עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בדיוקמה police
.4-5-6 ימים
אתה מטעה לגמרי!! ממש לא זה לא נתון יבש צריך לעשות בדיקות דם ולדעת. זה שהטסט צונח חזרה למטה לא אומר שכל החומר יצא מהגוף. אבל מכיוון וזה קצר (למרות שאני לא אוהב לעבוד בנחושים) צריך לחכות לפחות אחרי 7 ימים
זה שעשית ככה לא הופך את זה לתקין חבר אין פה ניחושים צריך לעבוד נכון גם ככה אנחנו פוגעים בגוף שלנו לפחות שנעשה את זה בצורה יותר ״בריאה״.לא כולם עושים בדיקות דם . כל אחד והסיבות שלו.
אני בעבר עשיתי סייקלים עם טסט פרופ ויצאתי לפיסיטי אחרי 5-6 יום ההתאוששות היתה קלה ומהירה. למרות שהסייקלים היו "קלים" יחסית בקנה מידי שלי
300 טסט קצר בשבוע עם טיפה ויני ל 8-9 שבעות
מאז עברתי לאנטט + b&c והבנתי שפרופ זה סתם מעצבן.
זה שעשית ככה לא הופך את זה לתקין חבר אין פה ניחושים צריך לעבוד נכון גם ככה אנחנו פוגעים בגוף שלנו לפחות שנעשה את זה בצורה יותר ״בריאה״.
אנשים גם לוקחים דיבול וחומרים אחרים שמשביתים ללא טסט כחומר בסיס זה אומר שנפסיק לייעץ לקחת טסט ?! שאתה נותן עצה אתה צריך להתבסס על משהו לא על סמך מה אנשים לא עושים אלה על סמך מה אנשים כן צריכים לעשות.אני 100% מסכים איתך, אבל כמו ש @VI אמר רוב האנשים לא עושים בדיקות דם ולא משנה כמה אתה תסביר את החשיבות הם לא יעשו. אני מניח שהוא דיבר על זמן משוער בלבד עבור אותם אנשים.
אנשים גם לוקחים דיבול וחומרים אחרים שמשביתים ללא טסט כחומר בסיס זה אומר שנפסיק לייעץ לקחת טסט ?! שאתה נותן עצה אתה צריך להתבסס על משהו לא על סמך מה אנשים לא עושים אלה על סמך מה אנשים כן צריכים לעשות.
הבנתי את ה״מסכים איתך 100%״ כל השאר לא רלוונטי 👏לא הבנת אותי, מה שאמרת לא קשור כלל למה שכתבתי ומה שהתכוונתי
נכון לא כולם עושים בדיקות דם , כל אחד והסיבות שלו, מבלי להכנס לזה אם זה נכון או לא נכון.אני 100% מסכים איתך, אבל כמו ש @VI אמר רוב האנשים לא עושים בדיקות דם ולא משנה כמה אתה תסביר את החשיבות הם לא יעשו. אני מניח שהוא דיבר על זמן משוער בלבד עבור אותם אנשים.
ענינו לך.לשאלתך טמוקסיפן אני מתחיל מיום אחרי הזריקה זה ידוע לי ,אני יודע מה אני שואל ,יותר רלוונטי הכלומיד אז אל תתחכם
אנשים גם לוקחים דיבול וחומרים אחרים שמשביתים ללא טסט כחומר בסיס זה אומר שנפסיק לייעץ לקחת טסט ?! שאתה נותן עצה אתה צריך להתבסס על משהו לא על סמך מה אנשים לא עושים אלה על סמך מה אנשים כן צריכים לעשות.
זה שעשית ככה לא הופך את זה לתקין חבר אין פה ניחושים צריך לעבוד נכון גם ככה אנחנו פוגעים בגוף שלנו לפחות שנעשה את זה בצורה יותר ״בריאה״.