הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב ראש בזמן תרגיל מתח

• פותח/ת השרשור Gsfr
  • פורסם בתאריך

Gsfr

משתמש מתחיל
80
7
נק' מוניטין:
10
80
7
לאחרונה בזמן תרגיל מתח על טבעות, התחיל לי כאב ראש חד מהחלק הקדמי.

זה תרגיל ראשון שאני עושה באימון. בכמה פעמים קודמות שזה קרה, זה היה עובר אחרי כמה דק' והייתי מצליח להמשיך לסיים אימון. בשאר התרגילים לא הייתי מרגיש את הכאב הזה.

היום התאמצתי קצת יותר ( 2 סטים לכשל ) והכאב ראש היה חזק יותר ולא הצלחתי להמשיך את האימון.

מישהו נתקל בתופעה הזאת?

בכל מקרה לדעתי כדאי מאוד ללכת לרופא לקבל הפניה לנוירולוג וממנו ל MRI ראש, להתעקש על זה ואולי להגזים בתיאור הבעיה בשביל שיפנה אותך.
אני יודע שהלכתי קצת רחוק אבל כאב ראש יכול לנבוע מהמון דברים ויש דברים שאנשים בכלל לא מעלים על דעתם עד שזה קורה להם, עדיף לבדוק ולשלול
this

בדרך כלל זה הפתרון הקל של הרופאים. לפני הרבה שנים כאבה לי הכתף, הלכתי לאורטופד שאמר לי לא ללכת יותר לחדר כושר
בגלל זה כדאי להגזים ולהגיד שכאבי הראש מופיעים גם ביומיום.
לי רופא משפחה אמר שהכאבי ראש שלי זה פסיכולוגי מהלחץ וכו' ובסוף היה שם גידול ענקי, בגלל זה אני אומר להגזים ולהתעקש על נוירולוג שיפנה ל mri לשלול דברים חמורים.

קשה לי להאמין שהכאב נובע מנשימה לא נכונה.
נניח שתמיד לא נשמתי נכון אז למה רק עכשיו התחיל הכאב? בכל מקרה נסיתי להקפיד על נשימה נכונה ועדיין הכאב מגיע
לפני כן היו לך כאבים, הכאב של עכשיו נבע מלחץ כבד יותר מהרגיל.
כנראה התאמצת יותר מהרגיל, לך לרופא או למאמן ותיק מוסמך שייתן לך תשובה טובה יותר. או לפחות ילמד אותך איך כן עושים.

• פותח/ת השרשור
אז הייתי אצל רופא משפחה, לא ראה משהו מיוחד.

שמתי לב למשהו, שזה קורה בתרגילים שמערבים משיכה של כל הגוף, במקרה שלי מתח ומקבילים.
אתמול לראשונה התאמנתי רק עם משקולות, ולא היה כמעט זכר לכאב. בסוף האימון אמרתי ננסה מתח על מוט ( בדרך כלל אני עושה על טבעות )
ובאמת בחזרה הקשה, במקרה שלי 7-8 התחלתי להרגיש כאב שמגיע מאיזור העורף השמאלי שמקרין מעט לכיוון מעל המצח.
זה כאילו מרגיש שאיזה שהוא שריר או לא יודע מה באיזור העורף הוא שגורם לכאב המדובר.

אחזור עם המימצאים שוב לרופא משפחה. קודם לכן לא ידעתי להצביע על הכאב שמגיע מהעורף אלה רק על כאב מעל המצח.

יכול להיות שהטרפז והצוואר תפוסים.
במהלך המתח יש שם עומס יתר
וזה מוביל לכאב ראש.
תבדוק את זה

• פותח/ת השרשור
מה הוא בדק? ממה הוא היה אמור לראות?

נגע בכל מיני מקומות באיזור הצוואר והראש ועוד כל מיני בדיקות פיזיות מוזרות.

אמר שאם זה לא קורה גם במנוחה אין מה לדאוג וחבל סתם על קרינה מיותרת מצילומי ct

אמר שאם זה לא קורה גם במנוחה אין מה לדאוג וחבל סתם על קרינה מיותרת מצילומי ct
קודם כל אפשר ועדיף לעשות mri ואז גם לא תיחשף לקרינה של סיטי.
כבר אמרתי מה לדעתי כדאי לעשות אבל אני אגיד שוב ואספר לך את הסיפור שלי כי זה נראה לי חשוב מספיק ותשובות של רופאי משפחה לפעמים מעצבנות בטירוף:
לי רופא משפחה אמר שהכאבי ראש שלי זה פסיכולוגי מהלחץ וכו' ובסוף היה שם גידול ענקי,
לפי ההערכה של הרופא המנתח והאחרים במחלקה זה היה גידול שהיה לי לפחות איזה 10 שנים בראש. בשנים האחרונות בהתחלה גם אצלי כאב הראש הופיע לפעמים ורק במאמץ, נגיד אחרי סט של סקוואט כבד אז לא חשדתי, אחר כך כל בוקר היו לי פיצוצים בראש שהקפה של בוקר היה מעביר אז חשבתי שזה איזה התמכרות לקפאין, כשזה התחיל להופיע במשך היום יותר ויותר הלכתי לרופא משפחה שבהתחלה כאמור נפנף אותי, כשחזרתי אליו אחרי כמה חודשים הוא עשה לי פרצוף אבל הועיל בטובו לתת הפניה לנוירולוג.
בסופו של דבר הגידול היה ממש גדול והיה יותר מדי סיכון להוציא את כולו בפעם אחת אז עשיתי שני ניתוחים, אם הייתי בודק את זה כמה שנים לפני כן כאשר הסימפטומים רק התחילו להופיע והיו רק במאמץ אז סיכוי טוב שהיו מוציאים את הכל בניתוח אחד עם פחות סיכונים ופחות תופעות לוואי.

בכל אופן אני מאחל לך שזה לא משהו דומה לזה ושזה משהו פשוט שיעבור/יטופל בקלות אבל לדעתי התשובה של הרופא שלך קצת מטומטמת ושקולה ל"שחרר אותי באמא ש'ך"

אז הייתי אצל רופא משפחה, לא ראה משהו מיוחד.

שמתי לב למשהו, שזה קורה בתרגילים שמערבים משיכה של כל הגוף, במקרה שלי מתח ומקבילים.
אתמול לראשונה התאמנתי רק עם משקולות, ולא היה כמעט זכר לכאב. בסוף האימון אמרתי ננסה מתח על מוט ( בדרך כלל אני עושה על טבעות )
ובאמת בחזרה הקשה, במקרה שלי 7-8 התחלתי להרגיש כאב שמגיע מאיזור העורף השמאלי שמקרין מעט לכיוון מעל המצח.
זה כאילו מרגיש שאיזה שהוא שריר או לא יודע מה באיזור העורף הוא שגורם לכאב המדובר.

אחזור עם המימצאים שוב לרופא משפחה. קודם לכן לא ידעתי להצביע על הכאב שמגיע מהעורף אלה רק על כאב מעל המצח.
שזה אומר שזה מחוליות הצוואר... תקרא על זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית