הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל של הורמון גדילה סומטרופין בגיל 19

EndenNewguy

משתמש מתחיל
21
2
נק' מוניטין:
2
21
2
שלום לכולם אני בן 19 ויש לי מרשם להרמון גדילה סומטרופין במחיר שפוי בקופת החולים. אני יודע שלא אוכל לגבוהה ולא אוכל לקבל איזשהו שינוי ניכר מסייקל כזה אולי סנטימטר וזה גם לא משהו שלדעתי יקרה.
אבל אני יודע שגברים מגיעים לשיא של גדילת העצמות שלהם בגיל 25-30 מבחינת עובי וגודל
ורציתי לשאול האם סייקל של שנה-חצי שנה יכול לתרום לגדילת העצמות קצת או הרחבתם.
והשאלה הכי הכי חשובה. האם השימוש יכול לגרום להפסקת ייצור ההורמון הטבעי לאחר סיום הסייקל . האם הוא יכול להשבית אותו או להוריד ברמות שלו לאחר סיום סייקל של הורמון גדילה .
אשמח נורא לעזרה מכם ואעריך את זה מכל הלב❤️

אם המרשם הוא דרך רופא מטפל והמטרה עניין התפתחותי (גובה לצורך העניין) תפנה אליו תשאלות אחי.
מבינים שאין לך מושג בחומר הזה לפי השאלות וזה בסדר. אם זה לצורך באדיבילדינג תחקור המון אתה רחוק מלגעת בזה בלי קשר לגיל

אהלן חבר, לי אין תשובה לשאלות שלך אבל זה משהו שהיית צריך לעבור עליו עם הרופא המומחה בעת קבלת המרשם, לא?

קשה לי להאמין שרופא היה רושם לך משהו שיגרום לנזק או פגיעה בהורמונים, ואם יש לך חשש כזה פשוט תשאל אותו

• פותח/ת השרשור
המרשם הוא לא שלי אלא של קרוב משפחה שלוקח הורמון גדילה ויכול לספק גם לי בגלל זה פתחתי את הפורום לקבל עזרה וידע מאנשים שכן מבינים
אני רק רוצה לדעת אם זה יכול להשבית את הייצור הטבעי של ההורמון לאחר סיום הסייקל

המרשם הוא לא שלי אלא של קרוב משפחה שלוקח הורמון גדילה ויכול לספק גם לי בגלל זה פתחתי את הפורום לקבל עזרה וידע מאנשים שכן מבינים

זאת עבירה פלילית להשתמש במרשם של מישהו אחר. אם אחד מכם ייתפס זה ייגמר רע מאוד

לא יעזור לך ויכול להוביל לזה ששניכם תסתבכו מעל הראש

• פותח/ת השרשור
לא יעזור לך ויכול להוביל לזה ששניכם תסתבכו מעל הראש
בלי קשר לחוק אני מדבר נטו מבחינה גופנית.
לפני שמגיעים לפיק העצמות של אדם בוגר
סייקל של הורמון גדילה בגילי יכול להביא להוספת ״בשר״לעצמות?
או שזה רק יפסיק את הייצור הטבעי של ההורמון וידפוק אותי מאוחר יותר ועדיף לרדת מהרעיון הזה מהר

יכול להוביל לזה ששניכם תסתבכו מעל הראש
זאת עבירה פלילית להשתמש במרשם של מישהו אחר. אם אחד מכם ייתפס זה ייגמר רע מאוד
עברה פלילית ???
יגמר ברע ???
מה אתם מקשקשים אני לא מבין.
אתם יודעים מה אתם אומרים בכלל ?
אתם נשמעים כמו שלי ילדים בני 15 .
איך נראה לכם כל משתמשי הרומן גדילה ומשתמשי טסט רפואי מגיעים בכלל לחומר אם לא דרך מרשם של מישהו אחר שקונה בעצמו ומעביר למישהו אחר .
ככה זה מתנהל מאז ומתמיד - ואף אחד לא יושב על זה בכלא ולא פותחים על זה תיק במשטרה.
מישהו עם מרשם קונה ומעביר הלאה.

בלי קשר לחוק אני מדבר נטו מבחינה גופנית.
לפני שמגיעים לפיק העצמות של אדם בוגר
סייקל של הורמון גדילה בגילי יכול להביא להוספת ״בשר״לעצמות?
לא נראה לי שתחווה שינויי כלשהו בגובה שלך

• פותח/ת השרשור
עברה פלילית ???
יגמר ברע ???
מה אתם מקשקשים אני לא מבין.
אתם יודעים מה אתם אומרים בכלל ?
אתם נשמעים כמו שלי ילדים בני 15 .
איך נראה לכם כל משתמשי הרומן גדילה ומשתמשי טסט רפואי מגיעים בכלל לחומר אם לא דרך מרשם של מישהו אחר שקונה בעצמו ומעביר למישהו אחר .
ככה זה מתנהל מאז ומתמיד - ואף אחד לא יושב על זה בכלא ולא פותחים על זה תיק במשטרה.
מישהו עם מרשם קונה ומעביר הלאה.

לא נראה לי שתחווה שינויי כלשהו בגובה שלך
אני יודע שלא אגבהה אבל עצמות שמתפתחות עד גיל 25 כמו כפות ידיים ומרפקים ברכיים לדעתך שיש סיכוי כי אני נורא קטן והיה חסר לי הורמון גדילה ואני יודע שזה צאנס אחרון גם אם לא אגבהה מזה

• פותח/ת השרשור
זה היה מאובחן? אם כן אז למה לא קיבלת מרשם להורמון גדילה אם אפשר לשאול?
קיבלתי אחי. וההורים שלי החליטו לא לתת לי את ההורמון גדילה למרות שאח שלי הקטן כן לוקח.
אני 1.65 אני נמוך אבל יש עוד אנשים כמוני והגובה לא מפריע לי.. העצמות שלי קטנות וזה מה שיותר מפריע לי ואני יודע שעצמות גדלות ומתרחבות אצל גבר עד גיל 25-30

אני יודע שלא אגבהה אבל עצמות שמתפתחות עד גיל 25 כמו כפות ידיים ומרפקים ברכיים לדעתך שיש סיכוי כי אני נורא קטן והיה חסר לי הורמון גדילה ואני יודע שזה צאנס אחרון גם אם לא אגבהה מזה
אני לא פרופסור לאנדו'
אבל לדעתי אם תיקח הרבה זמן. כן ....
מספר שנים במינון טוב. מעל 4iu... יותר לכיון ה 8 אפילו
תשלב עם זה טסט...
אתה בוודאות תשנה את הגוף שלך לנצח תהיה יותר עבה , גם בשריר וגם בעצם.
יותר גבוה לא תהיה בטוח אבל תהיה יותר עבה.

כך בחשבון שיהיו המון תופעות לוואי אם וזה דרך חיים אחרת , כמובן עלוית מחייה שונות . זה כמות גדולה של gh כל חודש שצריך לקנות. לאכול המון.
בקיצר להיות בודי בילדר
העצמות שלי קטנות וזה מה שיותר מפריע לי
מה זה עצמות קטנות.?
תשלח תמונה
מה הגובה של ההורים?
1.65 זה נמוך אבל די נפוץ . אתה לא איזה חריג

שלום לכולם אני בן 19 ויש לי מרשם להרמון גדילה סומטרופין במחיר שפוי בקופת החולים. אני יודע שלא אוכל לגבוהה ולא אוכל לקבל איזשהו שינוי ניכר מסייקל כזה אולי סנטימטר וזה גם לא משהו שלדעתי יקרה.
אבל אני יודע שגברים מגיעים לשיא של גדילת העצמות שלהם בגיל 25-30 מבחינת עובי וגודל
ורציתי לשאול האם סייקל של שנה-חצי שנה יכול לתרום לגדילת העצמות קצת או הרחבתם.
והשאלה הכי הכי חשובה. האם השימוש יכול לגרום להפסקת ייצור ההורמון הטבעי לאחר סיום הסייקל . האם הוא יכול להשבית אותו או להוריד ברמות שלו לאחר סיום סייקל של הורמון גדילה .
אשמח נורא לעזרה מכם ואעריך את זה מכל הלב❤️
הורמון גדילה במרשם מקבלים כשגיל העצמות שלך אינו זהה לגיל שלך (או במילים אחרות יש בעיה התפתחותית) כל עוד הגיל מסונכרן הסיכוי לגבוה משימוש בהורמון גדילה הוא קרוב לאפסי במיוחד בגילך כמובן שאל תצפה להיות שחקן NBA אם ההורים שלך לא גבוהים מידי או שאין גנים גבוהים במשפחה.

נערך לאחרונה:
תמכור לאנשים זה משכנתה gh אנשים מחפשים בנרות איכות שפוייה וזמינה.

לדחוף את זה לעצמך זה רק נזק רווח כספי זה יותר רלוונטי למצבך

למה שלא יכנס לכלא כבר וזהו?
לעשות את כל הסיפור פשוט יותר
בארץ ישראל לא נכסים לכלא ממכירת תרופות מרשם לאנשים ללא מרשם.
לפי פקודת החוקים בשנת 2021

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית