הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רעיונות למתנה לאבא, יום הולדת 60.

יושב_על_הכס

משתמש פעיל
450
283
נק' מוניטין:
466
450
283
מחפש להזמין לו משהו מגניב שישפר את החיים שלו באיזושהי צורה, בונוס אם זה משהו שישמש אותו ביומיום. הוא די דל מבחינת תחביבים, אז אני מתקשה לחשוב על משהו בעצמי. אם לסכם את שעות הפנאי שלו- כדורגל- הוא משחק וצופה, רב עם אנשים זקנים בפייסבוק על פוליטיקה ומכור לחדשות.

אם אין לו שעון יד אז אני ממליץ על אחד כזה, לא פשוט מדי אבל גם לא יקר מאוד, שאפשר גם ביומיום וגם בהופעה יותר מוקפדת.
זאת מתנה קלאסית לדעתי, אבא שלי עם אותו שעון שקיבל מאחי לפני 20 שנה, לי יש שעון שקיבלתי מאקסית לפני 15 שנה (אני לא הולך איתו אבל הוא אצלי ותמיד מזכיר לי אותה בקטע טוב).

• פותח/ת השרשור
פלייסטיישן ✌️

בהתחלה מיד שללתי. אבל עכשיו כשאני חושב על זה עוד, יש מצב שהוא ממש יהנה לשחק פיפא. בכל מקרה, זו מתנה גדולה ממה שתכננתי ואני לא בטוח שהוא יתחבר (הוא ממש old school).

וגם - איכס, פלייסטיישן. PC MASTER RACE לעד.

אם אין לו שעון יד אז אני ממליץ על אחד כזה, לא פשוט מדי אבל גם לא יקר מאוד, שאפשר גם ביומיום וגם בהופעה יותר מוקפדת.
זאת מתנה קלאסית לדעתי, אבא שלי עם אותו שעון שקיבל מאחי לפני 20 שנה, לי יש שעון שקיבלתי מאקסית לפני 15 שנה (אני לא הולך איתו אבל הוא אצלי ותמיד מזכיר לי אותה בקטע טוב).

אחלה הצעה, אהבתי. הבעיה שיש לו את אותו שעון casio כבר 20 שנה והוא בן אדם שלא נוטה לשנות הרגלים.

בכל מקרה, תודה על ההצעות. החלטתי לקנות לו ספר.

• פותח/ת השרשור
רעיון טוב.
איזה ספר?
שואל בשביל חבר @nlr666 😆

ילד בולע יקום

סטימצקי - ילד בולע יקום

יש להם מבצע 50% הנחה על ספר שני, אבל אני לא מוצא בקטלוג שלהם עוד ספר נורמלי. משום מה כמעט כל הספרים שם כתובים מנקודת מבט של אישה ובז'אנר רומנטיקה.

נתתי לו לקרוא ביום כיפור האחרון בורות וזה העביר לא ממש את הצום, אז אני מחפש עוד ספרים בסגנון שקל להיכנס אליהם והכתיבה זורמת.

וגם - איכס, פלייסטיישן. PC MASTER RACE לעד
כחבר לpc master race
אל תשלול פליסטיישן. אני מעוניין לקנות את ה5 בשנה וחצי הקרובות(כנראה זמן נורמלי שיהיה ריסטוק ולא יעלם מהמדף ברגע)רק בישביל לשחק באקסקלוסיבים שיש. ישנם משחקים מאוד מאוד טובים שלא יצא לי לשחק בכלל כי אין אותם למחשב.

חשפנית.
או tomatin 18,סינגל מאלט בסיומת של חביות שרי, מיושן 18 שנה, עולה רק 250 שח.
ממליץ

fitspine-lx9-60-degrees-ot1ppaqnhf2pxbhfl4nhx5kwptdd3kytuc3n42cmps.jpg
P340844.jpg

קוראים לזה מתקן היפוך, קצת יקר אבל מושלם לגב במיוחד בגיל הזה ככה תעשו אותם צעירים ב20 שנה ברגע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית