הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוכל מוכן - מדי יום

• פותח/ת השרשור Cobb
  • פורסם בתאריך

Cobb

משתמש פעיל
941
38
נק' מוניטין:
1,021
941
38
היי,

אני מחפש המלצה למקום שמבשל ושולח אוכל בתדירות יומיומית, או כל כמה ימים, בהתבסס על תפריט מסויים של ערכים תזונתיים, קלוריות וכו'.

הערות:
  • אומנם אני כן רוצה להיות מסוגל לסנן מאכלים שלא מתאימים לי, אבל אני לא רוצה לבחור את המנות ידנית לכל יום. האידיאל הוא שכל יום יתחלק בין מאגר של סוגי מזון שאני בוחר מראש.
  • בנוסף לארוחות המוכנות בכל מקרה יהיה לי תן ביס שאצטרך לנצל, ככה שאם הארוחות יגיעו 5 פעמים בשבוע נניח (ראשון עד חמישי) זה יכול להיות מעולה.
  • שהאוכל יהיה טעים. אני לא מחפש להיחנק מחזה עוף יבש כל יום.
  • לא אכפת לי אם האוכל כשר או לא. אין העדפה כלשהי בנושא הזה כל עוד זה עונה על הקרטריונים הנ"ל.
אודה לחוות דעת או המלצות על מקומות שיכולים להיות רלוונטיים.

• פותח/ת השרשור
לא ניסיתי, רק עשיתי חיפוש קצר בגוגל..
ארוחות מוכנות לדיאטה: טיפול תזונתי בתוך קופסא | השף הבריא

חיפשתי בגוגל "דיאטה 5 ארוחות בתשלום" מוזמן לחפש לעומק יותר.
בהצלחה

תודה.
חיפשתי בגוגל עוד מקודם, היו כמה מקומות שונים שראיתי. אשמח לקבל גם המלצות מאנשים שניסו שירות דומה לגבי ההתרשמות.

אני לא מכיר, אבל נשמע לי יקר מאוד. זה כמו לאכול במסעדה 3 פעמים ביום, גם אם יעשו לך דיל כי אתה רוכש "חבילה" לדעתי זה יגיע לאלפי שקלים בחודש. אם כסף לא בעיה, לך על זה. רק קח בחשבון שהאוכל כנראה לא יהיה נקי כמו בבית. לא יודע עד כמה זה רלוונטי עבורך, אבל ניסית לעשות meal prep שבועי? סרטון קלאסי:

אני לא מכיר, אבל נשמע לי יקר מאוד. זה כמו לאכול במסעדה 3 פעמים ביום, גם אם יעשו לך דיל כי אתה רוכש "חבילה" לדעתי זה יגיע לאלפי שקלים בחודש. אם כסף לא בעיה, לך על זה. רק קח בחשבון שהאוכל כנראה לא יהיה נקי כמו בבית. לא יודע עד כמה זה רלוונטי עבורך, אבל ניסית לעשות meal prep שבועי? סרטון קלאסי:

רק שהמחירים לא אותו דבר כמו בארץ 🤣🤣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית