הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פתחתי ערוץ לפפטידים

• פותח/ת השרשור JewTRT
  • פורסם בתאריך

JewTRT

מושעה
762
694
נק' מוניטין:
1,178
762
694
היי חברים.

הרבה אנשים שלחו לי הודעות פרטיות לגבי שימוש בפפטידים בעקוב הפוסט שפרסמתי פה והחלטתי לפתוח ערוץ יוטיוב בנושא, כל שבוע אעלה סרטון חדש עם הסבר ומידע על פפטיד מסויים.
יש לי ניסיון עם פפטידים לאורך 3 שנים כבר וראיתי מהם תועלת רבה.

העלתי היום סרטון ראשון בנושא של BPC-157 הסרטון הוא באנגלית כדי להגיע לקהל רחב יותר בנוסף גם יותר קל להסביר מושגים באנגלית חח ...

קישור לסרטון :

מוזמנים להגיב, לשאול שאלות ולבקש פפטידים ספציפים לסרטונים הבאים וכמובן לתת לייק וsubscribe 😃

חלק מהרשימה :

TB-500
CJC-1295
ARA
GHK-CU
Selnek
Semex
VIP

שבוע הבא אני אעלה סרטון על TB-500 😃

עריכה:
הסרטון רק עלה וYoutube עדיין טוען את האיכות 4K כרגע הוא מופיע רק באיכות תפוח אדמה (240p)

נערך לאחרונה:
היי חברים.

הרבה אנשים שלחו לי הודעות פרטיות לגבי שימוש בפפטידים בעקוב הפוסט שפרסמתי פה והחלטתי לפתוח ערוץ יוטיוב בנושא, כל שבוע אעלה סרטון חדש עם הסבר ומידע על פפטיד מסויים.
יש לי ניסיון עם פפטידים לאורך 3 שנים כבר וראיתי מהם תועלת רבה.

העלתי היום סרטון ראשון בנושא של BPC-157 הסרטון הוא באנגלית כדי להגיע לקהל רחב יותר בנוסף גם יותר קל להסביר מושגים באנגלית חח ...

קישור לסרטון :

מוזמנים להגיב, לשאול שאלות ולבקש פפטידים ספציפים לסרטונים הבאים 😃

חלק מהרשימה :

TB-500
CJC-1295
ARA
GHK-CU
Selnek
Semex
VIP

שבוע הבא אני אעלה סרטון על TB-500 😃

עריכה:
הסרטון רק עלה וYoutube עדיין טוען את האיכות 4K כרגע הוא מופיע רק באיכות תפוח אדמה (240p)

אתה מתוק
וסרטון מהמם

• פותח/ת השרשור
בבקשה
סרטוני הסבר על סוגי trt
תודה
זה כבר ברשימה ;)

סליחה על הבורות
אבל מה זה פפטידים?😅
זה סטרואידים כאילו?
פפטידים זה רצף של חומצות אמינו שמסודרת בשרשרת מסויימת שכל סדר מסויים נותן אפקט אחר, אינסולין לדוגמא הוא גם פפטיד 😃

אעשה סרטון הסבר כללי על פפטידים ואפרסם פה ברגע שיעלה לערוץ 😃

זה כבר ברשימה ;)

פפטידים זה רצף של חומצות אמינו שמסודרת בשרשרת מסויימת שכל סדר מסויים נותן אפקט אחר, אינסולין לדוגמא הוא גם פפטיד 😃

אעשה סרטון הסבר כללי על פפטידים ואפרסם פה ברגע שיעלה לערוץ 😃

פפטיד זה כמו קריספר ?

• פותח/ת השרשור
פפטיד זה כמו קריספר ?
לא, קריספר זה שינוי גנים במבנה התא, פפטידים גורמים לתגובה או תהליך מסויים בגוף ולא גורמים לשינוי גנים, הפפטיד הכי קרוב לקריספר זה GHK-cu במובן מסויים, הוא תורם לתיקון DNA אבל לא משנה אותו.

פפטיד זה כמו קריספר ?
קריספר יכול להיות בתצורה של פפטיד
אבל פפטיד זה לא בהכרח קריספר, זה פשוט שילוב מסויים של חלבונים שגורם לתגובה כזאת או אחרת בגוף
HCG GH insulin הכי מוכרים
מה שנותנים בsubq לרוב

קריספר יכול להיות בתצורה של פפטיד
אבל פפטיד זה לא בהכרח קריספר, זה פשוט שילוב מסויים של חלבונים שגורם לתגובה כזאת או אחרת בגוף
HCG GH insulin הכי מוכרים
מה שנותנים בsubq לרוב

אבל HCG זה הורמון
וגם GH זה הורמון
אינסולין זה פפטיד
שאלה מישהו פה יודע להתעסק עם קריספר?
הבנתי שיש ערכות באינטרנט של קריספר

אבל HCG זה הורמון
וגם GH זה הורמון
אינסולין זה פפטיד
שאלה מישהו פה יודע להתעסק עם קריספר?
הבנתי שיש ערכות באינטרנט של קריספר

בעקרון קריספר זו טכניקה חדשה יחסית שמבצעים בעזרתה הנדסה גנטית, ההקשר היחידי שאני מכיר לפיתוח גוף זה השתקה של גן מסויים שאחראי על יצור מיוסטטין, להתעסק עם זה נראלי לא דבר פשוט אבל לך תדע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית