הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הבחור אומר שהוא שם 15 קילו ב 10 שבועות? WTF? אפשרי טבעי או לא?

• פותח/ת השרשור zivmil
  • פורסם בתאריך

zivmil

משתמש מתחיל
106
46
נק' מוניטין:
63
106
46
חיפשתי סרטונים לעצות איך להתלבש וסטייל ונתקלתי בבחור הזה .. בתמונות הלפני ואחרי נראה שהוא עלה במסת שריר וכמעט לא עלה בשומן
הוא טוען שהוא עלה 15 קילו ב 10 שבועות. נראה לכם הוידיאו הזה רציני או שהוא חרטטן? לפחות ככה אני אדע לקחת בחשדנות גם את עצות שלו על לבוש אם הוא כזה מדבר שטויות בכושר 😛

אז מה אם זה מה שהוא טוען? יש גם אנשים שטוענים שיש חיים בים המלח וערד. זה לא אומר שהם צודקים.

אני עליתי מ78 ל93 בבערך חצי מהזמן הזה
מצד שני ירדתי מ105 ל78 לפני אז כנראה שזה עושה שכל
ועליתי בצורה די נקייה, זה דווקא אפשרי

זה בדיוק הזמן של סייקל

אחרי הפסקה של שנה כשחזרתי עליתי 7 קילו נקי בחודש רק מהריבאונד הכל אפשרי.
טבעי ממש לא זה כדי שתכנס לוידאו ותרגיש חרא עם עצמך

זה בדיוק הזמן של סייקל

אחרי הפסקה של שנה כשחזרתי עליתי 7 קילו נקי בחודש רק מהריבאונד הכל אפשרי.
טבעי ממש לא זה כדי שתכנס לוידאו ותרגיש חרא עם עצמך

Login • Instagram
הוא טבעי בן 21 אז הכל יכול להיות

• פותח/ת השרשור
אני עליתי מ78 ל93 בבערך חצי מהזמן הזה
מצד שני ירדתי מ105 ל78 לפני אז כנראה שזה עושה שכל
ועליתי בצורה די נקייה, זה דווקא אפשרי

וואלה אני גם כמוך התחלתי חיטוב מ 105 ועכשיו הגעתי ל 88.5 אחרי קצת יותר מחצי שנה. סתם מתוך סקרנות כמה זמן לקח לך לעשות את זה?
אני בנתיים בקצב הזה מצליח לשמור על המסת שריר אבל מתלבט אם שווה לזרז את התהליך או להמשיך בקצב הזה.

וואלה אני גם כמוך התחלתי חיטוב מ 105 ועכשיו הגעתי ל 88.5 אחרי קצת יותר מחצי שנה. סתם מתוך סקרנות כמה זמן לקח לך לעשות את זה?
אני בנתיים בקצב הזה מצליח לשמור על המסת שריר אבל מתלבט אם שווה לזרז את התהליך או להמשיך בקצב הזה.
אני בנאדם שנלחם על לעלות במשקל ותאמין או לא, ב105 הייתי בשייפ שיא, קורונה סגרים, אין חדר כושר אין אימונים אין מוטיבציה אז כמעט ולא אכלתי כלום והקג ירדו נפילות סוכר ואין כוח והרגשה פח ואז החלטתי יאללה חוזרים לאכול 78 זה כבר קצת מדי
הראלי ל105 התחיל ב70, והירידה מ105 ל78 קרתה די ב'טעות' במבט לאחור הייתי דוחף אוכל בכוח העיקר שזה לא יקרה, זה לא שהייתי שמן או משהו אבל משער שזה היה בריא לגוף להיות קצת בפחות משקל ולסחוב קצת פחות
ממש לא שווה לזרז את התהליך, השריר שווה יותר מהכל, יהיה לך את כל הזמן שבעולם לרדת מבוקר, לצבור שריר נקי זה קשה, אל תזרז תהליכים, יש פתגם שאומר שא ם זה עובד אז לא נוגעים..

• פותח/ת השרשור
תתלבש לפי מה שאתה אוהב בהתאם ליכולת הכלכלית, בהצלחה.

איזה.. כל הבגדים שלי הם מלפני החיטוב שהייתי איזה 105 קילו... אם אני צריך לצאת לדייט אז הגופיה שאני הולך איתה למכון כבר יותר יפה ממה שיש לי כרגע בארון. הכל נראה כמו אוהל אין לי ניסיון מה אופנתי ומה צריך בשביל להראות אופנתי. אז בגלל זה מחפש ברשת מדריכים לדעת מה לחפש לפני שאני הולך לקניון.

איזה.. כל הבגדים שלי הם מלפני החיטוב שהייתי איזה 105 קילו... אם אני צריך לצאת לדייט אז הגופיה שאני הולך איתה למכון כבר יותר יפה ממה שיש לי כרגע בארון. הכל נראה כמו אוהל אין לי ניסיון מה אופנתי ומה צריך בשביל להראות אופנתי. אז בגלל זה מחפש ברשת מדריכים לדעת מה לחפש לפני שאני הולך לקניון.
אם אתה צריך ממש מלתחה חדשה לחלוטין, אולי כדאי לעשות הזמנה מחול, לאחר מדידה של גופך עם סרט.

בכל מקרה, זה סובייקטיבי.
אם לא משנה לך מה ללבוש, ואתה אוהב הכול באותה מידה(או לא אוהב כלום),
וכסף זו לא בעיה בכלל(שאגב אז אולי תרצה לקנות בקניון, אבל אפשר גם לחסוך בכל מצב, אני
תעשה חקר לגבי מה נשים אוהבות לראות,
אם זו המטרה(;

הן אוהבות כסף, חסכתי לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית