הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

כלומיד אחרי טסט קצר

.
]אתה מטעה לגמרי!! ממש לא זה לא נתון יבש צריך לעשות בדיקות דם ולדעת. זה שהטסט צונח חזרה למטה לא אומר שכל החומר יצא מהגוף. אבל מכיוון וזה קצר (למרות שאני לא אוהב לעבוד בנחושים) צריך לחכות לפחות אחרי 7 ימים.[/QUOTE]

אתה מטעה לגמרי!! ממש לא זה לא נתון יבש צריך לעשות בדיקות דם ולדעת. זה שהטסט צונח חזרה למטה לא אומר שכל החומר יצא מהגוף. אבל מכיוון וזה קצר (למרות שאני לא אוהב לעבוד בנחושים) צריך לחכות לפחות אחרי 7 ימים

לא כולם עושים בדיקות דם . כל אחד והסיבות שלו.
אני בעבר עשיתי סייקלים עם טסט פרופ ויצאתי לפיסיטי אחרי 5-6 יום ההתאוששות היתה קלה ומהירה. למרות שהסייקלים היו "קלים" יחסית בקנה מידי שלי
300 טסט קצר בשבוע עם טיפה ויני ל 8-9 שבעות
מאז עברתי לאנטט + b&c והבנתי שפרופ זה סתם מעצבן.

לא כולם עושים בדיקות דם . כל אחד והסיבות שלו.
אני בעבר עשיתי סייקלים עם טסט פרופ ויצאתי לפיסיטי אחרי 5-6 יום ההתאוששות היתה קלה ומהירה. למרות שהסייקלים היו "קלים" יחסית בקנה מידי שלי
300 טסט קצר בשבוע עם טיפה ויני ל 8-9 שבעות
מאז עברתי לאנטט + b&c והבנתי שפרופ זה סתם מעצבן.
זה שעשית ככה לא הופך את זה לתקין חבר אין פה ניחושים צריך לעבוד נכון גם ככה אנחנו פוגעים בגוף שלנו לפחות שנעשה את זה בצורה יותר ״בריאה״.

זה שעשית ככה לא הופך את זה לתקין חבר אין פה ניחושים צריך לעבוד נכון גם ככה אנחנו פוגעים בגוף שלנו לפחות שנעשה את זה בצורה יותר ״בריאה״.

אני 100% מסכים איתך, אבל כמו ש @VI אמר רוב האנשים לא עושים בדיקות דם ולא משנה כמה אתה תסביר את החשיבות הם לא יעשו. אני מניח שהוא דיבר על זמן משוער בלבד עבור אותם אנשים.

אני 100% מסכים איתך, אבל כמו ש @VI אמר רוב האנשים לא עושים בדיקות דם ולא משנה כמה אתה תסביר את החשיבות הם לא יעשו. אני מניח שהוא דיבר על זמן משוער בלבד עבור אותם אנשים.
אנשים גם לוקחים דיבול וחומרים אחרים שמשביתים ללא טסט כחומר בסיס זה אומר שנפסיק לייעץ לקחת טסט ?! שאתה נותן עצה אתה צריך להתבסס על משהו לא על סמך מה אנשים לא עושים אלה על סמך מה אנשים כן צריכים לעשות.

יש רצוי ויש מצוי וצריך לראות איפה הם נפגשים..
רצוי- כדאי לעשות בדיקות דם כדי לדעת מה תכלס...
מצוי- בפועל אף אחד לא עושה בדיקות דם כל שני וחמישי אלא פעם ב.. לראות איפה הוא עומד..
רצוי - משתמש שואל כמה ימים אחרי פרופ להתחיל כלומיד במקום טמוקסיפן wtf אבל משער שזה עניין של מה מצוי...
מצוי - חזור לתחילת ההודעה

נערך לאחרונה:
אנשים גם לוקחים דיבול וחומרים אחרים שמשביתים ללא טסט כחומר בסיס זה אומר שנפסיק לייעץ לקחת טסט ?! שאתה נותן עצה אתה צריך להתבסס על משהו לא על סמך מה אנשים לא עושים אלה על סמך מה אנשים כן צריכים לעשות.

לא הבנת אותי, מה שאמרת לא קשור כלל למה שכתבתי ומה שהתכוונתי

נכון לא כולם עושים בדיקות דם , כל אחד והסיבות שלו, מבלי להכנס לזה אם זה נכון או לא נכון.
לאנשים כאלו יש קווים מנחים.
והקו המנחה אומר שעם טסט פרופ צריך לחקות מספר ימים שזה יכול להיות 4-6 ימים כמו שאני רשמתי וגם 7 ימים זה בסדר.
ולדעתי גם 8 זה בסדר 😁.

כל זה בתנאי שאין בדיקות דם ברקע ואנחנו הולכים לפי קוים מנחים

• פותח/ת השרשור
לשאלתך טמוקסיפן אני מתחיל מיום אחרי הזריקה זה ידוע לי ,אני יודע מה אני שואל ,יותר רלוונטי הכלומיד אז אל תתחכם

לשאלתך טמוקסיפן אני מתחיל מיום אחרי הזריקה זה ידוע לי ,אני יודע מה אני שואל ,יותר רלוונטי הכלומיד אז אל תתחכם
ענינו לך.
אם לא תעשה בדיקות דם באופן יומי , רוב הסיכויים שלא תעשה כי גם אני לא היתי עושה ורוב האנשים לא עושים.
אז זמן סביר של 4-7 ימים מהזריקה האחרונה.
זה הקוו המנחה פחות או יותר . מה שנקרא.
לא הוכחה מדעית ..

אפרופו טסט קצר- מדברים עם טסט פרופיאונט ?

ראיתי את השינוי שעשית בפוסט אחר, שינוי יפה מאוד
כמה סייקלים הספקת לעשות בזמן הזה וממה היה מורכב הסייקל? סתם סקרן

אתה לא פוגע בגוף . פשוט לכל דבר יש מחיר . אם אתה לא רוצה להביא ילדים לעולם זה לא פוגע אתה פשוט חי על טסט חיצוני במקום להסתמך על הגוף שלך... הכל תלוי איך אתה מסתכל על זה אם אתה רוצה להביא ילדים וממש אכפת לך מפוריות אז בשבילך זה נזק. אבל אני מדבר על טסט בלבד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית