הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עבודה לסטודנט

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
מאמין שלאנשים פה יש ניסיון רב במה שקשור למציאת עבודה וראש פתוח להכנסות נוספות.

אני מתחיל ללמוד שנה ראשונה בתור סטודנט, והשכרת דירה + החזקת כלב + להיות סטודנט זה לא זול בכלל..

יש חסכונות, יש תיק השקעות לטווח ארוך, ויש אפילו עסק קטן שמקווה שיגדל.

למרות כל זאת אני לא רוצה להיות תלוי בחסדי שמים.

לכן אם מישהו מכיר מקום עבודה מתאים לסטודנטים או אפילו יש לו רעיון שיכול להתאים אשמח לשמוע.

מוכן לשמוע הכל! ( חוץ ממלצרות)

הכיוון שלי כרגע זה להתפתח יותר בתחום האילוף כלבים מעבר למה שיש כרגע (מאלף במקצועי)

ומדריך גלישה (גולש כבר כמה וכמה שנים)

אשמח לעזרתכם!

כמובן שכל טיפ אחר יתקבל בברכה

לא מומלץ ללמוד בשנה הראשונה, כיוון שלומדים בה איך ללמוד. יש המון אנשים שזורקים זין על הלימודים ומשקיעים בעבודה ואח"כ הם מופתעים למה הם נכשלים.

אבל קודם כל תבנה את הלו"ז שלך וככה יהיה לך יותר קל למצוא עבודה שתתאים לך ללו"ז.

• פותח/ת השרשור
לא מומלץ ללמוד בשנה הראשונה, כיוון שלומדים בה איך ללמוד. יש המון אנשים שזורקים זין על הלימודים ומשקיעים בעבודה ואח"כ הם מופתעים למה הם נכשלים.

אבל קודם כל תבנה את הלו"ז שלך וככה יהיה לך יותר קל למצוא עבודה שתתאים לך ללו"ז.

אני לא מתכוון עבודה פול טיים או משהו רציני, יותר כסף לצד שאוכל קצת גם לבלות, לא להיקרע מהשכר דירה וכו..
אני אבל בהחלט מסכים איתך

סוחר סמים אחי אחלה עבודה אין לך אף אחד על הראש רק תעשה גבולות אחי לא ךהיתקשר בלילה אתה יודע מכורים בעיה אחשלי ,פתח תחנה של הגבוה אבל לא מבושל מבושל זה בעיה אתה מתעסק אם אנשים זבל ,בקיצור רק גבוה יררוק אין כסף אלא אם כן אתה משחרר לכול העיר, בהצלחה אחי, אה שכחתי לציין תיזהר מהכחולים
אהההה הכי חשוב בלי קרדיט

יש דברים בגו.

מה עם מלגות? לא כסף גדול אבל ביחס להשקעה שהן דורשות זה יכול להיות נחמד. ותבדוק אם יש מלגה שאתה זכאי לה בגלל השתייכות לקבוצות מסוימות.
בהצלחה!

ממליץ לך להקדיש את הזמן בעסק הקיים, אל תבזבז את הזמן על עבודת סטודנט.

• פותח/ת השרשור

תודה!

מה עם מלגות? לא כסף גדול אבל ביחס להשקעה שהן דורשות זה יכול להיות נחמד. ותבדוק אם יש מלגה שאתה זכאי לה בגלל השתייכות לקבוצות מסוימות.
בהצלחה!

יש כמה בודדות, יש אחת עם סכום יחסית הרבה אבל המאמץ שהיא דורש הוא לא שווה את זה

יש דברים בגו.

האמת שכן, אבל לעסוק בסמים וללמוד משפטים.. או שילוב מנצח או הפסד מוחץ

ממליץ לך להקדיש את הזמן בעסק הקיים, אל תבזבז את הזמן על עבודת סטודנט.

כן זה הכיוון שלי אין ספק, אבל עדין זה לא בהכרח יציב כמו עבודה קבועה (לא ניכנס לדקויות כמה היא יציבה בכללי ובפרט בקורונה)

תודה!

יש כמה בודדות, יש אחת עם סכום יחסית הרבה אבל המאמץ שהיא דורש הוא לא שווה את זה

האמת שכן, אבל לעסוק בסמים וללמוד משפטים.. או שילוב מנצח או הפסד מוחץ

כן זה הכיוון שלי אין ספק, אבל עדין זה לא בהכרח יציב כמו עבודה קבועה (לא ניכנס לדקויות כמה היא יציבה בכללי ובפרט בקורונה)

אגיד לך מה, יש לך כאן הרבה כיוונים, פשוט חושב שזה יבלבל אותך, בסוף יש לנו 24 שעות ביממה, ויותר מידי יכולים לעכב, הכל תלוי בסדר עדיפויות.
תנסה לעבוד רק בסופשים באיזו עבודה נוחה ובמשך השבוע תעבוד על העסק ושאר הדברים שאתה מעוניין להתקדם בהם.
זה אינטנסיבי אבל יכול להיות לך רעיון טוב.
תחשוב טוב אם יש דברים שאתה מסוגל לוותר עליהם לטובת דברים שיותר חשובים

1) מסחר סווינג, כיסה לי מעט הוצאות בלימודים

2) כמה חבר'ה בליווי אונליין באימונים

3) לראות איך אתה מכניס יותר לקוחות אילוף כמובן, אבל באמת לקחת את זה ברצינות ולמנף את זה כי זה מצוין, תמיד יש אנשים עם כלב שעושה להם בעיות שצריכים את ההכוונה הזו. אפשר לקחת את זה כמה צעדים קדימה ואולי שווה להשקיע ביועץ עסקי איכותי שתעיפו את זה ביחד באוויר ואתה בכיף מכניס עם זה כמה אלפי שקלים נוספים

4) הכי קלאסי, איזו עמדה מונפצת שמקבלים כסף על לשבת (וללמוד) בה בגדול. לרוב זה מינימום ולילות אז לדעתי אופציה אחרונה

• פותח/ת השרשור
אגיד לך מה, יש לך כאן הרבה כיוונים, פשוט חושב שזה יבלבל אותך, בסוף יש לנו 24 שעות ביממה, ויותר מידי יכולים לעכב, הכל תלוי בסדר עדיפויות.
תנסה לעבוד רק בסופשים באיזו עבודה נוחה ובמשך השבוע תעבוד על העסק ושאר הדברים שאתה מעוניין להתקדם בהם.
זה אינטנסיבי אבל יכול להיות לך רעיון טוב.
תחשוב טוב אם יש דברים שאתה מסוגל לוותר עליהם לטובת דברים שיותר חשובים

כן זה כרגע הכיוון
אני מסכים איתך, באמץ אראה איך הדברים מתקדמים ואשקיע בעיקר בלימודים
תודה!

אם מעניין אותך ואתה בן אדם שקול, שוק ההון יכול להיות הכנסה נוספת
יש כבר תיק בשוק ההון, לא עושה סווינגים או מסחר יומי
אבל כן יש כבר השקעות.

1) מסחר סווינג, כיסה לי מעט הוצאות בלימודים

2) כמה חבר'ה בליווי אונליין באימונים

3) לראות איך אתה מכניס יותר לקוחות אילוף כמובן, אבל באמת לקחת את זה ברצינות ולמנף את זה כי זה מצוין, תמיד יש אנשים עם כלב שעושה להם בעיות שצריכים את ההכוונה הזו. אפשר לקחת את זה כמה צעדים קדימה ואולי שווה להשקיע ביועץ עסקי איכותי שתעיפו את זה ביחד באוויר ואתה בכיף מכניס עם זה כמה אלפי שקלים נוספים

4) הכי קלאסי, איזו עמדה מונפצת שמקבלים כסף על לשבת (וללמוד) בה בגדול. לרוב זה מינימום ולילות אז לדעתי אופציה אחרונה

כן אתה צודק, בעיקר בשלוש.. העסק מתעסק באילוף כלבים ומושקע בו כסף ככה שיש לזה פוטנציאל ומינוף קדימה, רק צריך שזה יקרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית