הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כלוב

golangm

משתמש פעיל
633
79
נק' מוניטין:
124
633
79
היי מחפש כלוב עם מוטות שאפשר להפיל עליהן משקל בפחות מ1000 שקלים יש דבר כזה?
עריכה משהו בסגנון הזה:
חדש או יד 2 גם הולך, כלוב דומה למה שבתמונה, לא נתפס על קיר ושיש לו פינים לביטחון

קבצים מצורפים

• Screenshot_20210815-074340_Facebook.jpg
    Screenshot_20210815-074340_Facebook.jpg
    KB 97.6 · צפיות: 78
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לדעתי זה הכי טוב שתמצא במחיר כזה. או תשקיע עוד קצת.
יש לי משהו דומה לזה אבל רוצה כלוב מלא שאוכל או לקנות לו תוספת של פולי ומשהו קצת יותר טוב ממה שיש לי, ב1000 אין מה לחפש?

יש לי משהו דומה לזה אבל רוצה כלוב מלא שאוכל או לקנות לו תוספת של פולי ומשהו קצת יותר טוב ממה שיש לי, ב1000 אין מה לחפש?
לדעתי תוסיף איזה 400-500 שקל ותתחיל לארוב בפייסבוק מארקטפלייס

אתה לא תמצא כלוב מלא ב1000 שקל, ואם כן זה יהיה צעצוע שהמוטות ביטחון שלו לא יחזיקו מעמד מנפילה של 120 קילו עליהם (כמו הצעצוע בתמונה ששמת).

• פותח/ת השרשור
אתה לא תמצא כלוב מלא ב1000 שקל, ואם כן זה יהיה צעצוע שהמוטות ביטחון שלו לא יחזיקו מעמד מנפילה של 120 קילו עליהם (כמו הצעצוע בתמונה ששמת).
הבנתי תודה אני אסתדר עם ריג שיש לי בבית וזהו

• פותח/ת השרשור
היי אני עדיין מחפש כלוב בסגנון עם פולי עליון ותחתון,
עד 1000-1300 שקל
אשמח להמלצות

היי אני עדיין מחפש כלוב בסגנון עם פולי עליון ותחתון,
עד 1000-1300 שקל
אשמח להמלצות
ממליץ לעבור לגור בחול. בארץ לא תמצא משהו בתקציב הזה שהוא לא צעצוע שיהרס לך מכשל של 120 קילו סקוואט.

• פותח/ת השרשור
ממליץ לעבור לגור בחול. בארץ לא תמצא משהו בתקציב הזה שהוא לא צעצוע שיהרס לך מכשל של 120 קילו סקוואט.
רחוק לי חול 😛
סתם, לא מחפש להרים מעל 100 קילו סקוואט, יודע שזה נחשב די צעצוע, לא מתכנן כשלים אבל כל עוד מחזיק משקלים עד 100 100 וקצת קילו, כולל פולי עליון ותחתון זה מה שאני צריך

רחוק לי חול 😛
סתם, לא מחפש להרים מעל 100 קילו סקוואט, יודע שזה נחשב די צעצוע, לא מתכנן כשלים אבל כל עוד מחזיק משקלים עד 100 100 וקצת קילו, כולל פולי עליון ותחתון זה מה שאני צריך
על דברים כאלה אני באמת לא אסמוך באף כשל. מציע לך באמת בחום למצוא מאיפה אתה מגרד עוד קצת תקציב. א' זה לבטיחות שלך, וב' אחרי כשל אחד אתה תהרוס את המוטות ביטחון או חלקים נוספים בכלוב ותצטרך להוציא כסף להחליף אותם.

• פותח/ת השרשור
על דברים כאלה אני באמת לא אסמוך באף כשל. מציע לך באמת בחום למצוא מאיפה אתה מגרד עוד קצת תקציב. א' זה לבטיחות שלך, וב' אחרי כשל אחד אתה תהרוס את המוטות ביטחון או חלקים נוספים בכלוב ותצטרך להוציא כסף להחליף אותם.
מעריך את התגובה תודה, בכל אופן אני לא מרים המון בסקוואט אז אין לי דאגה מזה, אין לי כרגע להוציא יותר מ1400 שקל על כלוב והכלוב שבתמונה למעלה/כלוב דומה אליו יש דגם אחר אפשרי למצוא במחירים כאלה, זה כרגע מה שצריך, לא מתכנן להשתדרג ממנו

מעריך את התגובה תודה, בכל אופן אני לא מרים המון בסקוואט אז אין לי דאגה מזה, אין לי כרגע להוציא יותר מ1400 שקל על כלוב והכלוב שבתמונה למעלה/כלוב דומה אליו יש דגם אחר אפשרי למצוא במחירים כאלה, זה כרגע מה שצריך, לא מתכנן להשתדרג ממנו
אז לך על זה. לצערי אני אהיה פה להגיד "אמרתי לך" תוך כמה חודשים/שנים כשהוא יהרס לך.

Back
למעלה תחתית