הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שוקל לעשות סייקל ראשון של קארדרין (GW501516) בלבד

Sn0wyXD

משתמש מתחיל
41
45
נק' מוניטין:
358
41
45
היי
אני בן 18, מתאמן לפאוורליפטינג מספר שנים, עושה ריצות on and off קרוב לשנה.
שוקל ברצינות לקפוץ על סייקל (8-12 שבועות) של קארדרין (GW501516) במינון של 10-15 mg ביום בלי שום חומרים אחרים
אין לי שום נסיון קודם בחומרים משפרי ביצועים
קראתי על החומר והבנתי שהוא תורם משמעותית לשיפור סיבולת לב ריאה ושריפת שומן עם סיכון מינימלי עד לא קיים (לפחות במינון שאני מתכוון לקחת)
המטרה שלי היא לשפר את מהירות וזמן הריצה שלי
הבנתי שמכיוון שהחומר לא יוצר קשר עם קולטני הורמונים אין צורך בPCT, ואין שום פגיעה ברמות הטסטוסטרון ובמאזן ההורמנלי באופן כללי

אשמח לשמוע חוות דעת והמלצות

בנוסף אשמח לדעת את ההבדל בין קארדרין לSR9009, איזה עדיף ולמה?

היי
אני בן 18, מתאמן לפאוורליפטינג מספר שנים, עושה ריצות on and off קרוב לשנה.
שוקל ברצינות לקפוץ על סייקל (8-12 שבועות) של קארדרין (GW501516) במינון של 10-15 mg ביום בלי שום חומרים אחרים
אין לי שום נסיון קודם בחומרים משפרי ביצועים
קראתי על החומר והבנתי שהוא תורם משמעותית לשיפור סיבולת לב ריאה ושריפת שומן עם סיכון מינימלי עד לא קיים (לפחות במינון שאני מתכוון לקחת)
המטרה שלי היא לשפר את מהירות וזמן הריצה שלי
הבנתי שמכיוון שהחומר לא יוצר קשר עם קולטני הורמונים אין צורך בPCT, ואין שום פגיעה ברמות הטסטוסטרון ובמאזן ההורמנלי באופן כללי

אשמח לשמוע חוות דעת והמלצות

בנוסף אשמח לדעת את ההבדל בין קארדרין לSR9009, איזה עדיף ולמה?

MK וGW לא משביטים ציר והם גם לא SARMS
אני יודע שכל השאר כן
בעיקרון קארדרין זה לא סייקל.
אפשר להתייחס לזה יותר כsupplements כמו creatine כזה
אני הזמנתי מחכה שיגיע אני יעדכן מה זה עושה אם זה עושה.

Sr9009 זה קרדרין עם זמן מחצית חיים יותר קצר, תישאר עם קרדרין, יותר תמורה עבור הכסף
היידה בהצלחה תהנה, וקח בחשבון שזה חומר משתן על כל המשתמע מכך, תצרוך הרבה נוזלים ותהנה, יהיה גם שיפור בשייפ

קח בחשבון גם שאם אתה מתחרה באיגוד טבעי, מן הסתם אתה לא תעבור בדיקות (לא יודע עד כמה הבדיקות בארץ קפדניות).

אל תצפה ל"שריפת שומן מואצת" או "עזרה בשריפת שומן עיקש"
זה ממש "חרטא" אפשר להגיד כל הפרסומים שקרדרין עוזר בשריפת שומן

מה שכן, צפה לשיפור משמעותי ואפילו מיידי בסיבולת לב ריאה והאירובי, ממש כמו תוספת ריאה 3
מדבר מניסיון

• פותח/ת השרשור

מה שכן, צפה לשיפור משמעותי ואפילו מיידי בסיבולת לב ריאה והאירובי, ממש כמו תוספת ריאה 3
מדבר מניסיון
זו המטרה בעקרון, תודה!

מדבר מניסיון
אין חומר שגורם לשריפת שומן למעט dnp ואולי קלן בעירבון מוגבל ועוד כמה חייזרים
המטרה של החומרים זה לייעל את התהליך ככה שיהיה יותר קל לשרוף שומן במידה וזה המטרות שלך
כשלעצמו הוא לא שורף שומן אבל בהנחה ואתה נותן תנאים מיטביים לשריפת שומן ייתכן מאוד ועם חומר כזה או אחר תצליח לשרוף יותר שומן מאשר בלעדיו

אין חומר שגורם לשריפת שומן למעט dnp ואולי קלן בעירבון מוגבל ועוד כמה חייזרים
המטרה של החומרים זה לייעל את התהליך ככה שיהיה יותר קל לשרוף שומן במידה וזה המטרות שלך
כשלעצמו הוא לא שורף שומן אבל בהנחה ואתה נותן תנאים מיטביים לשריפת שומן ייתכן מאוד ועם חומר כזה או אחר תצליח לשרוף יותר שומן מאשר בלעדיו
אתה צודק לגבי קלן ו DNP ואני שונא שקוראים להם "שורפי שומן" הרי הם בסופו של יום מגבירים מטבוליזם \ "מייעלים אותו",
אנשים חושבים הם יקחו כדור של קלן ובמהלך זמן המחצית חיים של הכדור כל השומן בגוף שלהם יעלם חחחח
אבל קרדרין ממש לא תורם לשום דבר בהקשר הזה, והתרומה היחידה שיכולה איכשהו לקשר אותו לנושא הזה - זה יכולות אירובי משופרות

זה שורף שומן..
אתה לקחת בכלל DNP שאתה מדבר עליו ?
לא ולא מתכוון לקחת כי המרווח טעות איתו מאוד קטן ואני לא רואה שום צורך בדבר כל כך חזק שיש דברים אחרים שיכולים לעשות את אותה עבודה עם פוטנציאל נזק קטן יותר

אבל קראתי עליו מספיק בשביל להבין שהוא פועל על ידי העלאה של המטבוליזם, ולא שהוא תופס תאי שומן ופשוט מכחיד אותם כמו שהשם מרמז עליו
חום הגוף עולה, המטבוליזם עולה, אתה שורף יותר קלוריות משמע יותר קל להיות בגירעון וכתוצאה מזה לשרוף שומן
אבל הוא ממש לא מטרגט תאי שומן בגוף ושורף אותם

לא ולא מתכוון לקחת כי המרווח טעות איתו מאוד קטן ואני לא רואה שום צורך בדבר כל כך חזק שיש דברים אחרים שיכולים לעשות את אותה עבודה עם פוטנציאל נזק קטן יותר

אבל קראתי עליו מספיק בשביל להבין שהוא פועל על ידי העלאה של המטבוליזם, ולא שהוא תופס תאי שומן ופשוט מכחיד אותם כמו שהשם מרמז עליו
חום הגוף עולה, המטבוליזם עולה, אתה שורף יותר קלוריות משמע יותר קל להיות בגירעון וכתוצאה מזה לשרוף שומן
אבל הוא ממש לא מטרגט תאי שומן בגוף ושורף אותם
ברור שלא אבל זה בתכלס השורף שומן הכי יעיל. ה"מרווח טעות" שאתה מדבר עליו זה בישביל אנשים שמגזימים עם המינונים ואין טעם לזה.אין עוד חומר שעובד כמו דנפ. אל תכתוב שטויות אם לא נגעת בזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית