הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הזמנת סארמ להזרקה מחו"ל

KingDavid

משתמש מתחיל
17
6
נק' מוניטין:
20
17
6
שלום לכולם,
בעבר הזמנתי סארמס נוזלי דרך שילוח dhl ועבר במכס, מה שכן היה עיכוב של יום במכס ובסוף הייתי צריך לשלם מס כי זה היה מעל 75 דולר ולתת את תעודת הזהות שלי כיוון שזה היה על שמי.
הגיע אליי בסוף ללא בעיות.
עכשיו השאלה שלי האם יהיה לי בעיות אם אזמין סארמ להזרקה? מתייחסים לזה אחרת? גם פה מדובר בהזמנה של מעל 75 דולר
מה החוק אומר בכלל? יש איסור כלשהו בנוגע לחומרים הללו? לא מצאתי בפקודת הסמים.
הפעם מתכוון להזמין yk11 שיש לו מבנה כימי קצת יותר "סטרואידי" משאר הסארמס.

• פותח/ת השרשור
בפיוס מרשים?
אני כבר יודע מניסיון עבר שאין בעיה עם סארמ נוזלי המיועד לצריכה דרך הפה.
השאלה איך מתנהגים לגבי סארמ להזרקה.. הויאל יכול להרים גבה אם ייבדק אצל הבודק במכס
יש למישהו ניסיון אישי או דעה בנושא?

אין עם זה שום בעיה אבל אל תעשה משלוח אקספרס תחכה את האקסטרה שבוע שבועיים ותן לזה להגיע במשלוח איטי ואז זה גם לא יתעקב לך במכס וגם לא תשלם על זה מכס.

ותראה אני לא מדבר מניסיון אבל מה כל מה שקראתי, לוגים של אנשים, סרטוני הסבר, סארמים בהזרקה זה עולם שונה לגמרי מהנוזלי לבליעה, הם הרבה יותר אנדרוגנים ויש כאלה שלמרות שהם מוזרקים לשריר עדיין גורמים לנזק לכבד (בדומה לטרן).

תעשה את החושבים שלך אם כדאי לך בכלל להתעסק בזה או פשוט להישאר עם החומרים המוכרים והטובים שעברו אלפי ניסיוים קליניים ונעשים בשימוש בעולם הרפואי מאשר איזה סייקל של חומר מחקר שגם אם חלילה ויקרה לך משהו ותספר לרופא הוא לא ידע מה לעשות איתך בכלל.

היחידים שתיעדו את זה ביוטיוב זה רוסו וMPMD אז שווה שתצפה בהם.

• פותח/ת השרשור
אין עם זה שום בעיה אבל אל תעשה משלוח אקספרס תחכה את האקסטרה שבוע שבועיים ותן לזה להגיע במשלוח איטי ואז זה גם לא יתעקב לך במכס וגם לא תשלם על זה מכס.

ותראה אני לא מדבר מניסיון אבל מה כל מה שקראתי, לוגים של אנשים, סרטוני הסבר, סארמים בהזרקה זה עולם שונה לגמרי מהנוזלי לבליעה, הם הרבה יותר אנדרוגנים ויש כאלה שלמרות שהם מוזרקים לשריר עדיין גורמים לנזק לכבד (בדומה לטרן).

תעשה את החושבים שלך אם כדאי לך בכלל להתעסק בזה או פשוט להישאר עם החומרים המוכרים והטובים שעברו אלפי ניסיוים קליניים ונעשים בשימוש בעולם הרפואי מאשר איזה סייקל של חומר מחקר שגם אם חלילה ויקרה לך משהו ותספר לרופא הוא לא ידע מה לעשות איתך בכלל.

היחידים שתיעדו את זה ביוטיוב זה רוסו וMPMD אז שווה שתצפה בהם.
אני צופה הדוק של של דרק ורוסו וצפיתי בסרטונים שלהם על סארמ להזרקה ואני מודע לאנדרוגניות שלהם. חוץ מנשירת שיער התופעות האנדוגניות לא ממש מפחידות אותי (נהפוך הוא, אני דווקא רוצה את האובר אגרסיה הזאת).
אני יודע שזה לא נושא האשכול אבל זה הולך להיות משולב עם טסט בסיס.
יש דיווחים מדהימים בעולם על yk11 מוזרק. אומרים שהוא נהדר בעלייה במשקלים וגם בעיצוב שרירים יחסית חלשים של אנשים מקצועיים שמתאמנים שנים שפשוט קשה להם לפתח. יש שמשווים אותו לטרן עם פחות תופעות לוואי.
החומר נוסה בעבר ובכמות קלינית לא נעשה נזק משמעותי לנבדקים. וכמובן יש את הפורומים שבהם הדיווחים מעודדים אבל זה רחוק מלהיות ראיה מחקרית רפואית להסתמך עליה ואני מודע לזה.

אבל זה הולך להיות משולב עם טסט בסיס

זה אותו משקל כמו לעשן ג'וינט ואז להדליק סיגריה כי "זה ישדרג את הסטלה"

הפואנטה פה זה ש:
אתה הולך להזריק טסט, כמו ילד גדול מה הקטע להוסיף סרמס בזריקה ??
תוסיף עוד משהו אנבולי/אורלי "אולד סקול"

• פותח/ת השרשור
זה אותו משקל כמו לעשן ג'וינט ואז להדליק סיגריה כי "זה ישדרג את הסטלה"

הפואנטה פה זה ש:
אתה הולך להזריק טסט, כמו ילד גדול מה הקטע להוסיף סרמס בזריקה ??
תוסיף עוד משהו אנבולי/אורלי "אולד סקול"
אם אני הולך עם המטפורה שלך אז אם טסט זה ג'וינט yk11 מוזרק זה דאב.

לעניות דעתי אין כזה דבר סארמס להזרקה
לכל הסארמים האוראלים יש גרסא שניתן להזריק , אני לא תומך בזה במיוחד שזה חומר לצורך מחקר, אז לקחת חומר שנועד למחקר ולהפוך או לתמיסת הזרקה למחקר זה קצת יותר מידי בספר שלי.
אני צופה הדוק של של דרק ורוסו וצפיתי בסרטונים שלהם על סארמ להזרקה ואני מודע לאנדרוגניות שלהם. חוץ מנשירת שיער התופעות האנדוגניות לא ממש מפחידות אותי (נהפוך הוא, אני דווקא רוצה את האובר אגרסיה הזאת).
אני יודע שזה לא נושא האשכול אבל זה הולך להיות משולב עם טסט בסיס.
יש דיווחים מדהימים בעולם על yk11 מוזרק. אומרים שהוא נהדר בעלייה במשקלים וגם בעיצוב שרירים יחסית חלשים של אנשים מקצועיים שמתאמנים שנים שפשוט קשה להם לפתח. יש שמשווים אותו לטרן עם פחות תופעות לוואי.
החומר נוסה בעבר ובכמות קלינית לא נעשה נזק משמעותי לנבדקים. וכמובן יש את הפורומים שבהם הדיווחים מעודדים אבל זה רחוק מלהיות ראיה מחקרית רפואית להסתמך עליה ואני מודע לזה.
בהצלחה מלך, שמור על
עצמך הכי חשוב

בהצלחה איש ,אישית אני לא בעד סארמס מעדיף את החומרים המוכרים והחביבים אבל אשמח שתשתף אותנו איך הולך מעניין האמת..לא חושב שמישהו בפורום ניסה yk11 בזריקות פעם..

לכל הסארמים האוראלים יש גרסא שניתן להזריק ,
יש ניתן להזריק ויש נועד להזרקה
זה שני דברים שונים.
לא מאוד ירדתי לעומק בעניין סארמס...אבל מהקצת שקראתי הבנתי שהנוזל מיועד להזלפה ולא להזרקה.
אבל בהחלט יכול להיות שיש דבר כזה גם להזרקה.
אני לא מכיר.

שיש דבר כזה גם להזרקה.
יש כזה דבר yk11 להזרקה
https://m.youtube.com/results?sp=mAEA&search_query=Injectable+yk11
שקלתי בעבר לנסות משהו כזה, בסוף לא עלה בידי
לפי המסביב זה פשוט סוג של עם אסתר אם תרצו ואפשר לקבל יותר אפקט מהחומר בצורה הזאת וכן 'לסייקל' את זה לפי הספר במקום לקחת אוראלי שנגמר אחרי כמה זמן ומטייל בכבד..
חסרונות אפשריים... ובכן obviously יהיה מחסור של אסטרוגן עם הזמן אם אין טסט בייס ברקע, מעבר לזה יכול בהחלט לתת אפקט מכובד

• פותח/ת השרשור
יאלה שלח תמונות לפני/אחרי
תמונות לא יהיו אבל אולי אצרף בדיקות דם לצורך שיתוף המידע עם כולם.
ייקח כנראה זמן כי אם זה יקרה אז רק בבלאסט הבא (אם בכלל יעשה את דרכו בשלום לישראל).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית