הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

2 חלבוני קזאין 2.5 קילו מי פרוטאין ( של חבר )

Ben098765

משתמש פעיל
648
96
נק' מוניטין:
172
648
96
שם המוצר(1): קזאין מי פרוטאין שוקולד 485 גרם ( תוקף ספטמבר 2022 )
שם המוצר(2): קזאין מי פרוטאין תות 2.5 קילו (סגור הרמטית, נעול, חדש, תוקף ספטמבר 2022 )

מחיר - עלות ל(2)
מוצר (1): 20 ש"ח
מוצר (2): 122 ש"ח

מקום מגורים: אשדוד

נייד: לא.

משלוחים: הוא לא יעשה חחחח

יצירת קשר: דרכי, אני אעביר לו פרטים ברגע שיהיה משהו ותדברו איתו כבר.

אמצעי תשלום: האמת, אין לי מושג מה הוא מעדיף, אבל העברה בנקאית או מזומן ( אין לו ביט ).

הערות:
אוקי, הבחור זה מי שאני מזמין איתו בד"כ חלבונים, הוא הזמין איתי ולי היה בעבר הזמנה כפולה כפי שאתם יודעים, הוא גם הזמין איתו דברים, קיבל חלבון 1 כפול, חשב שישתמש בו, בסוף לא. ויש לו עוד 2.5 קילו ששמר.
הוא בעיקרון לא משתמש יותר בקזאין, השתמש בהם כמה חודשים והתברר שיש לו רגישות לזה ( הרגיש טיפה רע ועשה בדיקות דם או משהו כזה, לא זוכר - אל תדאגו, זה לא שהחלבון עצמו מקולקל, גם זה 2 הזמנות שונות, ככה שלא יהיה הגיוני, כפי שאמרתי זה פשוט רגישות ), אז הוא לא יכול לצרוך יותר קזאין ורק WHEY רגיל.

בקיצור, אם מישהו מעוניין, אשמח לחבר ביניכם ( ברגע שיהיה מישהו שירצה ואני אראה שרציני, אני אתן לו פרטים וזה... )
מי שראה את האשכול, אני עורך אותו מחדש, מסתבר שקיבלתי מידע חלקי... בקיצור אני מעדכן וכותב מה שאני יודע עד כה ( בהמשך אערוך ואגיב עוד פעם שיהיה שינוי ).
עודכן השוקולד, זהו, אין יותר שינויים באשכול.

וסתם מוסיף משהו משלי ( עדיין לא מכרתי מהאשכול הישן את השייקרים חחח ).
אם מישהו מעוניין, יש 4 שייקרים של מי פרוטאין שאני תקוע איתם, 15ש"ח על שייקר אחד, 50 על כל ה-4 ( התכלת הרגילים שלהם ) ( העלות היה 22 או 24 ש"ח, לא זוכר, צילמתי גם תמונה שם באשכול אם אני לא טועה, זה היה ההזמנה הכפולה אם אתם זוכרים, שם באמת דפקו אותי חזק )

• פותח/ת השרשור
מקפיץ.
היה מישהו בהתחלה, בסוף לא.

שמע, עצה ממני - הדרך היחידה שהוא ימכור היא דרך משלוחים בלבד

• פותח/ת השרשור
שמע, עצה ממני - הדרך היחידה שהוא ימכור היא דרך משלוחים בלבד
אני אשאל אותו אם הוא מעוניין במשלוח.
אבל במשלוח הוא לא משלם כלום כן? מי שקונה ממנו משלם על המשלוח.
אני אברר ואעדכן.
מעדכן.
אפשרי משלוח.

• פותח/ת השרשור
קיבלתי פניות בקשר לחלבון, לא עדכנתי כי ראיתי שהאשכול כבר לא קיבל תגובה שבוע, אז אמרתי כבר ישכחו ממנו.
בכל מקרה, מעדכן שהחלבון כבר נמכר, סליחה למי שרצה.

קיבלתי פניות בקשר לחלבון, לא עדכנתי כי ראיתי שהאשכול כבר לא קיבל תגובה שבוע, אז אמרתי כבר ישכחו ממנו.
בכל מקרה, מעדכן שהחלבון כבר נמכר, סליחה למי שרצה.
מזל טוב

Back
למעלה תחתית