עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התכוונתי לכתוב מלא לא ריג כזה
לדעתי זה הכי טוב שתמצא במחיר כזה. או תשקיע עוד קצת.התכוונתי לכתוב מלא לא ריג כזה
יש לי משהו דומה לזה אבל רוצה כלוב מלא שאוכל או לקנות לו תוספת של פולי ומשהו קצת יותר טוב ממה שיש לי, ב1000 אין מה לחפש?לדעתי זה הכי טוב שתמצא במחיר כזה. או תשקיע עוד קצת.
לדעתי תוסיף איזה 400-500 שקל ותתחיל לארוב בפייסבוק מארקטפלייסיש לי משהו דומה לזה אבל רוצה כלוב מלא שאוכל או לקנות לו תוספת של פולי ומשהו קצת יותר טוב ממה שיש לי, ב1000 אין מה לחפש?
מחפש שם אבל יותר מ1000 כבד לי זה למה שואללדעתי תוסיף איזה 400-500 שקל ותתחיל לארוב בפייסבוק מארקטפלייס
הבנתי תודה אני אסתדר עם ריג שיש לי בבית וזהואתה לא תמצא כלוב מלא ב1000 שקל, ואם כן זה יהיה צעצוע שהמוטות ביטחון שלו לא יחזיקו מעמד מנפילה של 120 קילו עליהם (כמו הצעצוע בתמונה ששמת).
ממליץ לעבור לגור בחול. בארץ לא תמצא משהו בתקציב הזה שהוא לא צעצוע שיהרס לך מכשל של 120 קילו סקוואט.היי אני עדיין מחפש כלוב בסגנון עם פולי עליון ותחתון,
עד 1000-1300 שקל
אשמח להמלצות
רחוק לי חול 😛ממליץ לעבור לגור בחול. בארץ לא תמצא משהו בתקציב הזה שהוא לא צעצוע שיהרס לך מכשל של 120 קילו סקוואט.
על דברים כאלה אני באמת לא אסמוך באף כשל. מציע לך באמת בחום למצוא מאיפה אתה מגרד עוד קצת תקציב. א' זה לבטיחות שלך, וב' אחרי כשל אחד אתה תהרוס את המוטות ביטחון או חלקים נוספים בכלוב ותצטרך להוציא כסף להחליף אותם.רחוק לי חול 😛
סתם, לא מחפש להרים מעל 100 קילו סקוואט, יודע שזה נחשב די צעצוע, לא מתכנן כשלים אבל כל עוד מחזיק משקלים עד 100 100 וקצת קילו, כולל פולי עליון ותחתון זה מה שאני צריך
מעריך את התגובה תודה, בכל אופן אני לא מרים המון בסקוואט אז אין לי דאגה מזה, אין לי כרגע להוציא יותר מ1400 שקל על כלוב והכלוב שבתמונה למעלה/כלוב דומה אליו יש דגם אחר אפשרי למצוא במחירים כאלה, זה כרגע מה שצריך, לא מתכנן להשתדרג ממנועל דברים כאלה אני באמת לא אסמוך באף כשל. מציע לך באמת בחום למצוא מאיפה אתה מגרד עוד קצת תקציב. א' זה לבטיחות שלך, וב' אחרי כשל אחד אתה תהרוס את המוטות ביטחון או חלקים נוספים בכלוב ותצטרך להוציא כסף להחליף אותם.
אז לך על זה. לצערי אני אהיה פה להגיד "אמרתי לך" תוך כמה חודשים/שנים כשהוא יהרס לך.מעריך את התגובה תודה, בכל אופן אני לא מרים המון בסקוואט אז אין לי דאגה מזה, אין לי כרגע להוציא יותר מ1400 שקל על כלוב והכלוב שבתמונה למעלה/כלוב דומה אליו יש דגם אחר אפשרי למצוא במחירים כאלה, זה כרגע מה שצריך, לא מתכנן להשתדרג ממנו