הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה מזה hgh?

• פותח/ת השרשור Lidomo
  • פורסם בתאריך

Lidomo

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אני רוצה להיכנס לתחום וביררתי קצת האם הכדורים האלה יעילים?
ומזה עושה בעצם?
והאם אתם ממליצים?

Human growth hormone
וזה לא כדורים, זה זריקות כמו אינסולין
ולא אף אחד לא ממליץ על זה, זה לא זול

אני הבנתי שזה כדורים לבליעה 3 ביום..
ולמה לא ממליצים על זה?
והאם זה אפקטיבי?
הבנת לא נכון hgh לא מגיע בכדורים, מישהו מנסה לעשוק אותך או לשווק לך mk677 שזה משהו אחר
ואף אחד לא ימליץ לך על שימוש בחומרים, גוף שלך בחירה שלך

אני רוצה להיכנס לתחום וביררתי קצת האם הכדורים האלה יעילים?
ומזה עושה בעצם?
והאם אתם ממליצים?
GH = הורמון גדילה . אתה יכול לקרוא באתר וברשת על הורמון גדילה ואתה תבין בידיוק מה זה עושה למשתמשים בוא.
הורמון גדילה מקורי אמיתי מגיע בזריקות על בסיס יום יומי פעמים ביום גם.
כל סוג של כדורים שנמכרים היום בעולם שרשום על הקופסה GH / IGH או בעברית רשום הורמון גדילה/ מגביר הורמון גדילה זה לא קרוב אפילו לדבר האמיתי. בדרך כלל מדובר בתוספי מזון או בפרו הורמונים . שחבל על הכסף.

נו באמת…היית רושם בגוגל ותוך שנייה הופך את הפוסט הזה לפי 100 יותר רציני.
מה השלב הבא? לשאול מה זה סטרואידים? 🤦‍♂️

שלב הבא זה:
זריקות אבקות חלבון

עם שאלות כאלו אין פלא שכל החבר׳ה האיכותיים של הפורום ברחו. אנשים היום לא מוכנים שנייה לבדוק, לעשות חיפוש בגוגל, להריץ חיפוש פה בפורום. הבחור בטח שמע את צמד האותיות GH ואמר - מעניין…אני אשאל בטח מישהו יודע, במקום לחפש שנייה בכוחות עצמו ולא לצאת ליצן…אבל כנראה שזה מסובך מידי, גוגל וזה אתה יודע…קשה מאוד בימינו

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי מה הקטע ...
בשביל זה יש את הפורום, לא ראיתי על זה שום מדריך.
ידעתי מה הפרוש של זה והרצתי גוגל לפניי
אבל רציתי לדעת אם זה שווה משהו בכלל
או שזו עקיצה.
בכל מקרה אם לא באלך לעזור אז אל תגיב וזהו

לא הבנתי מה הקטע ...
בשביל זה יש את הפורום, לא ראיתי על זה שום מדריך.
ידעתי מה הפרוש של זה והרצתי גוגל לפניי
אבל רציתי לדעת אם זה שווה משהו בכלל
או שזו עקיצה.
בכל מקרה אם לא באלך לעזור אז אל תגיב וזהו

יש פה אינסוף שאלות על gh, אם היית מריץ חיפוש פה בפורום לא היית שואל אני מבטיח לך.
זה לא עניין של עזרה, כשאתה חושב (אפילו רק חושב) על חומרים כאלו ואחרים אתה לוקח סיכון לבריאות שלך וצריך לעשות בדק בית מאוד רציני וזה צריך להתחיל קודם כל בך

עם שאלות כאלו אין פלא שכל החבר׳ה האיכותיים של הפורום ברחו. אנשים היום לא מוכנים שנייה לבדוק, לעשות חיפוש בגוגל, להריץ חיפוש פה בפורום. הבחור בטח שמע את צמד האותיות GH ואמר - מעניין…אני אשאל בטח מישהו יודע, במקום לחפש שנייה בכוחות עצמו ולא לצאת ליצן…אבל כנראה שזה מסובך מידי, גוגל וזה אתה יודע…קשה מאוד בימינו

אנשים חושבים שיש איזה כדור פלאים איזה אבקת קסם . איזה משאבה שמנפחת שרירים חחח חושבים שזה קל שזה איזה עסק קליל כמו לצחצח שיניים או להשתזף . שצריך לעשות איזה תרגיל מסוים פעם אחת ואתה נהיה חיה.. לול אבקות מנפחות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית