משקלים דיגיטליים שמודדים אחוזי שומן? אני יודע שהאחוז שומן שם לא מדוייק בכלל אבל השאלה אם המגמה שלו יכולה להיות אינדיקציה, כלומר אם הוא מראה פחות ממה שהראה לפני שבוע נגיד אז אני יכול להסיק שאני יורד באחוז שומן? או שגם זה לא אינדיקציה לכלום? אין לי פשוט נסיון בכלל עם משקלים כאלה.
אם יש למישהו מוצר ספציפי להמליץ זה גם טוב, ראיתי אחד בעליאקספרס ב 70 שקל שנראה סבבה, עם מדידת א.ש, מתחבר לאפליקציה בטלפון גם ככה שאפשר לראות שינוי לאורך זמן וכו'...

הרוב מסתמכים על הולכה חשמלית שמשתנה בהתאם לנוזלים שלך / טמפרטורה ועוד הרבה משתנים.
לא משהו שהייתי מתקרב אליו כי גם אם תעלה בהפרש של 10 דק' יכול להיות שינוי מהותי.

תקנה קליפר זול ופשוט תמדוד לפי הנוסחה.

• פותח/ת השרשור
הרוב מסתמכים על הולכה חשמלית שמשתנה בהתאם לנוזלים שלך / טמפרטורה ועוד הרבה משתנים.
לא משהו שהייתי מתקרב אליו כי גם אם תעלה בהפרש של 10 דק' יכול להיות שינוי מהותי.

תקנה קליפר זול ופשוט תמדוד לפי הנוסחה.
חשבתי שאם אני אמדוד כמו את המשקל - תמיד בבוקר אחרי שירותים לפני אוכל ושתיה אז זה יהיו אותם תנאים פחות או יותר. אבל כן אם תלוי בנוזלים אז כנראה זה ישתנה בהתאם לאם אכלתי הרבה נתרן ו/או פחמימות בערב נגיד... טוב לא נשמע שווה ממה שאתה אומר

חשבתי שאם אני אמדוד כמו את המשקל - תמיד בבוקר אחרי שירותים לפני אוכל ושתיה אז זה יהיו אותם תנאים פחות או יותר. אבל כן אם תלוי בנוזלים אז כנראה זה ישתנה בהתאם לאם אכלתי הרבה נתרן ו/או פחמימות בערב נגיד... טוב לא נשמע שווה ממה שאתה אומר

בדיוק, ההולכה החשמלית לא תישאר קבועה גם אם תימדד כל יום באותו מצב ואותה שעה.

מדידה ע"פ מוליכות חשמלית:

בשיטה זו מודדים את אחוזי השומן בגוף באמצעות מכשיר אלקטרוני השולח פולס חשמלי נמוך.
המכשיר מתחשב בנתונים כגון מינו, גובהו ומשקלו של הנבדק.
חיסרון המדידה נובע מכך שהמדידה מתבססת על התנגדות החשמלית של הרקמות השונות (שריר לעומת שומן) – דבר שניתן בקלות להשפעה ע"י שינוי תכולת נוזלי הגוף או טמפרטורה (חיצונית ופנימית).

לכן – המידע היחיד שניתן לקבל משיטה זו הוא המגמה הכללית וגם זה בתנאי שאנו מבצעים את המדידה באותם תנאים ככל שניתן.

כלומר בהנחה שסדר היום שלנו קבוע ולכן כמות הנוזלים שבגוף ברגע המדידה זהה לכמות הנוזלים שהייתה בגוף בשעת המדידה הקודמת, בסביבה שהטמפרטורה החיצונית שלה זהה כאשר אנו במצב גופני זהה (טמפרטורה פנימית).

• פותח/ת השרשור
אז אם זה בלי מדידת א.ש אז ללכת על הכי זול שיש בסופר פארם נגיד או שיש המלצה למשקל מסויים שיהיה עמיד ליותר זמן?

אז אם זה בלי מדידת א.ש אז ללכת על הכי זול שיש בסופר פארם נגיד או שיש המלצה למשקל מסויים שיהיה עמיד ליותר זמן?

לא רלוונטי, תקנה משקל דיגיטלי כלשהו שנראה לך סביר.
יש משקלי גוף בכמה עשרות שקלים אין טעם להשתגע הם ככל הנראה יראו את אותה תוצאה.

אתה מוודא שהמשקל מאופס לפני שאתה עולה עליו? לפעמים כשמזיזים אותו/מונחים עליו חפצים וכו' הוא לא מאופס ואז צריך להישקל 2-3 פעמים עד שהוא מתייצב באמת. יכול להיות שבשקילה לפני הפיפי הוא לא היה מאופס ואחרי כן וזה מה שאתה רואה.

תביא מד משקל מכני כמי של פעם או האלה שעומדים עליו וצריך להזיז ברזלים ממקום למקום עד שהברזל שם באוויר ולא נופל על שום צד
ה קלאסי הכי טוב

• פותח/ת השרשור
אתה מוודא שהמשקל מאופס לפני שאתה עולה עליו? לפעמים כשמזיזים אותו/מונחים עליו חפצים וכו' הוא לא מאופס ואז צריך להישקל 2-3 פעמים עד שהוא מתייצב באמת. יכול להיות שבשקילה לפני הפיפי הוא לא היה מאופס ואחרי כן וזה מה שאתה רואה.
אני באמת מזיז אותו כל פעם שאני רוצה להישקל ומונחים עליו כמה דברים קלים. איך מאפסים אבל? רק מה שאמרת, לעלות עליו ולרדת כמה פעמים?
היום גם רציתי לבדוק את המשקל, נשקלתי, אחרי זה הלכתי להשתין (פיפי של בוקר, נראה לי חצי קילו לפחות), עליתי אחרי והראה לי בדיוק אותו משקל, עליתי שוב, שוב אותו משקל, עליתי שוב - 300 גרם פחות, עליתי שוב - עוד 300 גרם פחות. נראה מאוד מוזר
בכללי זה משקל מסופר פארם ב 60 שקל שיש לי אותו לפחות 4 שנים אז חשבתי שצפוי והגיוני שהגיע הזמן להחליף אותו

אני באמת מזיז אותו כל פעם שאני רוצה להישקל ומונחים עליו כמה דברים קלים. איך מאפסים אבל? רק מה שאמרת, לעלות עליו ולרדת כמה פעמים?

תשים את המשקל במקום קבוע, לא אמור להיות הבדל ואין טעם לנסות "לאפס אותו",
אם אתה ממש רוצה תן עליו קטנה ותרד, אח"כ תעלה שוב ותישקל.

היום גם רציתי לבדוק את המשקל, נשקלתי, אחרי זה הלכתי להשתין (פיפי של בוקר, נראה לי חצי קילו לפחות), עליתי אחרי והראה לי בדיוק אותו משקל, עליתי שוב, שוב אותו משקל, עליתי שוב - 300 גרם פחות, עליתי שוב - עוד 300 גרם פחות. נראה מאוד מוזר

תנסה משקל חדש, לא הגיוני.
אולי סוללות.

בכללי זה משקל מסופר פארם ב 60 שקל שיש לי אותו לפחות 4 שנים אז חשבתי שצפוי והגיוני שהגיע הזמן להחליף אותו
לרוב פשוט מספיק לעלות עליו פעם פעמיים עד שהוא מתאפס, זה שהוא נכבה אחרי שעלית עליו מאפס אותו (לפחות אצלי). בד"כ אני אעלה פעמיים, אם יצא אותו דבר אחלה, אם לא אני עולה פעם שלישית כדי לוודא שהתאפס בפעם השניה.

תשים את המשקל במקום קבוע, לא אמור להיות הבדל ואין טעם לנסות "לאפס אותו",
אם אתה ממש רוצה תן עליו קטנה ותרד, אח"כ תעלה שוב ותישקל.

תנסה משקל חדש, לא הגיוני.
אולי סוללות.
בטח שיש הבדלים, אם למשל היה מונח על המשקל חפץ ששוקל 600 גרם, מבחינתו זה מצב ה"0" כשאתה עולה עליו. אחרי שהוא יתאפס כשאין עליו כלום הוא יראה לך מדד יותר מדוייק.

בטח שיש הבדלים, אם למשל היה מונח על המשקל חפץ ששוקל 600 גרם, מבחינתו זה מצב ה"0" כשאתה עולה עליו. אחרי שהוא יתאפס כשאין עליו כלום הוא יראה לך מדד יותר מדוייק.

מה?
אני מדבר על משקל רגיל שאתה מדליק ורשום 0, לא צריך לאפס אותו.
אתה עולה עליו וזה מחשב את המשקל שלך, אתה יכול לרדת ולעלות שוב וזה ירשום את אותו משקל כנראה.

בוא, לא מדע טילים. (החלפתי בערך 3 משקלים בשנתיים האחרונות)

• פותח/ת השרשור
אני מדבר על משקל רגיל שאתה מדליק ורשום 0, לא צריך לאפס אותו.
אני לא מדליק ורשום 0 אני עולה עליו ואז הוא נדלק מזה.
החלפתי בערך 3 משקלים בשנתיים האחרונות
למה כ"כ הרבה וכ"כ מהר?
מעניין, סתם מתוך סקרנות אם לא אשכח אני אבדוק את הדברים האלה של להניח חפצים שאני יודע כמה שוקלים ולראות...

• פותח/ת השרשור
אולי שם גם אני צריך לחפש את הבעיה ולא במשקל 😲😆
אני בחיטוב ושבוע שעבר יום אחד אכלתי צלחת גדולה של שווארמה עם שומן מעל (עם פיתות כמובן) עם צלחת חומוס וצלחת צ'יפס (הכל לזוג לא אני לבד), יום אחד ג'פניקה - מנת ווק, מרק וכמה חתיכות סושי, יום אחד ארוחת שישי מלאה בכל טוב ויום אחד דאבל מק רויאל עם גבינה.
ירדתי איזה 700 גרם בשבוע ההוא, חיטוב זה לא בהכרח לסבול 😉

עריכה: יום אחד גם אנטריקוט על עצם של בערך חצי קילו (משקל עם העצם אז לא כזה גדול) וביום של המקדונלדס גם פיקניות על האש בערב 😃
זה היה שבוע שעבר, השבוע לא היו דברים כאלה בכלל וחלק מהימים גם לא הגעתי לקלוריות שהקצבתי לי וירדתי 400 גרם (נכון לממוצע היום, צחר עוד שקילה וממוצע של 7 ימים).
אז זה והקפיצות בשקילות שתיארתי גרמו לי לפקפק באמינות המשקל שלי.
או שצריך פשוט לאכול יותר שווארמות/מקדונלדס ודברים "מלוכלכים" בשביל לרדת 🙄

2000₪ עד הבית
*מהפחד הייתי מפסיק לאכול(כי הוא סופר מדוייק)
😃

קבצים מצורפים

• 90C05EE6-9EEC-4975-84DF-014EE7A59DDD.jpeg
    90C05EE6-9EEC-4975-84DF-014EE7A59DDD.jpeg
    KB 20.6 · צפיות: 46
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית